Plan Man Kore Filmi Konusu ve Film Hakkında Yorumum

Eğlenceli afişi olan bir filmin alt yazısı geldi mi yorumlara bakmadan izlemeyi tercih ediyorum.
Bu filmde onlardan bir tanesi.

Plan Man


Önce konusundan bahsedeyim;
Plan Man Kore Filmi Konusu:
Jeong Jae yeong kontrol manyağı bir adamdır. Gün içinde atacağı her adımı dakikası dakikasına belirlemiştir. Kalkacağı saatten tutun, öğle arasında uğrayacağı markete giriş saati bile bellidir. Dakika şaşmadan hayatını idame ettiren psikolojik sorunları olan bu adam bir kütüphanede çalışmaktadır. Her gün aynı saat ve dakikada girdiği markette kasiyer kıza platonik bir aşk beslemektedir. Aşkını itiraf etmek üzere kıza yazdığı günlüğü kasaya bırakır ama bir sıkıntı vardır. Kasadaki kız platonik aşkı değil Han Ji Min'dir.


Filmin başrollerinde Rooftop Prince ve Hyde, jekyll and I dizilerinden tanıdığımız Han Ji Min ve benim Our Sunhi ve Castaway on the Moon filmleri ile tanıdığım Jeong Jae yeong var.

Film hakkında diyeceklerim;

*Afişine aldanıp romantik komedi sanmayın, sadece komedi demek daha doğru olur.
*Ortalamanın altında ama yine de çok da sıkıcı olmayan bir film.
*Sonundaki mantık hataları, aklınıza takılan sorular derken senaryodaki eksiklikler göze batıyor.
*İzleyelim mi izlemeyelim mi noktasında; eğer renkli çekimleri ve Han ji Min seviyorsanız izlenebilir bir film. Çünkü Han Ji Min çok güzel bir oyunculuk sergilerken dizide çok da eğlenceli şarkılar seslendirmiş. Ben bu açıdan baktığımda izlediğime pişman değilim.
Ama siz Han Ji Min'le ilgilenmiyorsanız filmin sonunda; kendinizi bu ne, ben neden izledim ki şimdi bunu gibi sorular sorarken bulabilirsiniz.


Filmden güzel bir replik:


Facebook Kore Dizileri Sayfamı takip etmek için: https://www.facebook.com/koredizifilmreplikleri1
Blog'umda yazdığım tüm dizi ve filmleri alfabetik olarak sıraladım.
Buradan hepsine ulaşabilirsiniz.

Bana ulaşabileceğiniz diğer sosyal medya hesaplarım

Yorum Gönder

5 Yorumlar

  1. Gerçekten çok güzel bir blogunuz var. Çok çok beğendim, özenerek yaptığınız çok belli. Ben de bir blog açtım nacizane ama daha yeni sayılır. :) Ben de beklerim.

    Filme gelecek olursam şu tombiş ajummayı en son Bir Güzelliğin Doğuşu'nda izlemiştim garip bir şekilde seviyorum bu kadını ben. :) Post için teşekkürler en kısa sürede izlemeye çalışacağım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayırlı olsun. 6 yıldır blog tutuyorum zamanla eminim benden çok daha güzel bir bloğa sahip olursunuz.
      rica ederim keyifli seyirler

      Sil
    2. Desene benim daha çok yolum var :)

      Sil
  2. Filmi Han Ji Min için izlemiştim. Karakteri kaçık, sevimli bir şeydi. İzlerken çok eğlendim. Seslendirdiği şarkılar biraz anlamsız olsa da benim hoşuma gitti. :') Şimdi düşününce filmi Han Ji Min için izledim ve ondan başka konuşacak bir şeyim yok sanırım. Sade, sıradan bir filmdi benim için.
    Favori sahnem o sevimli pisinin olduğu sahneler. hehe
    Kaleminize sağlık. ~

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim yorumun için. aynı düşündüğümüze sevindim. diziden han ji min i alın geri neyi kalirki diye sonlandırıyorim:)

      Sil