En iyi Youtube Kanalları

Başlık çok iddialı olsa da benim en iyilerini seçecek kadar Youtube bilgim olduğunu söyleyemem. Çünkü izlemektense okumayı daha çok seviyorum. Hal böyle olunca çok sevdiğim tutkuyla bağlı olduğum, yeni bir video yüklense de izlesem diye beklediğim bir kanal yok.

Sadece mütemadiyen izlediğim Youtube kanallarını sizinle paylaşmak istiyorum.



Yazının sonunda da siz de bana tavsiye edeceğiniz kanalları yorum olarak bırakırsınız diye bir heves bekliyorum.

1- Barış Özcan



Dinlerken bu kadar rahatsız olduğum ama anlattıklarından da bu kadar keyif aldığım bir başkası daha var mı, sanmıyorum. Barış Özcan'ın doğasında, bana göre, inanılmaz bir ımm, nasıl söylesem, gözlüklü şirinlik var. Hahah! Gözlüklü Şirin gibi sevsen bile bir yerden sonra onda seni rahatsız eden bir şeyin olduğunu hissediyorsun. Bu anlatamadığım şeyin inanılmaz köşeli yüz hatları mı, ben biliyorum tavrı mı olduğunu inanın ben de çözemiyorum. Net olarak tek diyebileceğim, içerik noktasında gerçekten çok başarılı, uzun çalışmalar gerektiren işler üretiyor. 

Şunu da eklemek istiyorum, ben mi sıkıldım, yoksa son zamanlardaki içerikleri bana mı hitap etmediği için böyle düşünüyorum bilmiyorum ama eskisi kadar keyifle izlemiyorum, videonun sonunu getiremiyorum.

2- Beyhan Budak


Beyhan Budak Ankaralı bir klinik psikolog. Güzel kişisel gelişim videoları var. Hepsini düzenli izleyemiyorum ama ilgimi çeken bir şey olursa es geçmiyorum.


3- TEDx Talks 



Ted konuşmaları en sevdiğim kanallar arasında ilk sırayı alabilir. Tedx Talks nedir, diye uzun uzadıya anlatmayacağım ama şunu söylemek istiyorum, Türk konuşmacılar ancak ego tatmini için sahne alırken yabancılar gerçekten insana bir şeyler katacak alt metinleri dolu, ufkunuzu genişletecek konuşmalar yapıyorlar. O yüzden alt yazısı seçeneği de olan yabancı konuşmacıları tercih edin, emin olun çok daha yararını göreceksiniz.

4- Trt Belgesel


Televizyondan Trt Belgesel kanalını açtığımda hiç zevkle izlediğim bir şeye denk geldim mi hatırlamıyorum ama Youtube kanalına yükledikleri belgesellerden ilgimi çekenler oluyor. Demek ki televizyondan ben denk gelmiyorum.

5- Al Jazeere Türk



Çok güzel insan hikayelerine denk geliyorum bu kanalda. Trt Belgesel'e göre daha eğlenceli ve itiraf etmeliyim ki daha profesyoneller.

6- Müge Anlı



Neden güldünüz? :D Her Türk dedektif doğar. :D Baştan oturup Müge Anlı izleyecek sabrım ya da vaktim yok. Hani kahvaltıya denk gelirse mutlaka açarım ama o da binde bir oluyor. Bu sebeple eksiklerimi Youtube Kanalı ile tamamlıyorum. Merak ettiğim vakıaları hızlandırılmış olarak şöyle bir izliyorum. Mesela şu sıra seri katil olayı inanılmaz heyecanlı ve tabii hüzünlü devam ediyor.

7- Dünyadan Sesler


Bilirsiniz müzikle pek aram yoktur ama bir şey dinlemem icap ederse de alternatif ya da enstrümantal müziği seviyorum. Bu noktada Dünyadan Sesler kanalı beni hiç bilmediğim sesler ve müziklerle tanıştırıyor. 

Bunlar haricinde takip ettiğim Akın Altan ile ilgili size şurada bir yazı yazmıştım.

Makyaj kanalı olarak takipte olduğum bir kanal yok ama Youtube algoritmasının önüme çıkardığı ilgimi çeken şeyleri izliyorum. Özellikle aradığım bilgi edinmek istediğim bir şey varsa zaten tek bir Youtuber'ın tavsiyesini baz alamıyorum. 

