Healer Dizisi Konusu ve Oyuncuları

Son zamanlarda merak uyandıran dizilerden birisi de Healer.




İsmi gibi Yo Ji Tae'nin 8 yıl aradan sonra yeni bir dizi çekiyor olması da ilgimi çekti.
Yo Ji Tae kimdir?, derseniz; bir çok güzel yapımda rol almış olsa da, onun imza filmi Oldboy'dur.






Yo Ji Tae'ye bu dizide eşlik eden partneri bir çoğumuzun City Hunter dizisinden Kim Nana karakteri ile tanıdığı Park Ming Young.


Söylemeden edemeyeceğim ama kızımız çok çirkinleşmiş, Le min Ho'dan ayrılmak ona yaramamış. ☺
Ha, ayrıldılar mı bilmiyorum da, çamur at izi kalsın.☺

Dizinin isim babası Healer-Büyücü- karakterini ise Ji Chang-Wook canlandıracak.

Türü: Romantik komedi aksiyon gizem.

Healer dizisinin konusu: Yo jin Tae çok ünlü bir muhabirdir.
İşi gereği yaptığı araştırmalar sırasında yıllar önce gerçekleşen bir davanın sırlarına ulaşır. Ve o dava ile ilgisi olanlarla yakınlık kurar. Amacı hakikatleri ortaya çıkarmaktır.
Bu serüvende yolları İnternet muhabiri Park Ming Young ve Healer olarak tanınan Ji Chang Wook ile birleşir.

Dizinin yayın tarihi: 8 Aralık
Bölüm Sayısı:20

Yorum Gönder

35 Yorumlar

  1. Aaaaa sevgili miydi onlaar? Güzel bi diziye benziyo çok fazla izlemiyemiyorum yaa izlenecek çok şey var ama bu güzele benziyo şimdi Gumiho'yu izliyorum o bitince bakarım blki teşekkürleer. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet sevgili idiler :) dizide olmuşlardı sanırım.
      Gumiho da ne güzel dizidir. iyi seyirler.

      Sil
  2. Ay inanmiyorumm park min youn mu bu ben şok ben sevdigim oyunculardan 2.kadin tipine borünmüş :/

    YanıtlaSil
  3. Park min youngı tanıyamadım bir saç şekli bu kadar mı değiştirir insanı. Min ho ile ayrıldılar diye okumuştum ayrılmadılarsa da ayrıldı numarası yapıyorlardır kesin fanların korkusuna

    YanıtlaSil
  4. Aman tanrim sevimli Kim Nana bu muymus.kilo mu vermis napmis ya.nerde o tombik yanakli kim nana.Ah ah ben hep derim Wooklarin hepsi yakisikli hepsi das))Bitsin oyle izlmek gerek konusunda gizem varmis haftalarla beklenemez))

    YanıtlaSil
  5. Kim na na adı böyle kaldı :) Gerçekten farklı görünüyor.
    Havası değişmiş ama yakışmış.

    YanıtlaSil
  6. Ne dersin güzel olur mu :)
    İzleyelim mi bunu da :)

    YanıtlaSil
  7. Ji Chang Wook'un oynadığı Empress Ki dizisini yeni bitirdim ve hala etkisindeyim. Daha önce de Savaşçı dizisinde izlemiştim. Bu diziyi de sırf onun için izleyebilirim sanırım. ♥_♥ Umarım güzeldir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. empress ki çok sevilen bir diziydi. çok. bu dizi konusunda emin olmasam da merakla bekliyorum :)

      Sil
  8. Kim nana nın hazin sonu der susarım ne sevimlilik ne güzellikten eser kalmış benim korede beğendiğim sayılı kızlardandı oyy oyy *-* bu arada nabrut bi ara birth of a beauty konuşalım izliyon mu bilmiyorum ama sen zaten bitimine bir yorum şeysi yaparsın da bana izlerken tartışacak adam lazım :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. şu sıra hiç vaktim yok maalesef sadece indirdim başlayamadım :(
      umarum güzel gidiyordur :)

      Sil
  9. Kim Nana? İnanmıyorum eğer o olduğunu söylemeseydiniz genede çıkaramazdım "Bu kim?" der dururdum...Cidden Lee Min Ho'yla ayrılmak yaramadı bu kıza.Bir saç nasıl değiştirmiş onu? Hala şoktayım..

    YanıtlaSil
  10. Park Min Young mu?? Bu kız ne kadar çok değişmiş ama bana kalırsa çokta iyi yönde olmamış bu değişim :S İsmini yazmasaydın muhtemelen tanımazdım.
    Kısa saç yakışmamış, rengi yakışmamış. Yaşından büyük görünüyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynı senin gibi düşünüyorum. ne tatlı bir kızdı. ayrılıktan hep bunlar :DDD

      Sil
  11. muhteşem muhteşem muhteşem. tek kelimeyle anlatılacak bir dizi olmuş. konusu oyuncuları ostları hepsi ayrı ayrı muhteşem. tabiki favorim healer kesinlikle. tipten tipe girip bu kadar yakıştıran birini daha görmedim.

