Lucky Romance Konusu ve Oyuncuları

Haberi ilk okuduğumda pek mutlu oldum. Reply 1988'den sonra Ryoo Joon-Yeol 'ün çok uzatmadan başrol ile dönmesine mutlu olmamak imkansızdı tabii.



Ryoo Joon-Yeol'ün rol arkadaşı ise fotoğrafta da gördüğünüz üzere Hwang Eun Jung. Ben hatunu çok sevmem ama fotoğrafı görünce ba-yıl-dım! Yeni saç şekli ile şahane olmuş. 

Edit: Dizinin posterleri geldi. Çok güzel oldukları için hepsini koymaya karar verdim :)






Evvela dizinin konusundan bahsedeyim sonra diğer oyunculara da geçeceğim. (kadro sağlam, sevdim ben)

Lucky Romance Konusu:
Hwang Eun Jung fala ve tabii falcılara itimat eden bir kadındır. En son gittiği falcı ise ona 1986 Kaplan yılı doğumlu bakir bir erkekle uyumazsa kardeşinin öleceğini söyler. Sonra falcının anlattığı diğer özelliklerle beraber kaplan yılında doğan bir erkek aramaya başlar. Bu sırada Zeze adlı oyun şirketi onun geliştirdiği oyunu almak ister ve şirketin sahibi yüksek IQ sahibi Ryoo Joon Yeol ile yolları keşişir. Bu esnada ise Ryoo Joon Yeol'ün falcının anlattığı özelliklere uyan bir kaplan erkeği olduğunu anlar. Sorun ise şudur ki, Ryoo Joon Yeol evlilik öncesi ilişkiye karşıdır. 

Edit: Diziyi izledim, yorum ve repliklerine şuradan ulaşabilirsiniz.

Woonbbalromaenseu isimli webcomic'ten uyarlanacak olan senaryo çok eğlenceli olacağa benziyor. 

Dizinin senaryo uyarlamasını genelde roman ve manga uyarlama senaryoları üzerine çalışan, Lie to Me dizisinin de senaristi olan Choi Yoon-Jung üstlenecek.

Diğer oyunculara gelirsem en son King Of High Schol'da izlediğim Lee Soo-Hyuk ile;



Flower Boy Ramen Shop'da izlediğim Lee Chung-Ah kadroda yerlerini almışlar.




Türü: Romantik komedi
Bölüm Sayısı: 16
Yayın Tarihi: 25 Mayıs 2016
Yayın Kanalı: Mbc

Heyecanla beklediğim bu dizi hakkında bilgiler geldikçe yazıyı güncelleyeceğim.


Edit:
Fragman





Yorum Gönder

28 Yorumlar

  1. Sevdiğim oyuncular bir araya gelmiş , bu diziden çok umutluyum

    YanıtlaSil
  2. vayy çok tatlı bi dizi olacağa benziyor merakla bekliyorum.. ben de senin aksine kızı beğeniyorum (sadece çok cırlamasa iyi ama komedilerde de cırlatıyorlar kadını..) oyunculuğuna da bayılıyorum :)) eğlenceli bi senaryosu var buna benzer bi film hatırlıyor gibiyim ama çıkaramadım.. erkek karakteri ilk defa izleyeceğim sanırım reply 88 i izlemeyeceğim dediğimde bana onu izlemekten mahrum kalacaksın dediğin kişi..kim bilir belki bunda çok sever reply e koşarım :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kızı seven nadir insanlardan birisin :)
      yani bu tür bir senaryo hatırlanası çünkü çok klişe :D ama yaşasın kilşeler :D bayılacaksın. ve reply izleyeceksin ha bence önceden izle tabi :D

      Sil
    2. hahaha kızı aslında çok güzel bulmuyorum (çoğu koreli kadın sanatçıları bulmadığım gibi)
      ama oyunculuğu çok iyi ve her dizisi iyi çıkıyor..

      yok yok bi abd yapımı film vardı sanki :)

      reply e bu diziden sonra şans verme noktasında kararlıyım,bakalım ;)

      Sil
    3. bende hwang jung eum u severim ve beğenirimde. Bana göre cırlamıyor rolünü iyi yapan tam manyak kadınlardan ve sevdiğim bir oyuncudur. Yaşına göre güzel bir kadın es geçmemek gerek.

      Sil
    4. Yani sevenlere saygım sonsuz yaşı çok büyük değil sanırım

      Sil
  3. Lee So Hyuk neighborhood hero adlı dizidede rol almıştı.İyi seyirler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benden sonra almıştır muhakkak da ben en son onu king of high school da izledim :D

      Sil
  4. Konu baya eğlenceliye benziyor izlemeyi düşünebilirim.Ama ben bu kıza (Hwang Eun Jung ) böyle komedi tarzı şımarık, eğlenceli kadın rollerini yakıştıramıyorum. Secret love daki rolü çok yakışmıştı.Belkide ilk olarak orada ciddi rolde izlediğim içindir.Kill me Heal me' yi 11.bölümde onun yüzünden bıraktım psikolojik içerikli türleri çok sevmeme rağmen.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ama ama kill me nasıl bırakırsın ji sung'a rağmen :D