Benim ilk etapta aklıma gelen, takip ettiğim kanallar bunlardı. Sizin bana tavsiye etmek istediğiniz kanallar olursa ve yorum olarak bırakırsanız çok mutlu olurum.

Yorum bırakmayı ve kanalıma abone olmayı... Tamam, tamam sustum.


Yorum Gönder

53 Yorumlar

  1. Merhaba Nabrut :) Sık sık youtube izlememe rağmen söylediğin kanalların büyük kısmına hiç bakmadığımı fark ettim ilk fırsatta bakacağım inşaallah :)
    Ben de sana cep hikayeleri kanalını tavsiye ederim, insanların hikayelerini düzenlemekte çok başarılı bana göre. Umarım sen de seversin.
    Ayrıca yazı için çok teşekkürler,her zamanki gibi zevkle okuduğum bir yazı oldu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar :)
      Yorumunu okuyunca hemen göz attım. Tam benlik bir kanala benziyor bir videoyu izledim bile ^^^
      Teşekkür ediyorum ben de tavsiyen için :*

      Sil
  2. Hikmet Anıl Öztekin'in videolarını tavsiye edebilirim, güzel içerikler ortaya koyuyor. Bir de kısa süreli olsa da farklı hayatları tanıyıp aa demek böyle insanlarda varmış dedirten 'cep hikâyeleri' kanalını önerebilirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haö'yü takip etmiyorum bama dediğin gibi bazen karşıma çıkıyor güzel şeyler söylüyor. Hatta bir sefer beraber ders çalışma videosunda ona eşlik etmiştim ahaha :DDD
      Cep hikayelerine de yukarıda da arkaaşlaradn biri söylemiş hemen inceledim abone oldum çok teşekkür ediyorum :*

      Sil
  3. Merhaba ! Uzun zamandır bloguna uğramıyordum, boş vaktim sonunda oldu da bir şeyler okuyabildim. Nasılsın?
    Malesef sürekli bir sınava hazırlandığımdan Youtube'u daha çok video ders platformu gibi kullanıyorum, bir de buradaki birkaç kanala arada bakıyorum. Makyaj kanallarını pek sevmem normalde ama Ece Dinç diye bir kız var arada motivasyon, kişisel gelişim videoları da paylaşıyor, onu seviyorum. Bir ürüne ciddi para vereceksem ya da gerçekten şişirilmemiş bir yorum istiyorsam da Niyans in Motion kanalına bakıyorum. Onun dışında senin listenle hemen hemen aynı. Tek farkımız birkaç sesli kitap kanalı da var bende. Aslında okumayı tercih ederim ama istanbul şartlarında yolda kitap okumak çoğu zaman imkansız olduğundan dinlemeye de alışmak zorunda kaldım.
    Uzun bir yorum oldu sanırım, diğer yazılarda görüşmek üzere. Hoşçakal!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar :)
      Ne mutlu bana o zaman. Hoş geldin uzun bir aradan sonra. Okuduğun gibiyim deyim :)
      Sesli kitap kanallarından da bahsetseydin keşke çok mutlu olurdum.
      keyifli bir yorumdu teşekkür ediyorum.
      Sevgiler.

      Sil
    2. Merhaba, kanallardan bahsetmedim çünkü sen de benim gibi okumayı tercih edersin diye düşündüm. Ama illaki senin de okuyamayacağın ama dinleyebileceğin bir ortamda bulunduğun oluyordur. Düşünemedim kusura bakma :)
      Sesli kitap dünyası çok riskli bir dünya. Halihazırda okumadığın bir şeyler bulmak çok zor oluyor. Herkesin sesine de alışamıyorsun, zamanla favori okurların oluyor bir tek onları dinleyebiliyorsun. O yüzden de olabildiğince çok kanal takip etmek gönlüne göre bir şey bulmanı kolaylaştırıyor.
      Benim sana tavsiyem de;
      *Sesli kitabım,
      *Sesli kitap ve radyo tiyatrosu,(ağırlıklı radyo tiyatrosu paylaşıyorlar, seveni için oldukça kaliteli işler çıkardıklarına inanıyorum ama ben radyo tiyatrosu sevmiyorum)
      *Sesli kitap dükkanı- RADYO TİYATROSU (Ağırlıklı sesli kitap)
      *Konuşan Kitap (uzun seriler okunuyordu genellikle, yüzüklerin efendisi gibi. Ama okuyucusu arttı şimdi klasikleri de okuyorlar.)
      Evet youtubeda benim keşfettiğim sesli kitap kanalları bunlar, ama başka kanal bilip de seven ne olur yorumun altına yazsın ben de faydalanırım :)

