2015'in en çok okunan yazıları

Sene sonu gelirken toplamda 20 062 yorum yayınlamışım.
2015 yılında toplam 225 yazı yazmışım. Toplamda 962 yazı.

225 yazıyı dizi ve kitap yorumlarımı ayırarak değerlendirdiğimde;

Bu sene ciddi eğilimler etiketi altında yazdığım yazılardan en çok okunan yazım "Yığın Yığın elbise"ydi. Çok güzel geri dönüşler almıştım.

Yine bu sene en çok yorum alan "Tesettür Mağazacılığını Anlamaya Çalışmak" başlıklı yazımdı. Hep beraber tartıştık, konuştuk, anlamaya çalıştık. Sonuç olarak yine de Tesettür Mağazacılığını anlayamadık.

En çok yorum alan ikinci yazı Selamün Aleyküm yerine ne diyebilirim diye size akıl danıştığım "Merhaba yerine altenatif fikir arayışları" başlıklı yazımdı. Bana çok güzel alternatif kelimeler tavsiye ettiniz.

Son Moda Evlilik başlıklı yazımda; evlilikte son modayı, trendi gelin adaylarını, yeni nesil koca adaylarının hayattan beklentilerini yazdım. Yeni türeyen bir ırktan bahsettim, siz de bu ırkın ülkenin dört bir tarafında varlığını gösterdiğinden beni haberdar ettiniz.

Bu sene en çok okunan 3 yazıdan birisi kuruyemiş tercihlerimden bahsetttiğim Karışık Kuruyemiş Tabağı başlıklı yazımdı. Bu yazımda en çok leblebi sevdiğimden bahsetmiştim. Tabi konunun aslı akşam televizyon izlerken kuruyemiş tabağından seçip ayıkladıklarımı kapsamıyor. :) Kuruyemiş tercihlerinizden evlilik tahmini yapıyorum, okumadıysanız , e hadi buyrun.


Çok okunan 2. yazı hiç bu kadar okunacağını tahmin ederek yazmasam da Sokranmak her ev kızının öncelikli vazifesidir başlıklı yazımdı. Sanırım anne kız ilişkileri herkese çok tanıdık geldiği için bu kadar çok okundu.



En çok okunan 3. yazı ise bir görücü vakıasının zanlısı olarak 3. sayfa haberlerine çıkan N.F kod adlı bir genç kızın dramıydı. 
Bu sene benim en sevdiğim yazımda buydu sanırım. Duygu yoğunluğu ve bıraktığı hisler yüksek olan olayları daha severek yazıyorum.


Bu sene yazdığım en şiddet içeren yazıydı Ucuza Gitmeyin! 
Şu kendine altınla değer biçen kadınları eleştirmiştim. Hatta günlük hayatta çokça kullanıldığı için okuyan bazı kişilerin canını sıktığımı, senin tuzun kuru tabi, evlen de seni de görelim diyenlerin olduğunu tahmin ediyorum. Ama hala yazımın arkasındayım.

Genellikle sizinle aynı şeyleri düşünüyoruz, hissediyoruz, gibi yorumlar bırakıyorsunuz ama bu yazımda bir çok kimseyle ters düştük sanırım.
http://nabrutvebiz.blogspot.com.tr/2015/05/evlilik-teklifi.html

Arada bilimsel açıklamalar da yaparak çok okuyan kız evde kalır mı sorusunun cevabını buldum.
http://nabrutvebiz.blogspot.com.tr/2015/06/cok-kitap-okuyan-kz-evde-kalr-m.html

En çok tartışma çıkaran, bel altı yorumlar aldığım yazı Bağyan Sürücü başlıklı yazımdı. Devam yazısının sonunda açıklama yapmıştım. Bu yazım bahsettiğim düşüncemin de hala arkasındayım. ^^

Yine bu sene size Instagram'daki moda gurularının gerçek yüzünü ortaya çıkardığım bir yazı yazarak paparazzilik yapabildiğimi de kanıtlamış oldum.

Son olarak Google Plus üzerinden en çok paylaşılan yazı da Ona biraz dokandım ve çok mutluyum lan! başlıklı yazımdı.

Bu senenin kısa bir özeti böyleydi.
Adet olduğu üzere sene sonu gelirken "en"leri kapsayan yazılar yazmaya devam edeceğim. Hatta sizin bende en çok iz bırakan, unutamadığım yorumlarınızdan oluşan bir yazı da yazacağım. 

Sizin ekleyecekleriniz var mı?

Yorum Gönder

10 Yorumlar

  1. mizah anlayışına hayranım, yazılarını büyük bir zevkle okuyorum ve devam etmesinin bekliyorum :)şimdiden mutlu yıllar :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim güzel sözlerin için...
      sana da mutlu ve unutulmaz bir yıl diliyorum.

      Sil
  2. Bloggerlığı bıraktığımdan beri ne çok şeyi takip edemez olmuşum. Şimdi bu yazıyı görünce gözümden kaçan bir çok yazını da okumuş oldum. Az olsun öz olsun hesabı takipten çıktığım bir çok blogun yanında yazısını görmekten mutluluk duyacağım insanlardan biri olacaksın :) Allah izin verdikçe yeni yılda da yazılarını görürüz inşallah :) Huzurla kal.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kozmetik çok ilgi alanımda değildi böyle kitap bloggerı olman (sonuçta instagramda bir nevi blog) daha mı güzel oldu ne :D yani benim açımdan...
      çok teşekkür ederim güzel sözlerin için...
      sevgiler

      Sil
  3. Vayyy guzel bir derleme olmus bu yalniz arada gozden kacirdigim konularin olmasi icimi ciz ettirdi en kisa zamanda telafi etmek lazim. Nasil kacirmisim ben onlari :) parmaklarina saglik

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımsın. Gezmelerdeydin ya o sıralardaki yazılardır kesin :)
      öpcükler :)

      Sil
  4. Yazılarını beğeniyorum ben. :) şu gogıl aramalarında dört gözle bekliyorum. Yok ne zamandır ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim.
      evet ayda bir yayınlıyorum ama bu ay ki gecikti biraz ^^

      Sil
  5. Çok okuyan kız evde kalır mi? isimli yazın favorilerimden olmakla beraber hepsi çok güzeldi :) yeni yılda da yeni yazılarını bekliyor olacağız...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bilim için çalışıyorum :D
      çok teşekkür ederim aynen bende yorumlaınızı bekliyor olacağım.

      Sil