BEYOND HERB SKİN WATER -Kışın vazgeçilmez ürünü-

Sorun:
Cilt Kızarıklığı ve Kuruması.

Sebep:
Kışın soğuk hava, sair zamanda abdest sonrası su ve havlu

Bu sorunumu çözmek ve cildimi de beslemek amacıyla bir ürün arıyordum. Zira özellikle abdest sonrası kuruluk hissettiğimde her seferinde nemlendirici kullanamıyor, gerginleşen cildim için yardımcı bir ürün arıyor, doğal bir şey olsun istiyordum.

Sonra karşıma Beyond'un Herb Skin Water çıktı. Ürün adından anlaşılacağı üzere su, saf gül suyu!


Aslında çok eskiden beri gül suyu doğal bir cilt bakım ürünü olarak tavsiye edilse de hakikisini bulmakta zorlandığım ya da güvenemediğim için bir türlü kullanmaya cesaret edememiştim.

Bulgar gülünden elde edilen bu ürünün içeriğinde hyalüronik asit de mevcut. Hyalüronik asitin cilt üzerindeki faydalarını şuradan okuyabilirsiniz. Hem saf gül suyu hem de Hyalüronik asiti birleştiren bu temiz içerikli üründen cildiniz haberdar olsa beni al diye yalvarırdı. 😃

Bu ürün ne işe yarar?
Soğuk hava ya da su gibi dış etmenlerden dolayı kızaran ve kuruyan cildi kılcal damarları onararak sakinleştirir.

Yapısı nasıl?
Su olarak geçse de hafif jelimsi bir yapısı var. Bu da yüze uygulamayı kolaylaştırıyor. Şunu eklemek istiyorum: Gül kokusundan pek hazzetmediğim halde bunun kokusu markanın diğer ürünleri gibi çok hafif ve hoş.

Nasıl kullanılır?
Yeterli miktarda ele dökülerek yüze uygulanır. Göz altlarına tavsiye edilmiyor.

İşe yarıyor mu?
Çok sık abdest alan biri olarak keşke uzun yıllardır kullanageldiğim bir ürün olsaydı diye hayıflanıyor, ürüne bayılıyorum. Zira her abdest sonrası kızaran, ibişe dönen cildim hele ki dışarıdaysam çok rahatsız ediyordu. Şimdi bu ürünü abdest sonrası yüzüme sürüyorum hem yumuşak bir his veriyor hem de yatıştırıp kızarıklığını geçiriyor. 

Ne sıklıkla kullanılabilir?
İhtiyaç duydukça.

Nereden alabiliriz?
Ankara, İstanbul ve Kayseri'de markanın mağazaları mevcut olmakla beraber online olarak da bazı siteler satış yapıyor. Hatta birçok ürün geçen haftalarda N11'de süreli olarak çok uygun fiyatlara satıştaydı.

Yorum Gönder

13 Yorumlar

  1. Böyle bir ürüne o kadar ihtiyacım var ki. Abdest sonrası ne yapsam kuruluk ve kızarıklık sorununu bende bir türlü gideremedim. Özellikle kış aylarında bu durum iyice kötü bir hal alıyor maalesef. Yazını okuyunca gözlerim sevinçten parladı ama keşke fiyatı da bir o kadar uygun olsaydı. Gerçi kaliteli ve temiz içerikli ürünlere bakıldığın da normal olsa da bu gidişle yeyip,içmeyip bunlara para yatıracağız sanırım :) (sanki yapmadığım bir şeymiş gibi yazdım utanmadan :D )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tahmin ediyorum daha da büyük yaramazlıklar yaptığını ama fiyatı konusunda n11 de 44 tl idi 200 ml bir ürün için acayip uygundu :) aklında bulunsun.

      Sil
    2. aaa gerçekten 44 tl fiyatı çok uyguna geliyormuş :D çook çook teşekkür ederim :*

      Sil
  2. Bulgar gülü deyince aklına moon lovers gelenler😆

    YanıtlaSil
  3. benimde ihtiyacım olan bir ürün gibi duruyor hele ki bu soğuk günlerde ... paylaşım için teşekkürler...

    YanıtlaSil
  4. hemen alıyorum, aynı durumdayım :( bu günlerde çok kuruyo cildim, fena .. teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım sen de ben kadar memnun kalırsın. Yaz yine ^^

      Sil
  5. geçenlerde bir avm'de -sanıyorum forum İstanbul'du- mağazasına girip birkaç ürün denemişliğim var ama marka genel olarak sanki biraz fazla mı pahalı gibi :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Organik ürünler biraz pahalı. Markadan değil de organik olmasından kaynaklı maalesef :/

      Sil
  6. Beyond gül suyu sipariş etmek istiyorum ama internette bulamıyorum. Nereden teminnedebilirim.Bildiğiniz güvenilir bir site var mi? Yardımcı olursanız çok memnun olurum. Cildim iyice hassaslaştı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ankarabeyond instagram sayfası Ankara'daki Beyond mağazasına ait ve kargo ile gönderim yapıyorlar. Benim selamımı söyleyin, stokta tükenebiliyor ama size yardımcı olurlar.

      Sil