Çok Eğlenceli Yeni Bir Mobil Oyun: Word Crack

Periyodik olarak bir oyuna takılıp kalıyorum.

İlk olarak Candy Crush hastalığına yakalandım ve oynamaktan omuzum tutulup mobil fıtık olunca istemeyerek oyunu sildim. Bunu yapmak benim için epey sancılı ve acılı bir seçim oldu. 😁

Bir ara sabah namazından sonra tarla ekip yumurta topladım, namaza kalkmam gerekmediği zamanlarda bile saat ayarlamayıp tarla ekmeye kalktığımda yolun sonuna geldiğimi anlayarak Hay Day’i sildim.

Kısa bir süre Kelimelik’e takılıp geceleri kelime sayıklar oldum. 

Sonra Trivia Crack ile genel kültür yapmaya çalıştım. Hatta çevremdeki herkesi de bu oyunun manyağı yaptım ve her zamanki gibi onlar daha oynasalar da ben çoktan sıkılıp sildim.

En fena ise Asphalt 8 saplantım idi. Çocukluğumda Need for speed ile başlayan araba yarışı sevdam telefonda tekrar canlanmıştı. O arabayı alayım, şu arabayı alayım derken oyunda geçirdiğim süre sonucu göz kuruluğum had safhaya çıkınca onu da üzülerek telefonumdan kaldırdım.

Şimdilerde favorim ise Word Crack.


Görsel Temsili, yoksa oyun Türkçe :)

Eskiden gazetelerde bu tip anagram bulmacalar olurdu. Onların online hali diyebilirim. İki kişiye aynı harfli anagramlar veriliyor ve en çok kelimeyi türetip en çok puanı alan kazanıyor.

2 dakika içinde verilen anagramdan hızlıca kelimeler üretmeye çalışmanın zihni epey çalıştırdığını söyleyebilirim. Hani diğer vakit geçirdiğimiz oyunlara nazaran hiç değilse beyni uyuşturmaktan öte bir işlevi olduğu için gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim.

Sorun şu ki oyun pek popüler değil ve sanırım 100 kişi falan aramızda oynuyoruz. Hemen hemen aynı rakipler arasında dönen oyundan sizi de haberdar ederek sayımızı arttırmak istedim.

Benimle oynamak isterseniz de Facebook hesabım ile kayıtlı olduğum oyuna Facebook üzerinden davet yollayabilirsiniz.

Yorum Gönder

10 Yorumlar

  1. Ben ilk facebook'ta komşu çiftlik oynamıştım. O dönem hamile olduğumdan dolayı şef bana iş vermiyordu. Sonra doğurdum şef bana acımayı bırakıp iş vermeye başladı ve bende oyunu engelledim :D Başka da oyun oynamadım. Şimdi Ela benim ameliyat olduğum süre zarfında kuzenimde kaldığı için kuzenimde '' Konuşan Kedi Angela'' oyununu sevmiş. Onun için indirdim. İş Yerinde sistem olmadığı zaman ben oynuyorum ahahah :D
    Açıkçası telefon oyunlarını sevmiyorum. Zira kocam bağımlısı. Gecenin bi vakti altın toplamaya uyanıyor. O altınlar gerçek olsa diyorum, uyandığına değse :D :D
    Yine uzun yorum yazdım, çenem düştü. Sustum. :--

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Konuşan kedi Angela neymiş ya ahahah :D ona da bakmmam lazım hemen :D
      Evet açıkçası bende sürekli oyun oynayan bir adama tahammül edemezdim sanırım :D

      Sil
  2. Oynamadığın oyun kalmamış maşallah 😁

    YanıtlaSil
  3. Sen söyleyince yükledim dun.bira oynadim ama gordum ki şu fısıltı jokerini herkes kullaniyo.yani verilen iki dakikada joker sayesinde soylenen kelimeleri bulmaya çalışıyor. Bunu farkedince mücadelenin gereksiz olduğunu gördüm. Sen onlara bakma kelime bulmaya odaklan denirse de bu rakiple oynanan bi oyun.ve joker kullanmadan iki dakikalik performans yenmeye yetmiyor. O yuzden sildim ben.ugrasamam

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. joker kazanmak için oyun kazanmak gerekiyor aslında yani adaletli bir sistem ama tabii sevmediyssen diyecek bir şey yok :)

      Sil
  4. Hosgelmissin nabrut izledik..iyisi dir INSALLAH

    YanıtlaSil
  5. Hosgelmissin nabrut ozledik ..iyisi dir INSALLAH

    YanıtlaSil
  6. Kelimelik ve BBTan favorimmm bunuda yükleyeyim :)))

    YanıtlaSil
  7. Yazını okurken resmen kendimi gördüm takıldığın her oyuna aynı biçimde ben de takıldıım hatta need for speed i hala oynarım bi ondan bıkamadım:)) bu oyunu da mutlaka denicem..

    YanıtlaSil