Revolutionary Love Konu ve Oyuncuları


Revolutionary Love Konusu



Siwon büyük bir şirketin varisi yani Cheboldür. Ama geleneksel burnu havada chebollerin aksine kadınlara güvenen, naif ve sıcakkanlı bir adamdır. Ama saflığı yüzünden başına açtığı işler babası tarafından dışlanmasına ve basından kaçmak zorunda kalmasına sebep olmuştur.

Kang So Ra iyi eğitimli biri olduğu halde bazı ailevi sebeplerden dolayı tam zamanlı bir işe girememekte yarı zamanlı işlerde çalışarak hayatını devam ettirmektedir. Bu işlerin peşinde koşarken bir yanlış anlaşılma sonucu yolu Siwon ile kesişecektir.



Siwon Chebol Kang So Ra fakir diye görünce önce ne klasik demiştim ama bu naif, sıcak kalpli chebol olayı da değişik geldi. Merakla bekliyorum.


Revolutionary Love Oyuncuları

Siwon'u en son She Was Pretty'de Michael karakteri ile izlemiş göz yaşları içinde askere uğurlamıştık. Döndü ve ilk dizisi için kamera karşısında. Yaa zaman ne çabuk geçiyor azizim. :)


Esas kız ise Kang So Ra!
Of!
Bu kızla aram bir düzelemedi gitti. Keşke bu dizide sevsem de rahat izlesem. Onu da en son Warm and Cozy dizisinde izlemiştim.


2. adam olarak 5urprise grubunun üyesi Gong Myung'u izleyeceğiz.
Revolutionary Love ne demek: Aşkın devrimi

Edit: Revolutionary love Netflix Kore dizileri arasına eklendi.



Türü: Romantik Komedi
Bölüm Sayısı: 16
Senarist: Joo Hyun
Yönetmen: Song Hyun-Wook
(Another Miss Oh)
Yönetmenden beklentim yüksek.
Yayın Kanalı: TvN
Yayın Tarihi: 14 Ekim 

Fragmanlar

İlk bölümde Micheal Jackon dansı yaparak She Was Pretty'e de gönderme yapılmış.



Kang So Ra'ya rağmen merakla beklediğim bir dizi.
siwon son dizi

Yorum Gönder

18 Yorumlar

  1. Merakla bekliyorummm..Beklentilerimi baya yüksek tuttum ama hayırlısı.Hem yönetmen hem Siwon baya ümit verici.Kurak geçen yaz sezonundan sonra güzel diziler çıkıyor gibi yavaş yavaş 😇 Ama neden bunu bize okullar açıldıktan sonra yapıyolar 😢

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Türkiye'de de öyle değil mi :) Yaz sezonu ölü sezon izleyecek bir şey bulunmaz :D

      Sil
  2. Oo bu dizi izlenir 😍 😍 Siwon keşke hep romantik komedi dizilerde oynasa😇😇 she was prettyde siwon micheal değildi ama, kıza micheal diyodu sanki😞

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Adı yaptığı hareketler yüzünden Micheal kalmıştı.

      Sil
  3. Siwonnn harika ama kız olmamış bana çok soğuk geliyor. Sanırsam ben Siwon un yanına kimseyi yakıştırmam.😀

    YanıtlaSil
  4. ya siwooonnn çok tatlı :) bu adamın gözleri bana etkileyici geliyor sanki hep bir şeyler anlatıyor gibi hüznü de yaşatıyor neşeyi de , özlemişizz beaa! ve gerçekten ne çabuk geçiyor zaman koca 2 seneyi devirmişiz.. diziyi merakla bekliyorummm! bu arada ben kızı 'Doctor Stranger' filminden tanıyor ve seviyorum gözleri gülen naif bi kız yani en azından o diziden bende yer eden intibası bu :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin adına çok sevindim :D kızı sevmen konusunda yani :DD

      Sil
  5. Offf yıllar sonra bir dizi içim heyecanlandım Siwonn 😍😁😁

    YanıtlaSil
  6. Siwona bayılıyorum ama Kang sora konusunda aynı duyguları paylaşıyoruz ben de bi türlü ısınamadım açıkcası ona
    bi de dikkatimi çeken Siwon she was pretty de aynı rolü oynamıştı aslında zengindi ama gizlemişti ve kadınlara karşı çok kibardı :D neyse merakla bekliyorum gong myungu da sverim ama biraz küçük kaçmış o soraya bence neyse bakalım nasıl olcakk

    YanıtlaSil
  7. Kang So Ra yı severim :) Siwon u sevmem abartılı mimik yapıyor gözüme batıyorsu she was pretty de. Kang so ra deyince aklıma Hyun Bin geliyor sevgililermiş (şanslı kadın) hoşlanmama nedenim bu olurdu belki :)))

    YanıtlaSil
  8. Her ikisine de bayılıyorum.O yüzden bu dizi bir an evvel gelmeli..!

    YanıtlaSil
  9. Evet malesef ciddiyim:) yakışıyorlar bence severim kang sora yı hyun bin kendisi açıkladı neredeyse 1 yıl oluyor biliyorsundur sandım. Bilmeseydin daha iyidi sanki:)) neyse şaka bir yana beraberler seviyorum gamzeli oyuncuyu o yüzden duydum.. görücü olarak görüşmelerini de hep olumlu olsun diye bekliyorum inş. Gönlünce sana uygyn biri ile evlilik yapıp mutlu olursun. Sanırım senin son görüşmen bana gerçekten mantık evliliği işte böyle olacak dedirtti şunu da demeden geçemiyecem olmamış evlenemedim demişsin ya orada mutlaka bir hayır vardır bence zaten bir eksik noktada vardı yazdıklarından anladığım kadarıyla.. amanın çok uzattım yine😊 sevgilerle:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ediyorum güzel düşüncelerin için :*
      Kore magazinini pek takip etmiyorum :D Doğrudur. Şaşırdım lakin :D

      Sil