Should We Kiss First Konu ve Oyuncuları

Should We Kiss First Konusu

Drama aşka inancını kaybetmiş 4 yetişkinin hayatını anlatmaktadır. Yalnız yaşamalarına rağmen ve yalnız ölmekten korkmalarına rağmen artık romantik bir şeyler yaşayacaklarını düşünememektedirler.
Kam Woo-Sung bir reklam şirketinin genel müdürü olarak çalışmaktadır. Kim Sun A ise hostes olarak çalışmaktadır ve beklenmedik bir anda kızını kaybetmiştir. Oh Ji-Ho Kim Sun A'yin eski kocasıdır ve şu an Park Si Yeon ile evlidir.


Should We Kiss First Oyuncuları

Kadın oyuncular Kim Sun A ile Park Si Yeon haricindeki oyuncular hakkında bir bilgim yok. Ama Kadın oyuncular başlı başına diziyi götürecek gibi gözüküyor. Benim Ajusshi sevgimi de hesaba katarsanız merakla beklediğim bir dizi olacak.


poster

Türü: Melodram 
Should We Kiss First Bölüm Sayısı: 40
(her bölüm 35 dakika)
Senarist: Bae Yoo-Mi
Yönetmen: Bae Yoo-Mi
Yayın Kanalı: Sbs
Yayın Tarihi: Şubat 2018

Should We Kiss First Kdrama
Fragman



Not: Bu arada 2017 yılının en iyi dizileri anketini oylarsanız çok sevinirim. Anket mobilden girenler için en aşağıda, masaüstünden girenler için sağ tarafta olacaktır. 

Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. Nabrut nasılsın komşu. Bu diziyi yepde gördüm lakin pek ilgimi çekmedi şimdi konusunu da okudum ve fikrim değişmedi 😁
    Wise prison life izle bu ara favorim İnsAllah bir gün çok sevdiğim bir diziyi sana da izlettircem 😂
    D.S.K.

    YanıtlaSil
  2. NEBRUT BU DİZİYİ İZLEDİNMİ YORUMLARINI BEKLİYORUM HERGÜN KONTROL EDİYORUM. SEN BİŞEYLER DEMİŞMİSİN DİYE NEDENSE BU DİZİ BENİ ÇOK ETKİLEDİ

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nebrut izledi mi bilmiyorum ama nabrut ramazanda pek dizi izlemiyor bu sene :D

      Sil
  3. izlemeye deger bir dizi farklı.konular içeriyor

    YanıtlaSil