Terius Behind Me konu ve oyuncuları

Neredeyse 2 yıl sonra So Ji Sub bir dizi ile geri dönsün ama partneri uyuz bir kız olsun, işte acının en katmerli hali bu olsa gerek.



Terius Behind Me konusu

Go Ae Rin kocası aniden ölür ve bir çocuğu ile beraber dul kalır. 


So Ji Sub ise Nis ajanıdır ve Go Ae Rin'in yan komşudur. Nis'in açılımı  National Intelligence Service yani ulusal istihbarat hizmetidir. -Bizdeki Mit- Komşusunun bir komploya kurban gittiğini fark eder ve ölümün arkasındaki sırları açığa çıkarmaya karar verir. 

Terius Behind Me oyuncuları

So Ji Sub hakkında detay vermeme bilmem gerek var mı? En son kendisini Oh My Venüs'te izleyip gözlerimizden kalp fışkırtmıştık.


Esas kızdan bahsetmek bile istemiyorum, çok üzgünüm. Aslında dizinin ilk teklifi Yo in Na'cığıma gitmiş ama teklifi kabul etmemiş. Ah! Yo in Na ile efsane bir çift olmazlar mıydı? Peki kim oynayacak derseniz; Eulachahcha Waikiki dizisinde şahane çocuk Sol'ün annesi uyuz Jung In-sun! Umarım şahane bir oyunculukla beni çok mahcup eder.

İkinci adam olarak en son Go Back Couple dizisi ile iyi bir iş çıkardığını düşündüğüm Son Ho Jun var.



Türü: Romantik komedi gizem
Konusu aksiyon gibiydi ama romantik komedi diye lanse edilmiş.
Terius Behind Me Bölüm Sayısı: 32 bölüm (35'er dakika)
Senarist: Oh Ji-Young 
(Shopping King Louis)
Yayın Kanalı: Mbc
Yayın Tarihi: Eylül
Terius Behind Me ne demek ? 
Terius karakterin ordudaki rumuzu, latince bir kelime ötesinde manasına geliyormuş.
Behind me ise arkamda demek.

Terius Behind Me Fragman



Yorum Gönder

22 Yorumlar

  1. Uzaktan Dünyalı23 Haz 2018 17:11:00

    Sevgili Nabrut, bu dizi haberine sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ben yahu :/
    So ji Sub abimiz mayasındaki tüm cool tavırlarıyla karaktere yine hayran bıraktıracak gibi ama başroldeki abla (pardon 1991li imiş benden küçük hanım kızımız) ile ilgili hiç bir fikrim yok. Önceden izlemedim zira.
    Heee, Yanyana beğendim mi ikiliyi?
    Cık, ıhhhh, yok :D
    Belki dediğin gibi olur da dizide şaşırırız aradaki uyuma :)
    Şaşırırız diyorum ama muhtemelen merak edip izlemediklerim listesine girecek bu dizi de. Çünkü öldülü/korkulu/kanlı/gerilimli/dramlı dizileri içinde romantizmi olsa da izleyemiyorum ki ben yaaa :(
    Artık senin yorumunu okur yine onunla iktifa ederim gibi :))
    O zaman nasipse aylar sonraki yorumunu bekleyeyim ben, spoiler'ına kuvvet :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Durum şöyle ki bu kıza dayanıp izler miyim ben de bilmiyorum :D

      Sil
  2. Neden yaptın bunu Yoo İn Na neden? Hele en son ki dizinde de başrol değildin, e rol arkadaşın da So Ji Sub olacaktı, daha ne istedin be kızım..

    YanıtlaSil
  3. Nabrut bu haberi duyduğumda aynı senin verdiğin tepkiyi vermiştim,master sun ve oh my venüs ile kalplerimizi çarpıtan so ji sub'ın tekrar ekranlara dönmesine mi sevineyim yoksa aşırı yetenek fakiri birinin partneri olmasına mi üzüleyim. Oysaki shin min ah ile ne kadar güzel bir çift olmuştu. Neyse ben gidip biraz daha yastıkları parçalamaya devam edeyim.

