Magazin Haberleri

Normalde magazinle hiç aram yoktur. Nefret ederim, belgesel izlerim ben, diye yalan söylemeyeceğim. Zira haberlerde bile magazin izliyoruz. Bir haber sitesini açsam hemen araya magazin haberlerini de sıkıştırıyorlar. Hatta köşe yazılarında bile magazin var. Geçenlerde Ahmet Hakan'ın köşe yazısını okurken adam akıllı öğrendim "saygıdeğer" Şeyma Subaşı'nın muhteşem hayatını. 

Magazin dedikodudan sayılıyor mu acaba?
Mesela ben sabah kahvaltılarında anneme yaptığım magazin yorumlarını buraya taşısam gıybet, iftira gibi günahları işlemiş olur muyum?

Neyse halka "mal" oldukları için sanatçılar üzerine konuşmanın vebali yoktur diyor, açıyorum ağzımı, yumuyorum gözümü.

Ünlü "yakışıklıların" şu fotoğraflarını görünce aklıma, "Keşke 30 Olsam" filmi geldi. (Genel kanı üzerine yakışıklılar diye yazdım, yoksa hiç biri benim tipim değil, karakter olarak Nejat İşler severdim, onun da kafa gitti. :)


Fantastik filmde 13 yaşındaki kızımız 30 yaşında olsam diye bir dilek tutuyor, birden 30 yaşına, geleceğe gidiyor, bakıyor ki şişko diye itelediği arkadaşı acayip havalı ve yakışıklı biri haline gelmiş. Aynı ilkokul aşkımla, o zamanların popüler öğrencisiyle, yıllar sonra karşılaşıp memelerinin çıktığını görmem gibi. Yok tam olarak aynı değil, anti-tez diyelim. Ama sonuç olarak ikisinin de yol açtığı hayal kırıklığı aynı.

Ya tamam her şeyi anladım da Kıvanç ve Burak Özçivit gibi (Kıvanç'a Kıvanç dedim, soyadına gerek duymadım, çünkü Cesur ve Güzel dizisinden sonra kendisine sempati beslemeye başladığım için aramızdaki buzlar eridi:) iki adamın yanında bacağım kadar boyu ile Polat Alemdaroğlu'nun -gerçek ismini hatırlayamadım- ne işi var allasen?

Beren Saat-Kenan Doğulu Yaş Farkı



Şu çifte hiçbir sempati beslemeyen, beraber fotoğraflarını görünce yüzünü ekşiten (oluşan mide bulantısından) bir ben değilimdir. Zira Beren Saat yaşından küçük gösteriyor, Kenan Doğulu 42 yaşında ve daha büyük gösteriyor, kaldı ki eski Kenan Doğulu'yu da biliyoruz, bu çifti hiç yakıştırmıyorum. 


Zaten Yalın yanıkmış, Beren Saat'e, sonra Kart Kenan kapmış kızı. Aman n'apayım canım Yalın da biraz gözünü açsaydı.

Hülya Avşar ve Photoshop



Benim için iki Hülya Avşar var;
1- İbrahim Tatlıses ile oynadığı filmlerdeki Hülya Avşar (çok severim)
2- Şimdiki Hülya Avşar 

İsim benzerliği var gibi, güzel yaşlanamayan bir kadın. Ama bunun da farkında değil gibi böyle son raddede photoshop dayanan fotoğraflarla ortalara çıkmıyor mu?  Hele bir de çenesinin altındaki peercing'i yok mu? Deli oluyorum.

Buyurun dedikoduya...
Magazin Masasından Şipşak Nabrut Bildirdi.

Yorum Gönder

15 Yorumlar

  1. Sevgili Nabrutcum,

    Hepsine yürekten katılmakla beraber ( düşünce ikizi miyiz neyiz), hülya Avşar'ın çenesindeki piercing değil dövme diye biliyorum. o.O

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geçenlerde programında dedi ki; herkes dövme sanıyor ama peercing :D

      Sil
  2. Yalın Beren'e mi sarmış zamanında? ^^ Duyduğum en komik magazin haberiydi herhalde.

    YanıtlaSil
  3. Yalan degil eskiden hiç atan yoktu magazinle. Ünlülerin makyajsız fotolarını görmekle başladı maceram. Yuzlerivnadil guzel pürüzsüz diye düşünürken bir ton pudra olduunu sonra öğrendim. Sonra da baya sarmışım magazine. Mesela fahriye evcen aşırı değişti keinlikle estetik oldu bence

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah fahriyenin estetiği nasıl bir estetikse ondan istiyorum :)

      Sil
  4. O güzelim Yalın ciddi ciddi Beren'e mi ilgi duymuş? Gerçi yarışmadan sonraki haliyle kalsaydı Beren, fena bir çift olmazlardı belki ama Yalın'a da kimseleri yakıştıramıyorum ki :)

    YanıtlaSil
  5. Yalin kandil gecesi dogmus galiba berén saatten kurtulmus 😂Ve bu tipleri gordukce butun cirkinlere bir sans vermem geliyor

    YanıtlaSil
  6. Ben bi tek Kıvanç 'ı beğeniyorum aralarında :) Berenle Kenan 'ı çok bebzetiyorum bence birbirine ünlülerde en çok yakışan çift bu konuda aynı fikirde değiliz sanırım :D Fahriye'nin ismini ve estetiğini duymaktan son zamanlarda içime fenalık geldi :) bence şımarık bir kadın burak da bir o kadar soğuk ve itici (yani bence) benim magazin gündemim bu şekilde. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahahah :D Magazin mevzu olunca çok ayrı düşüncelerdeyiz :D Ben fahriyeyi çok seviyorum. Ama evet Burak Özçivit öğğ :D

      Sil
  7. Şimdi bunlar mı genç kızların rüyalarını süsleyen adamlar gülmeden geçemedim :))))) ne olmuş bunlara diyecem o kadar fotısop bakım güzelleşmişler tabi estetisyenler sayesinde :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Erkekler yaşlandıkça yakışıklı oluyorlar gerçeği :D

      Sil