Beyond Easy Peeling Facial Scrub "Peeling Tavsiyesi"

Burnunuza bir dokunun, elinizi yukarıdan aşağıya kaydırın, pürüzlü mü?
Cevabınız evet ise peeling vaktiniz gelmiş demektir. 

Evet, benim de zihnimi Ruhi Mücerret gibi reklam metinleri ele geçirdi ve gerçekten burnumun üzeri pürüzlendiği zaman kendi kendime bu repliği tekrarlıyorum.

Gençken Ankara’da yaşarken o kuru hava cildimi pütür pütür yaptığı için şimdi ise yaşlandığım için peeling olmazsa olmazım. :) Eskiden her peeling sonrasında yüzüm gerginleşirdi. Çoğu zamanda yüzümde o parlak sonucu alamazdım. Ama şimdi tavsiye edeceğim peeling şimdiye kadar kullandıklarım arasında en iyisi.

Hatta size şöyle söyleyeyim; tüm kozmetik ürünlerine el koyacağız sadece bir tanesini seçmek zorundasın deseler hiç düşünmeden bunu seçerim.

Hani ıssız adaya giderken yanıma almak isteyeceğim bir ürün; 


Beyond Easy Peeling Facial Scrub


Haftada bir, bazen iki kere bile yapıyorum. Ürünü kullandıktan sonra yüzüm pamuk gibi oluyor, çok hassas olan cildim “peeling” yaptığım halde kızarmıyor bile. Normalde peeling sonrası yüzünüz hafif yanar, hassasiyeti artar, kuruyup gerginleşir. Ama bu ürünü kullandıktan sonra bunların hiç birini yaşamadım. 



Antioksidan özellikli meyveler ile formüle edilmiş yumuşak yapılı cilt kesesi olarak tanıtılan ürün gerçekten kesenin sağlayacağı pürüzsüzlüğü cildi tahriş etmeden sağlıyor.

Her cilt tipi için uygun.

İçeriğinin doğal olması itibarıyla da güvenle ve şiddetle tavsiye edebileceğim bir ürün. 

Kore’nin kozmetik satma anlayışı bizim Tekin Acar’ın aksine olup her ürünü rahatça denemeye olanak sağlıyor, bir şeyi denemek istediğinizde size bedavacı muamelesi yapmadan büyük bir zevkle ürünlerini denettiriyorlar. 

Bu sebeple eğer bulunduğunuz ilde Beyond mağazası varsa gidin ve görevlilere bu ürünü denemek istediğinizi söyleyin. Denedikten sonra cildinize dokunduğunuzda zaten ürünü almak isteyeceksiniz. 

Ürünle ilgili sormak istediğiniz bir şey varsa da yorum bırakabilirsiniz.

Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. Holika holikam bitsin beyond u da deneyeceğim :) Aklımı çeldinnn :**

    YanıtlaSil
  2. ürünü merak ettim doğrusu sevgiler :)

    YanıtlaSil
  3. Bende bu ürünü 4_5 ay önce falan aldım sanirim. Güzel bi ürün ama çok berrak bi görüntü yakalayamadim. Özellikle burun üstündeki küçük puturlere iyi olabilir diye almıştım. Çünkü yapısı diğer peelinglere göre biraz farklı yani tanecik Granül tarzı şeyler yok adeta kır ovalamissin gibi bişey oluyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kir ovalamışsın yani kese yapmışsın gibi oluyor ki yüzü yıpratmaması açısından işte en çok bu özelliğini seviyorum ^^ Onun haricinde burun üzerinde ben istediğim etkiyi alsam da ciltten cilse değişebilir. O yüzden sadece burun üzerinde başka sert bir peeling kullanabilirsin aslında.

      Sil