      Sil
  5. "En son gittiği falcı 1986 doğumlu bakir bir erkek ile uyumazsa? öleceğini söyler" şeklinde sanırsam konuyu sansürlemişsin ancak fazlasıyla anlam kayması olmuş bence birlikte olmazsa şeklinde çevirsen daha anlaşılır olurdu.Çünkü böylesi bana absürd geldi
    Ben merakla bekliyorum oh my ghosttaki hayalet gibi bir karakter bizi ekliyor bence

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. konuyu sansürlemek mi hahahaha!
      One day, she hears from a fortune teller that if she does not sleep with a male virgin born in 1986 bu basın bülteninde dizinin bahsettiğin sansürlü kısmı :D bir de sen çevirir misin lütfen :D

      Sil
    2. zaten sleep with .... deyimi mi denir bilmiyorum ama bu anlamda kullanılıyor, biriyle yatmak ne anlama geliyorsa bizim dilimizde burada da aynı anlamda kullanılmış yoksa uyuyacaksa bakir olsa ne olur olmasa ne olur hatta okuduğum başka bir kaynakta 1986 doğumlu bakir erkek ana karakterin evlenmeden önce olmaz şeklinde düşüncesi varmış ve bu sebeple de bizim kızın işi zora giriyormuş

      Sil
    3. Ama "sleep" ingilizce de uyumaktan başka "birlikte olmak-gece geçirmek" anlamında da kullanılıyor.

      Sil
    4. evet deyimdir. ama yatmak ya da sevişmek şeklinde çevirince olayın naifliği bozuluyor. Türkçede bir kadın ve erkeğin uyuması da altında yatmak ve sevişmenin manasını barındırır zaten bunu anlamamak mümkün değil. Sansür için değil, naiflik adına uyumak diye bir tercüme tercih ettim.
      Siz gençlerden daha iyi çeviriler ve bloglar bekliyoruz. biz ablalarınızın elinden bu kadar geliyor.
      sevgiler :)

      Sil
    5. Ben yorumumu geri almak istiyorum.Haklısın böyle çevirmen daha iyi olmuş. Yorumu yazdıktan sonra geldi aklıma bilinçli öyle çevirmiştir diye . Bu arada ben ablayım yaa :D

      Sil
    6. senin yorumunu sonradan gördüm ablası olduğum Ecem :) ona yazmıştım o cevabı :)

      Sil
  6. Nabrut ya ben bu kızı seviyorum:D secret loveda dramı da güzeldi iyi agladî ve iyi de güldürüyo. Bir de iyi senaryo seçiyor bence. Ama bu saç hakkaten müthiş olmuş bi de kilo vermiş nedir bi fitlik var kızda. Ya da saçtan mı? Kuafòre koşup saçımı mı kestirsem:) ama bizi eğlendircek bi diziye benziyo hadi bakalım. Bu arada sen tanıtmasan bilmicem sağolasın;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kadının tutmayan dizisi yok o konuda şans mı zeka mı bilemiyorum. ben çok sevmediğim halde her dizisini izledim herhalde.
      kız da ne var biliyor musun? evlendi :D aşk parıltıları yani :D

      Sil
  7. Ben bu kıza bayılıyorum Nabrut :) Hatta en sevdiklerimden ilk üçte bile sayılır o denli :) Sevindim bu yazına bence eş zamanlı izlenir bu dizi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. vay bea! bu kıza bayılan ilk defa görüyorum :D
      merakla bekliyoruz^^

      Sil
  8. Aşk parıltıları ha:D:D:D bak hiç öyle düşünmemiştim. Hmm evet haklısın ama saçın da büyük etkisi olduğuna eminim. Hep Küt saçlarıyla bi noktadan sonra ajumma oluyodu artık. Burda biraz daha kendinden emin bir rolde izlicez sanki kızı

    YanıtlaSil
  9. Ben ilk she was pretty'i izleyip bayılmıştım-favori dizimdir hatta- kill me heal me'yi daha sonra izledim çokta sevdim fakat hwang eun jung'un bu fragmanla birlikte mimiklerinin hep aynı olduğunu düşünüyorum, buna rağmen dizilerini seviyorum fakat diğer rolü bu hareketlerinden aklıma geliyor ve dizi karmaşası yaşıyorum bu durumda hiç hoş olmuyor. Ayrıca yeni saçlarını çok beğendim bu dizidede aynı saç ile oynasaydı belkide izleme istediğim çokta olmazdı. Yan karakterleri hiç beğenemedim :( umarım güzel bir dizi olur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende kadının aynı mimiklerle oynadığını hep aynı karakteri canlandırdığına katılıyorum. ama bütün dizilerini izledim çünkü hepsi güzeldi. kadının şansı herhalde. saçı da on numara olmuş bu arada.

      Sil
  10. Can you hear my heart'daki saçlarını andırıyor.. Açıkçası çok seviyorum bu kadını dizilerinin cidden tuttuğu da bi gerçek :) Heyecanlandım şimdi :)

    YanıtlaSil
  11. Az önce rast geldim konu için hemen buraya geldim:)) Velakin konu beni tatmin etmedi zamanimi vereceksem biraz ağırlığı olsun hele ki basrol hwang sırf bu nedenle katlanamam sevenlerine ayıp olmasın zamanında ben de severdim bu hatunu ama onunla ilgili röportaj haber çevirdikten sonra egosunun ne kadar yüksek bir kadın olduğunu anladım çenesi ince ama burnu baya havada bu konuda sana katiliyorum:)) onun dışında reply 88 i çok duydum onu listeye eklemek daha doğru:);)

    YanıtlaSil