      Sil
    3. Çok teşekkür ediyorum tavsiyelerin için. Hepsini inceleyeceğim belki aradığım bazı kitapları bulabilirim. Kocaman öptüm

      Sil
  4. İllaki söylerler ama chaby Hanın 3 yabancı 1 Türk serisi gerçekten eğlenceli. Bir şeylerde katıyor diye düşünüyorum.
    Stolk kanalının eski videolarını çok izlerdim. Hani şu kıvırcık saçlı adamın konuşmaları. Onu da tavsiye ederim.
    Makyaj kanalı Betül Değişeni seviyorum tatlı bir kız. Maşallah kendi de güzel.
    Ve tabiki Tepkikolik. Yaklaşık 8 gencin bazı videolara cisimlere oyunlara verdikleri tepkileri çekiyorlar. Zaten gençlerin çoğu liseden beri arkadaşlar. Ondan dolayı samimi ve güzel Videolar çıkıyor ortaya. Benim tavsiyem bu kadar sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Chaby'ye bazen denk geliyorum. Ama çok eğlence kanalı insanı olmadığımı biliyorum :)
      Stolk'u ben de izliyordum ama Ümit Erdim geldi İbrahim Selim (ibrahim selim:) gitti. Ben izleyemez oldum.
      Tepkikolik'e daha önce rastlamadım ama inceleyeceğim :)
      Betül Değişen'i de şimdi baktım ablanın dudaklar gerçek mi? :D

      Sil
    2. Babadan yadirgar, orijinalmiş. İşte boşuna maşallah demedim ya 😀

      Sil
  5. Tedx benim de en sevdiğim kanallardan biri. Bu yöntemin eğitimde de kullanılması gerektiğini düşünüyorum. Bunun dışında Youtube'u daha çok eğlenmek için kullanıyorum bu yüzden eğlence kanallarını takip ediyorum. Hiç makyaj yapmamama rağmen danla'yı dahi izlediğim oluyor.Maksat saçma sapan şeyler izleyip kafa dağıtmak. Ama benim favorilerim yabancıların Türklerle ilgili şeylere verdikleri reaksiyon videoları. En eğlenceli olanlar bunlar 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de yazımdan da fark etmişsindir Youtube eğlencesine tahammülüm yok sanırım :DD Yani daha doğrusu şöyle itiraf edeyim eğlenen ben olmalıyım izleyen kısmında olmayı sevmiyorum. Mesela bir cafeye gidince o bol sesli grup bizimki olabilir muhtemelen ama biz sessiz ve çevremizdekiler ses yaparak eğleniyorsa rahatsız olurum :D Tipik huysuz kız :DDDD

      Sil
    2. Amaaa danla izleyicisi olduğunu da şuraya not ediyorum ahahah :D

      Sil
    3. Ben de sanırım o bol sesli şamatalı grup içerisinde olamadığımdan, ne kadar yapmak istesem de mahallenin hanım kızı imajını kıramadığımdan yapanlara hayran hayran bakmakla yetiniyorum. Delileri seviyorum sanırım 😊

      Sil
  6. Öncelike sizi yaklaşık 3 yıldır takip ediyorum ve severek yazılırınızı okuyorum sanki bir arkadasımla sohbet ediyor gibi yazılarınız akıp gidiyor. Bunu belirtmek istedim😶

    Nacizene bir önerim olacak
    Filme gitmeden önce adlı kanal isminden de anlaşılacağı gibi filmler ile alakalı😅

    Özellikle filmler ile ilgili güzel ve farklı detaylara değinmesi beni kendine çekti.

