Mother Korean Drama Konu ve Oyuncuları


Mother Konusu

Mother dizisi; Japon dramasıdır. Öncelikle Türkiye'de de Cansu Dere'nin başrolünü oynadığı Anne dizisi ile uyarlaması yapılmıştı. Şimdi de Kore uyarlaması çekiliyor.

Heo Yool annesi Ko Sung-Hee  tarafından istismara uğramaktadır. Ama insanlara iyiymiş, sorun yokmuş gibi rol yapmaktadır. Lee Bo-Young ise Heo Yool'un okulunda geçici öğretmen olarak görev yapmaktadır. Her şeyin farkına varır ve onu evlat edinmeye karar verir.

Japon dizisini izlemedim. Türk dizisi olarak da uzatacakları için izlemek istemedim. Ama Kore yapımı olarak izlenir bir şey çıkacağını düşünüyorum.


mother poster

Mother Oyuncuları
Lee Bo Young malum yengemiz. 😡 Ji Sung'un eşi. Ji Sung ile evlenmese daha çok severdim. Hahah! Ben onu en son I Hear Your Voice dizisinde izlemiştim.



Lee Jae Young ise en son Weightlifting Fairy Kim Bok-Joo dizisinde rol almıştı.



Çocuk rolü için 400 kişinin katıldığı seçmelerden Heo Yool birinci olarak dizide oynamaya hak kazanmış.

Türü: Dram
Bölüm Sayısı: 16
Senarist:  Jung Seo-Kyoung
Yönetmen: Kim Cheol-Kyu
Yayın Kanalı: tvN
Yayın Tarihi: 24 Ocak

Mother Fragman


Not: 2017'nin en iyi dizileri anketini cevaplarsanız çok sevinirim. Eğer mobilden giriyorsanız anket en aşağıda, masaüstünden giriyorsanız sağ tarafta olacaktır... 

Yorum Gönder

15 Yorumlar

  1. Güzele benziyor :)
    Teşekkürler Nabrut :)

    YanıtlaSil
  2. Bu anne dizisi bayağı bir reyting almış hala devam etmekte mi bilmiyorum gerçi tam bizlik dram 😁
    Bu arada izleyebildin mi önerdiğim diziyi artık son kez sıkıştırıyorum seni biliyorum bıktın 😁
    D.S.K.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sana cevap yazdım ya :( alt yazısı yoksa izleyemem. Yani şöyle, ben torrent indiriyorum :/

      Sil
    2. Hım ben link attimdi sana altyazılı orda var birinci bölüm Türkçe altyazılı yazincada çıkıyor neyse madem sağlık olsun
      D.S.K.

      Sil
  3. Türk versiyonunun ilk bölümlerini izlemistim. Hayatımda hiç bir film ve dizide bu kadar ağladığımı hatırlamıyorum. Bence çok iyi bir uyarlama yapmışlardı. Bir ara koptum sonu nasıl bitti bilmiyorum. Ama yine de Türk versiyonu da izlenilesi bence.

    YanıtlaSil
  4. Boys over flower, plyfull kiss, city hunter vs vs hepsi japon mangalarından zaten. Old boy un bile japon mangalarından alındığını öğrendikten sonra şaşıramaz oldum bu durumlara :)

    YanıtlaSil
  5. Ben japon versiyonunu izlemistim ve aglamaktan icim çıkmıştı. Kucuk cocugun oyunculuğu harikaydı. Türk versiyonu çekilcek dendiğinde yapamazlar gibi dusundum ilk bolumler guzel uyarlanmisti ama uzatmak icin sacma sapan olaylar gelisti ve malesef izlemeye tahammul edemedim. Yani 11 bolumluk diziyi bozmadan uzatmak ne kadar mümkün? Korelilerin uzatma kaygısı da olmadığı icin japon versiyonundan daha güzel bi seye imza atma ihtimali yüksek.Dramı da güzel isliyolar.

    YanıtlaSil
  6. Ben japon versiyonunu izlemistim ve aglamaktan icim çıkmıştı. Kucuk cocugun oyunculuğu harikaydı. Türk versiyonu çekilcek dendiğinde yapamazlar gibi dusundum ilk bolumler guzel uyarlanmisti ama uzatmak icin sacma sapan olaylar gelisti ve malesef izlemeye tahammul edemedim. Yani 11 bolumluk diziyi bozmadan uzatmak ne kadar mümkün? Korelilerin uzatma kaygısı da olmadığı icin japon versiyonundan daha güzel bi seye imza atma ihtimali yüksek.Dramı da güzel isliyolar.

    YanıtlaSil
  7. Bana Anneli dizilerle gelmeyin. Aslında çok merak ettim ama bünyem kaldıramayacağı için izlemeyeceğimi düşünüyorum. Dünyalık şeyler için ağlama kampına girmeye gerek yok.:)))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok mantıklı :) Eskiden ben de bu yüzden dram izlemezdim ama artık dramlar beni etkilemiyor ahah :D

      Sil