    YanıtlaSil
  12. Kız gayet guzellesmis tanimistim ben

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. diziyi izlemeidğim için fotoğraflarda çirkin gibi gözükse de demekki dizide canlı hali güzel

      Sil
  13. Diziyi çok begendim nabrut izler ve bir post yaparsan zevkle okuyup yorum yazmak istiyorum . İstiyorum işte lutfen izle ;)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. herkes çok beğenmiş. benim hasytam var. uzun zamandır dizi izleyemiyorum. belki yazın eksiklerimi telafi ederim :)

      Sil
  14. Herkesin öve öve bitiremediği diziyi bir izleyim dedim ilk bölümü izledim acayip sıkıcıydı healer (ji chang wook) in The fugitive plan b deki rain gibi müşteri ve para kavramını çokça dile getirmesi falan Soğuttu beni bariz alıntılık kokuyordu dizi,diziye ara verdim kill me heal me yi izledim bitirdim baktım ki millet hâlâ övüyor healer ı allah allah ben mi güzelden anlamıyorum milletmi anlamıyor diye bir düşündüm neyse demek sorun bende dedim ve bi daha açtım ikinci bölümü izledim bu defada dizi aynı city Hunter ın senaryosuna döndü şaşkınlık ve sıkıntı içerisinde bıraktım diziyi ve ji chang wook u merak ederek empress ki ye başladım bu güne kadar 25 bölümden fazlası olan hiçbir dizi izlememiş olan ben tarihi Dizilerden hiç mi hiç haz edemeyen ben 51 bölümü (3 bölüm hariç) heyecandan bütün tırnaklarımı yiye yiye bitirdim diziyi,muhteşem bir oyuncu keşfettim benim için ji chang wook geleceği en en en parlak oyuncu zirvesini kaptı,
    Sonra empress ki bittikten sonra dedimki sırf ji chang wook için bile izlenir,üçüncü bölümden başladım healer a bir anda senayonun iyi bir yöne doğru ilerlediğini fark ettim senarist sonunda yolunu bulmuş,bütün kötü düşüncelerim değişti bir anda :) (ji chang wook un etkisi olsa gerek)
    pişman değilim bence çok uygun, su gibi bir çift olmuşlar gerçekten ..

    Yani kısacası diziyi izlemek isteyenler 3.bölümden izlemeye başlasın 😀

    Bu güne kadar yazdığım en uzun yorum oldu okuyanlara teşekkür ederim ☺

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. empess ki dizisinin güzel olduğuna eminim ama 51 bölüm ahh izleyemem çok zor :)
      hearler konusunda ise off bak yorumun beni diziden soğutttu mumkün değil izleyemem hele city hunter abenziyor dedin ya işte bu dizi benim için burada bitti sanırım :DDD

      Sil
    2. Kesinlikle harika bir dizi evet belki kore siteleri bile city hunter a benzetmiş yani aksiyon falan ama city hunter bir halk kahramanı bu ise bir hırsız (gece kuryesi ) ben bu diziyi her hafta takip ederek daha bitmemişken izledim. Ama harika zaten empress ki ye bu dizi sonrasında başladım empress ki goryo ya da joseon değil ana olarak yuanda geçiyor yani çin kadın (ha ji won )goryolu ama olaylar farklı gelişiyor ben orda ha ji wona kızmamış değilim kadını sevenlerden biri kral diğeri imparator amao kralı sevdiği halde imparatora gidiyor nedenleri var ama lady olduktan sonra kadına sinir oldum sonra imparatora aşık olmaya başladıkça hafif imajini düzeltti yoksaaa.... zaten imparatoru tutyordum. Asıl konuya dönersek city huntera benzemiyor yani aksiyon teması dövüş yetenekleri falan gizlenme gizli gizli işler saklanma kaçırma falan filan ama healer farklı o başta kendi idealleri için değil başkaları iş verdiği için yapıyor city hunter ise intikam ve milliyetçilik duygularıyla yapıyor bu da biraz healerı duygusal ve dramatik açıdan değiştiriyor ayrıca healer daha teknolojik temelli. Ve evet kızı park min youngu sürekli güzel hali gibi hayal etmeye çalışıyodim. Olaylar farklı daha çok muhabirler açısından değerlendiriliyor. Ve daha komik.

      Sil
    3. bende healer izlemeyi düşünüyorum o zaman yazdıkların kafamda daha çok oturacak snırım

      Sil
  15. Healer ı sana bırakıyorum :)
    Fakat empress ki lütfen lütfen izle yani gerçekten kolay kolay dizi tavsiyesinde bulunmam ama gerçekten en azından bu güzelim blogumuz için izlemelisin senin onu izlememiş olman blog un büyük eksiklik 51 bölüm gözünü korkutmasın kessinlikle diziye başladığın zaman bitmesin diye dua edeceksin :)
    Empress ki yi izlediğinde otomotikmen healer a bir bakacaksın zaten :)

    YanıtlaSil
  16. Healer'ı şiddetle tavsiye ediyorum, Nabrut. Çok güzel bir dizi. Umarım seyreder ve beğenirsin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yazın izlemeyi planlıyorum çok teşekkür ederim tavsiyen için

      Sil
    2. Yaşasın!.. :) Tezinde başarılar dilerim.

      Sil