    Umarım beğenirsiniz 🤗

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar Büşra. İlk paragrafın beni ne kadar mutlu ettiğini tahmin bile edemzsin. Çok teşekkür ediyorum öncelikle.
      Bahsettiğin kanalı şimdi inceledim hatta abone oldum. Beni tanıdığın verdiğin tavsiyeden belli. Çok teşekkür ediyorum.
      Sevgiler.

      Sil
    2. Ben teşekkür ederim böyle güzel yazılar yazdığınız için
      Diğer yazılarınızı merakla bekliyorum.

      Sil
  7. Ben Başak Kablanı izliyorum bu ara pek izleyemiyorum ama eski videolarından dikkatini çeken bir şey olabilir
    D.s.k.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazen denk geliyorum ona. Ama seni de konuşması rahatsız etmiyor mu?

      Sil
    2. İlk başlarda rahatsız ediyordu ama artık alıştım heheh
      D.S.K.

      Sil
  8. Ruhi çenet videolarida iyi bence. Baris ozcani bende takip ediyorum ve aynen eski havasi yok videolarin.Bide ben kitap kannlari bulurum diye bekliyodum ama yoktu ama zaten kitap yorumu yapan kanallarda çok az var

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kitap yorumu dinlemeyi sevmiyorum okumayı seviyorum. Mesela bu noktada sana önerebileceklerim sabitfikir dergisi ya da Hürriyet kitap sanat, okur dergisi ilk aklıma gelenler.

      Sil
  9. Ben Kült Tv'yi tavsiye ediyorum abla, şimdiye kadar gördüğüm en iyi kanal olduğunu iddia edebilirim. Her konuda gerçekler hakkında videolar hazırlanıyor ve oldukça iyi sunuluyor. Sunan kişinin bazı yorum sahiplerine karşı takındığı "Seni örümcek kafalı yobaz" tarzındaki bir iki söylemi sinirlerimi oldukça bozsa ve birinde uzun bir yorum yazarak uyarmış olsam da, içeriklerinin bildiğimiz gerçeklerin üstünde olması ve kalitesi beni kanalda durmaya ikna eden şeyler. O yüzden temkinli olmaya davet ederek tavsiye ediyorum. ☺

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kült tv'ye bir göz attım ve abone oldum şimdi teşekkür ediyorum tavsiyen için.Bakalım beni rahatsız eden neler olacak :)

      Sil
  10. Emir yarginla çakal lezzetler,refikanin mutfağı,the bucketl listf family,iç mimar berna,naturally serein bunlar da benim favorilerim yazdığın çoğu kanala ben de aboneyim ama youtubenin çok fazla vakti mi aldığı zamanlar hemen bir kota veriyorum kendime

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çakal lezzetler baktım şimdi abone oldum ama ne kadar dayanırım bilmiyorum :D Biraz abartılı :D
      The Bucket list family'i ise instagramda takip ediyorum deli manyak bir aile. Öyle yaşayamam sanırım diye diye takip ediyorum :D
      İç Mimar Berna'yı da takibe aldım bir kaç videosuna bakındım ilgimi çekti.
      Önerilerin için çok teşekkür ediyorum ^^

      Sil
  11. Başak Kablan var, hayata bakış açısı ve fikirleri bakmaya değer olabilir naçizane tavsiyem :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arada denk geliyorum ama beni konuşması çok rahatsız ediyor, ifade edemediğim bir şey var :) Neden bilmiyorum

      Sil
  12. Benim ilk gördüğümde çok hoşuma giden Living Big İn A Tiny House var alternatif yaşamların anlatıldığı görünce çok şaşırmıştım. Birde Brad Hailey Devine kanalı da tatlış bir çiftin çocuklarıyla beraber gittikleri ülkelere ait çektikleri kısa videolar var çok mütevazı ve gsamimi bir aile izlerken zevk alıyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Living Big İn A Tiny House tarzı bir programı Tv'den takip ediyorum ara sıra.
      Brad ve Hailey çiftine bir göz atacağım teşekkür ediyorum ^^

