Haberlere İnanamıyorum!

Televizyon karşısında, elimde örgüm, ayaklarımı uzatmışken aldım kötü haberi.

Haberleri dinlerken sanırım dünya başıma yıkıldı.
Adaletsiz dünya diye başladığım isyanıma, içimden Batsın Bu Dünya söyleyerek devam ettim.

Haberleri gördünüz mü bilmiyorum ama insan beyni kendini olduğundan 6 kat daha güzel görüyormuş.

Beynimiz bile yalancı! Hahah!

Hayır, efendim mesele şu ki eğer gördüğüm şeyden 6 kat daha çirkinsem gerçekten vay halinize! Görüntü kirliliğiyim vesselam!

6 kat ne demek! Çirkin kadın sendromundan yeni çıkıp, kendimle barışmaya başlamış, ortalama bir Türk kadını güzelliğine sahip olduğumu düşünürken 6 puan geri düştüm. Resmen lig dışı kaldım. İnanılmaz hüzün içindeyim.


Yaşımın yeni bir ondalık sayıya doğru yaklaştığı şu yıllarda daha geçenlerde sesimin duyduğum gibi olmadığını öğrenip şoku atlatamamışken hoop yeni bilimsel veri görüntümün de gördüğüm gibi olmadığını iddia ediyor.

Sesim duyduğum gibi değil, ben gördüğüm gibi değilim derken yakın zamanda daha nelerle karşılaşacağız, korkular içindeyim.

Mesela gerçek uzaylı biz olabiliriz, aslında bizden uzaylı diye bahseden, bizden daha eski zamanlardan beri var olan dünyalılar olabilir, başka gezegende.

Abartmasan diyorsanız size şöyle söylemek isterim;


Yirmi küsur yıldır gördüğüm ben, ben değilmişim, uzaylı olsam ne çıkar! Piyuuu!

Yorum Gönder

13 Yorumlar

  1. Bahsedilen araştırma nerede,nasıl, kimlerle yapılmış? Beynin algısını neyle ölçmüşler? Araştırmanın güvenirlik, geçerlik değerleri neler? Bana bunların net sağlam cevaplarını vermeden "sen sandığından 6 kat daha çirkinsin" denmesini kozmetik/estetik cerrahi kakalamaya çalışan modern dünya ideolojisinden başka bir şey olarak görmem. Bu kadar. Uzaylıysak uzaylıyız, kendimizce faydalı bireyler, güzel insanlar olmaya çalışırken bunlarla moral bozmaya gerek yok bence 😒 (Asiye)

    YanıtlaSil
  2. Nabrut duygularıma tercuman oldun. internette dolanırken okumuştum o yazısı daha ne kadar çirkin olabilirim diye dizlerimi dövmeye başlamam da bir olmuştu :D ki güzelliğin her şeyden önemli olduğu bir çağdayız.. ister istemez morali bozuluyor insanın. Biriyle konuşurken bile aklıma gelir konuştuğum kişiye nasıl gözüküyorum acaba diye :D kim çıkartıyorsa bu sözleri dursun bence :)) iyi günler diliyorum bebegim <3

    YanıtlaSil
  3. Benim beynim olayı kökünden çözmüş olduğundan genelde kendimi efektli fotoğraflarda seyrediyor, gördüğümle kifayet ediyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla ben hiç fotojenik değilim. o yüzden kifayet bile edemiyorum efekt bile yetmiyor :D

      Sil
  4. Birisi bana güzel olduğumu söylese de hiçbir zaman söylendiğim güzellikte olduğumu düşünmedim ( çok güzel olduğum hiç söylenmedi yanlış anlaşılma olmasın 😀) o yüzden ben hep insanlar kendini olduğundan çirkin görür diye düşünürdüm. Eğer gerçekten böyle bişey varsa vay halimize. Estetik cerrahları bu aralar az para kazanıyorsa onun için yapılmış bir haber olabilir 😂

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin de çirkin kadın psikolojin var demek ki :) Benim gibi :)

      Sil
  5. Ben donyanin en gozel garisiyem...:D vay be beyin bile bizle dalga gecerken egolarimiz tavan yapiyor. Efeklerle kendimizi ve cevreyi kandirmaya devam. :)

    YanıtlaSil
  6. Fotograflar da mı yalan söylüyor olamaz :D gerçi fotoraflarda da güzel çıkmam ama ben bunu fotojenik olmama veriyordum , hayatın acı gerçekleri :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet fotoğraflarda şahanesin ama gerçeği yansıtığını düşünüyorum :)

      Sil
  7. karşımızdakileri de 6 kat güzel görüyor olsak iyidi be , durum eşitlenirdi en azından :D

    YanıtlaSil