    (Not: eğer izlemediysen my ajhussi'yi izlemeni öneririm karanlık bir teması olmasına rağmen oyunculuklar,hikâye ve çekimler diziyi alıp götürüyor.)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Belki kızcağız bizi şaşırtır falan inşallah :)
      İzledim yazamasam da, yakın zamanda yazarım umarım :)

      Sil
  4. Yo In Na nasıl kabul etmez nasıııl? Onun yerine ben vuruyorum kafamı duvarlara. O bu değil de Lee Yi-kyung nesine vurulmuş bu kızın :( Şu kızı eğlence dünyasından silip atmak varken daha da parlatıyorlar. Büyük hayal krııklığı :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet efsane bir çift olurdu :/
      O çocuktan da hiç hoşlanmıyorum :D

      Sil
    2. Omoo Waikikiyi izleyip Jun Ki yi sevmeyen birini ilk kez görüyorum! Çoğu kişinin izleme sebebiydi :) Ben de Du shik için başlamıştım Jun Ki diziyi aldı götürdü :) Bu diziyle ilgili yorumlarını merakla bekliyorum, senin yorumundan sonra izleyeceğim :)

      Sil
  5. So ji sub un yanına o ruhsuz, mimiksiz kadını seçerken kafaları marsta fırtınaya maruz kalmış olmalı. Oyuncu uyumlarını begenmedim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mAALESEF :/ Bizim de çilemiz bu sanırım :D uyuz esas kızlar

      Sil
  6. hakkaten ya büyük hayal kırıklığı oldu bu kızı da sevmiyorum uyuz gerçekten:((

    YanıtlaSil
  7. Nabrutcuğum,uzun süredir çaktrımadan takipteyim seni.Bloğun çok şeker.:) So Ji Sub delisi biri olarak söylüyorum ki Yo In Na da olmazdı.Çünkü Yo İn Na da kesinlikle şuan onunla oynacak kız kadar soğuk birisi.Benim taş adamım yanına biraz daha kıpır kıpır,sımsıcak bir kadını hak ediyor.Mesela Cain and Abel deki rol arkadaşı Han Ji Min ile kimyaları mükemmeldi.Aynı şekilde I'm sorry I love you daki Im So Jung ile de efsanelerdi.Tabii yinede izleyeceğim.Çünkü Ji Sub var.O varsa nasıl bir dizi yada film olursa mükemmel olur.Bu arada izlemediysen bu yıl vizyona giren Be Wİth You'ya bak derim.Ji sub yine döktürmüştü..Sevgiler

    YanıtlaSil
  8. Yaa bende kızın o olduğunu gördükten sonra baya sinirlendim nasıl kabul etmiş ki kızda oyunculuk sıfır izlemeyi düşünmüyorum ji sub u sevsemde :/

    YanıtlaSil
  9. Yaa Yo in na ya bayılırım anlamıyorum niye kabul etmediyse zaten doğru düzgün başrol olarakta oynamıyor ne güzel So ji sub gibi dehşet bir oyuncuyla birlikte izlerdik gözümüz bayram ederdi.Üzdü...Waikiki'de ki kızı bende hiç sevememiştim.

    YanıtlaSil
  10. İlk defa bir Kore dizisini eş zamanlı izliyorum. O yüzden sevip sevemediğimi anlayabildim diyemem. Bölümler birikmiş olmayınca peş peşe izlemek ister miydim anlayamıyorum ama kadın başrolü sevmiyorum, görünüşle ilgili yorum yapmak haddime değil, Allah yaratmış ne diyeyim ama yakışmıyorlar yav. So ji sub izlerken sahneyi anlayamıyorsun ama kadınla aralarındaki ilişki çok zorlama duruyor, bir uyumları yok. Üstelik kadının eşi yeni öldü, ne çocuklarda ne kadında üzüntü yok, yas yok. Bana çok tuhaf geliyor, bu nedenle odaklanamıyorum. Tamam aralarında aşk kalmamış gibiydi ama eş bu, insan ne yaparsa yapsın bağ kuruyor, seviyor, alışıyor, çocukların var filan neyse.Bir de şu ev adamı olan oyuncuyu görmekten artık bana gına geldi. Her dizide bu adam, vallahi bıktım. Bundan önce secretary kim izlemiştim, oradan çıktı, halterli dizide vardı, robotlu dizide vardı, yine birkaç dizi daha var, denk geldi sanırım üst üste böyle. Özetle dizi güzel gidiyor ama başroldaki kadın başka bir oyuncu olsaydı çok farklı olurdu.

    YanıtlaSil
  11. Waikiki de bu kızı bende sevmedim ama burda fena değil dizi süper bence son zamankarda bukadar çok hoşuma giden bir dizi olmamıştı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle katılıyorum. Aksiyon da seven biri olarak diziye bayıldım. Senaryo efsane, içindeki komedi çok dozunda, yan rolleri de çok sevdim. So ji sub tartışmaya kapalı... Kadın başrolü de sevimli buluyorum anne rolünü, cesaret gerektiren yerleri güzel oynadı bence ama romantik mi hayır, final bölümlerine kadar gözümü kırpmadan izlesem de sonlara doğru ikili ilişki olarak doyuramıyor malesef o aşamada ben de bir oyna artık dedim karşında So Ji Sub var yahu! Ama kesinlikle izlenmeli genel olarak efsane bir dizi olmuş

      Sil