      Sil
  13. Santral kumpanya(bir tiyatro ekibinin paylaşımları)
    Erdem taşkınsu( kişisel gelişim kanalı)
    Tr bsr(farklı konulara sahip belgesel kanalı)
    Yapım böyle film (herhangi bişe hakkında dile getirilmeyenleri dile getiriyor:)
    Acemi filozof(tarih ve destanlarla alakalı)
    140journos(Türkiye belgeseli)
    Ilgın özgan(motivasyon videoları olduğu gibi ayni zamanda bir vlogger)
    Hatun kafası( içeriği belli zaten :)
    Erkek kanalı(seveceğini çok düşünmesemde kadın kanalı verdim erkeğinde vereyim mantığıyla yazmış bulunmaktayım:)
    Yağmur arat-Emre durmuş(dünyayı gezen iki genç)
    Selcan aydın( eski twitter fenomeni.sert ters video serisindeki tespitleri severek izliyorum)
    Ali ertuğrul( korede okuyan Türk genç)
    Retinanın mutfağı-idil yazar( yemek kanalları)
    Genç müslümanlar(islâmî videolar mevcut)
    Nouman alı khan'ın tefsir videoları
    Bu kadar:) inşallah içlerinden seveceğin bir şeyler çıkar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Of off! Şahanesin. Hepsini bir kerede inceleyemeyeceğim ara ara bakarım hepsine de. Çok teşekkür ediyorum. Çok hoşuma gidecek şeyler bulacağım gibi hissediyorum ^^

      Sil
    2. Ben teşekkür ederim. Çok mutlu oldum.

      Sil
  14. 2. ve 7.önerin hariç hepsini takip ediyorum. Barış özcan 'nın ilk birkaç videosunu izlediğimde beğenmiştim. Ta ki aile boyu youtube kanalları olduğunu öğrenene kadar. Bu kadar bilgi veren örnek olmaya çalışan birinin, uygulamaya gelince sınıfta kalması beni soğuttu kendisinden. Hele ki daha küçük yaşta olan çocuğunun Instagram ve youtube kanalının olması gözümden düşüren olay oldu. Çocuklarını çok kitap okuyan örnek biriymiş gibi gösterme çabası hepsi sosyal medya için miydi? Diye demeden insan kendini alamıyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle miymiş? haberim yoktu. Paranın sıcakyüzü diyorum

      Sil
  15. Genç Müslümanlar ,Kubbe-i Aşk (bak bence), Mekteb-i Suffa, Rû, Asuela Kübra, Avrupa Yakası , Shaun the Sheep abone olduğum ve beğendiğim kanallar bakmalısın 😃

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Listem çok uzadı. Şimdi bakamadım ama uzun vakitte hepsini keşfedeceğim teşekkür ediyorum ^^

      Sil
  16. Ortapia yı da tavsiye ederim. Bilgilendirici. Serkan Karaismailoğlunun aylık kitap,film, şarkı dizi tavsiyeleri de oluyor o da güzel. Bir de genelde dikiş diy resim kanalları takip ediyorum. Ha bir de arkadaşımın learn turkish with burcu kanalı var yabancılara da onu tavsiye edebilirsiniz :), Asiye

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Listem biraz kabardığı için şimdi hepsini inceleyemedim. ama bir liste yaptım. Hepsini inceleyeceğim çok teşekkür ediyorum ^^

