My Husband Oh Jak-Doo Konu ve Oyuncuları

My Husband Oh Jak-Doo Konusu

Uee bir radyo istasyonunda yapımcı olarak çalışan bekar ama başarılı bir kadındır, zavallıcık kariyeri için çalışırken evlenmek için vakit bulamamıştır (yani zavallıcık kısmından sonrasını ben uydurdum:)

İş hayatında başarılı olsa da ev işlerinden hiç anlamamaktadır. Toplum baskısıyla ve bekar kadın olmanın zorluklarından dolayı evli bir kadın statüsü kazanması gerekir ve bu yüzden aşık olmadığı bir adamla evlenir. Evli kadın statüsü ile ne demek istediğini şurada anlatmıştım, sanırım aynı şeyden bahsediyoruz.

Kim Kang-Woo ise dağda tek başına bir hayat süren yalnız bir kovboydur. Bazı gizli sırları vardır. Büyük ihtimalle aksi, huysuz ama iyi kalpli bir adamdır. Yani bu tamamen benim tahminim.

İkili arasında sözleşmeli başlayan evlilik zamanla aşka dönüşecektir.

Konuyu çok sevdim, tam görücü usulü evlilik hikayesi gibi bir şeye benziyor. Umarım güzel bir dizi olur.

Edit: Diziyi izledim, yorumum için şuraya bakabilirsiniz.

My Husband Oh Jak-Doo oyuncuları

Uee'yi en son Manhole dizisinde izlemiştim.



Kim Kang-Woo'yu ise Goodbye Mr. Black dizisinde ikinci adam olarak izlemiştim. 




Bu dizi için ilginç bir imaj yapmış. :D

Türü: Romantik Komedi
My Husband Oh Jak-Doo Bölüm Sayısı: 24
Senarist: Yoo Yoon-Kyung
Yönetmen: Baek Ho-Min
Yayın Kanalı: MBC
Yayın Tarihi: Mart 2018

Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. Bu diziyi izledikçe anlıyorum ki aslında kız, sadece statü için değil biraz da geçmişinde yaşadığı psikolojik bir travma nedeniyle de evlenmek istiyor. Çünkü geceleri evde yalnız olmaktan ve de tek başına kapalı alanlarda kalmaktan ( Asansör, araba vs. gibi ) çok ürküyor. Doktor tedavisi görüp, ilaç kullanıyor. Görücü usülü demişsiniz ama aslında bildiğin görünürde anlaşmalı bir evlilik olsa da oğlanın sık sık zumlanan güçlü kollarına, kalın bileklerine, çıkık adem elmasına ve de maço erkeksiliğine hayran da olduğundan tabiri caizse balıklama atladı sayılır. Evet evet "-köylü-möylü farketmez" dedi...Kulaklarımla duydum:)))) Oğlan açısından bakarsak da yaşadığı dağ evinin kızın ailesi tarafından tatil köyü yapılması gibi bir durumu var sanırım o da evini kaybetmek istemiyor. Yani bildiğin al gülüm-ver gülüm çıkar evliliği bunlarınki....Bu kızı daha önce "Ojakgyo Family" dizisinde izlemiştim. Çok daha genç ve güzeldi o dizide. Bu dizide pek bi itici geldi gözüme nedense. Orta boy saçlar, aşırı zayıflık ve de özensiz bir giyim tarzı ile açıkcası yaşı geçmiş Ajummalara dönmüş kızcağız. Oğlan daha iyi görünüyor kıza göre. Takipteyiz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yani sadece görücü usulü gibi diye tahmin yürüttüm.
      Ama güzel bir diziye benziyor siz de böyle anlatınca izlemek istedim.
      Teşekkür ediyorum bu güzel açıklama için.
      Kızı ben de en son Manhole dizisinde izledim aynen dediğiniz gibi aşırı zayflıktan itici bir görüntüye bürünmüş

      Sil