Luck Key Kore Filmi Konusu ve Yorumu



Filmi ne zaman, neden indirdiğimi hatırlamıyorum. Konusu hakkında aklımda hiçbir şey yoktu, bodoslama başladım. Ama beklentimin üzerinde inanılmaz eğlenceli bir film izledim.

Öncelikle Luck Key Filmi konusu hakkında bilgi vereyim.


Luck Key Konusu

Ana karakterlerden birisi usta bir seri katil. Ama işinin ehli, titiz, ve çok komplike çalışan kusursuz bir seri katil ve yaptığı işten köşeyi dönmüş. En son cinayetinin ardından temizlenmek üzere hamama gidiyor.

Diğer ana karakter ise hayatın sillesini yemiş, sefil, kirasını ödeyemeyen bir ezik. En son intihar etmeye çalışırken çok pis olduğunu düşünüp hamama yıkanmaya gitmeye karar veriyor.

İşte ikili burada ilk kez karşılaşıyorlar ve seri katil hamamda sabuna basıp düşünce hastanelik oluyor. Ezik karakterimiz ise hafızasını kaybeden seri katilin lüks hayatını bir günlüğüne de olsa yaşamaya karar veriyor ama zengin olarak gördüğü adamın katil olduğundan habersiz...


Luck Key Film Yorumu


  • Bir zenginin hayatını çaldım sanırken kimliğini gizleyen bir seri katilin yerine yanlışlıkla geçmek buna mukabil kusursuz bir seri katilin hafızasını kaybederek kendisini borç batağında intihar etmek üzere olan bir ezik sanması fikrini çok sevdim.
  • Aksiyon dolu bir mafya dizisi beklerken komedi çıkması ters köşe oldu ama asıl ters köşe filmin sonlarına doğru. 
  • Çok iyi bağladılar, zekice eğlenceli bir senaryo yazmışlar.
  • Temponun düştüğü yerler de oldu ama işte 2 saatlik filmlerde bu maalesef ki her zaman oluyor. Belki 90 dakika olsaydı konu akışı biraz daha hızlı olurdu bu da film mükemmeldi dedirtebilirdi. Dizileri 16 bölüm yaparken filmleri 2 saate çıkaran Kore kafasını da hiç anlayamayacağım.
  • Daha ne deyim! Bu sıralar güzel filmlere denk geliyorum.
  • IMDb puanı: 6.9
  • Yapım yılı: 2016
  • Key of Life ismindeki Japon filminden uyarlamaymış. 
  • Soranlar için Mircelona çevirisi ile izledim. Çevirmenimizin ellerine sağlık. Ama tek kusur var: 1971 yılı ve 45 yaş olacaktı. 1945-71 yaş değil. İzleyenler ve izleyecek olanlar fark edecektir.
Film önerilerine açığım. :)

Yorum Gönder

7 Yorumlar

  1. kesinlikle along with the god serisini izlemen gerek 2 film de müthişti

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inceleyeceğim çok teşekkür ediyorum önerin için

      Sil
  2. where stars land dizsinede bakarmısın

    YanıtlaSil
  3. Önerilerini beğenerek izliyorum, bunu da mutlaka izlemeyi düşünüyorum tabii ki 😊Salut D'Amour (Jang-Soo Store) Bu filme rastladım geçenlerde, seyrettin mi bilmiyorum ben çok beğendim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu filmden mi bahsediyorsun :)
      https://www.nabrut.com/2016/04/salut-damour-kore-filmi-konusu-ve.html
      Umarım lUCK kEY'İ de seversin

      Sil
  4. Nabrut lütfen Kore filmleri bölümünü yenile. :((
    Kore dizilerini seviyorum ama bazen dizi izleyecek vaktim olmadığında ve hala keyif almak istiyorsam film izlemek istiyorum. Şimdi diyeceksin ki film daha uzun değil mi bu Nasıl vakit sıkıntısı? Kore dizisine başlayınca bir anda 4 bölüm filan izliyorum ve konuyu yarım bırakmaktan hiç hoşlanmıyorum, ama filmde iki saat içinde konu tamamlanmış oluyor. E dizi veya film izlemeden önce senin bloguna bakıyorum acaba sen yorumlamış mısın diye ama Kore filmleri bölümü ölmüşşşş ahahah lütfen oraya bir hayat ver nabrutum . Çok sevgiler <3

    YanıtlaSil