      Sil
  17. Selamünaleyküm nabrut
    YouTube kanalından bahsettiğini görünce yazını sonuna kadar okudum.
    liste başı Barış Özcan,
    sıralamanın devamında da dünyadan sesleri görünce istemsiz bir gülümseme oldu yüzümde:) sonra dedim adamların onbinlerce abonesi var elbette birileriyle aynı kanala Aboneyim Ama özellikle dünyadan sesler gibi bir kanalı tercih ediyorsa bir insanın duruşu tarzı az buçuk bellidir; bu kanalda birlikte olmak hoşuma gitti :)
    Barış Özcanla alakalı senin söylediklerine katılmakla birlikte beni de insanın ağzından hiç mi kaçmaz inşallah maşallah eyvallah
    (Bu da başka birileri gibi oldu ama:P )
    İnsanlık adına evrensel mesaj vermeye çalışıyor biliyorum ama ben de buraya takığım!
    Onun dışında Aynı sen gibi Ümit Erdem'e kadar stolk severdim
    **Zeynep'in Harikalar Diyarı'nı tavsiye ediyorum
    Şahsen hem doğduğum yetiştirildiğim evde hem de 3 uşak Annesi olduktan sonraki hallerini çok benzettiğim için eğlenceli geliyor.
    Bir de hiçbir faydası yok belki ama 8 yaşındaki oğlumun tavsiyesiyle
    Dude perfect diye bir kanal:
    Kaliteli bir Prodüksiyon ve sıkı çalışan bir grup var.
    İlk defa, adamın oturduğu koltuktan bulaşık makinasının kaşıklığına çatal fırlattığını gördükten sonra birkaç videosunu daha izledim.
    öyle boş zamanda bakılabilecek, senin deyiminle çerezlik şeyler.
    işin kötüsü son zamanlarda park veya böyle kıra bahçeye gittiğimizde şişeyi çevirip düz tutma, şapkayı çevirip kafama denk getirme gibi şeyler yapmaya çalışıyorum :D
    Bi de özelden bir şey yazmak istersem mail mi atmalıyım?
    Selametle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ve aleyküm selam :)
      Güzel yorumun için çok teşekkür ediyorum. Yolumuzu denk getirenin vardır bir bildiği diyorum :)
      İki kanalı da inceleyeceğim, merak ettim. Muhtemelen ikincisi beni açmaz ama :DDD
      Evet, en hızlı mail ile dönerim.
      Bekliyorum :)

      Sevgiler.

      Sil
  18. 47 yaşındayım aynı kanalları takip ediyormuşuz

    YanıtlaSil
  19. Booktuber takip ediyorum ben de daha çok.Eda Köksal sevdiklerimden.Gerisi çocuk kalıyor,biraz izlemek işkence gibi geliyor o yüzden.Gene de destek amaçlı takipteyim.
    Sena Nur Işık da iyidir.Bu ikisi sayesinde birçok kitabı tanıyıp okumuşumdur.Tavsiyemdir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşte ben de nedense kitap tavsiyesi dinlemeyi değil de kitap eleştirisi okumayı seviyorum yine de göz atacağım önerilerine. Dediğin gibi booktuber biraz ergen elinde sanırım

      Sil
  20. Beyhan Budak benim de favorim. Bana bir şeyler katıyor gerçekten de. Hikmet Anıl çok iyi seviyorum kendisini, aile yaşantısı filan tam bir Müslüman yaşantısı ya da olması gereken Müslüman yasantisi bence :) Onu tavsiye ederim. Onun dışında bi makyaj artisti var kadın ingiliz Chorlatte Tilbury . Duymuşsundur belki o da iyi bence ,güzel işler çıkarıyor. Önceden çok youtube kanalı izlerdim ama artık o kadar takip etmiyorum. Magazin programı izliyorum 😂

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aahahh :D magazin programları iyiymiş :D
      Hikmet Anıl'ı bir arkadaş daha tavsiye etmiş, biraz gezindim ama onda da bir barış özcan iticiliği var nedense :D Biraz daha zorlayacağım kendimi :D

      Sil
  21. Barış Özcan ve Beyhan Budak beylerin kanallarını bende severek takip ediyorum. Barış Özcanda beni rahatsız eden konulara bazen fazla objektif yaklaşması, özllikle ucu dini inanca dayalı konularda (mesela Teknoloji insanları ölümsüzleştirebilirmi videosu). Böyle olunca beni kötü hissettiriyor. Yinede çok iyi iş çıkarıyor. Beyhan Budakı izlerken kendi kendimi terapi ediyormuş gibi hissediyorum. Kendimi daha iyi tanımayı öğretiyor, tavsiyeleri işe yarıyor. Youtubdan olmasada Piskolog İbrahim Bilgeni televizyondan takip etmek bu açıdan aynı şekilde güzel oluyordu. Bunların dışında eğlencesine yerli yada yabancı bazı bakım ve mizah kanallarını takip ediyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Barış Özcan'ın o videsounu izlemedim ama doğrudur öyle şeyler beni de rahatsız ediyor ve devam edemiyorum. kapatıyorum

      Sil
  22. Video Eğitim sayfasına da göz atmalısın. Özellikle Haluk hocanın birkaç videosu izlenirse arkası gelir zaten.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ediyorum tavsiyen için. inceleyeceğim

      Sil