Kalıcı Oje Nasıl Sürülür? Basit Yöntem

 Kalıcı Oje Nasıl Sürülür? Basit Yöntem

Eğer sizde kusursuz ojelere sahip olmak için, oje sürme işlemlerinizi kuaförünüze ya da güzellik salonlarına giderek temin ediyorsanız, artık bu konuda endişelenmenize gerek yok. Çünkü Bonitam, oje sürmenin püf noktalarını sizler için araştırdı. Sitemizin içerisinde yer verdiğimiz oje nasıl sürülür? Yazımızı okuyarak ve uygulayarak artık sizde kusursuz ojelere sahip olabileceksiniz .

Stil sahibi olan her kadın farklı görünmek ister. Güzel ve çekici tırnaklara sahip olmanın tek yolu ise düzgün oje sürmeyi öğrenmekten geçer. En kusursuz oje sürme teknikleri için  yazımızın devamına göz atabilirsiniz.

Oje Sürme Teknikleri Ve Yöntemleri 

Kim kendi imkanları dahilinde mükemmel oje sürmek istemez ki? Elbette ki her kadın. Kusursuz oje sürme tekniklerini basit bir şekilde uygulamak için sizlere büyük bir fırsat sunuyoruz. Oje sürmenin püf noktalarını sizlerle paylaşıyoruz.

Oje Sürmenin Püf Noktaları;

  • İlk olarak tırnaklar eşit bir şekilde kesilir ve törpülenir.

  • İnce bir tabaka şeffaf oje sürülür, bu sayede ojenin alt yapısı hazırlanmış olur.

  • Tırnağın ilk olarak orta kısmından daha sonra sağ ve sol kısmından oje sürme işlemi gerçekleştirilir.

  • Kuruyan ojenin üzerine tekrardan bir kat daha şeffaf oje sürülür.




Evde Kalıcı Oje Nasıl Sürülür? 

Kadınlar için günlük hayatlarında cilt bakımı oldukça önemli. Özellikle de çalışan ya da bebeği olan kadınların ilk tercihi haline gelen kalıcı ojeleri, hemen hemen bütün kuaförler ve güzellik merkezleri yapmakta. Ancak ciddi fiyatları talep ederek bu işlemleri kusursuzca uyguluyorlar. Peki evde kalıcı oje nasıl sürülür ve kalıcı oje nasıl çıkarılır? Sorularının cevabını sizler için  yazımızın devamında derledik.

Kalıcı ojeyi evde bir kaç basit yöntem ile uygulayabilirsiniz. İlk olarak prep& wipe uygulanır. (özel mendil ile tırnaklar iyice silinir) Daha sonra ise kalıcı tırnaklar için özel olarak hazırlanmış base coat yani şeffaf oje sürülür. Kalıcı oje işleminde en önemli detay ojenin hızla kurtulmasıdır. Aksi takdirde bütün emekleriniz boşa çıkar. Ojeyi hızlı kurutmak için bir fön makinesinden ya da UV/ LED  lambadan yardım alabilirsiniz.  Bu sayede artık kalıcı ojeyi dikkatlice ve pürüzsüzce sürebileceksiniz. Tekrar ojeyi hızlı bir şekilde kurutmak için fön makinesinden yine yardım almalısınız. Son olarak da simli ya da parlak olan bir top coatı ince bir zemin halinde tırnaklarınıza sürerek, işlemi sonlandırabilirsiniz.

Kadın Sitesi Bonitam

Sizlerin desteği ile her geçen gün biraz daha büyüyen, Bonitam kadın sitesi, kadınlar için özel olarak hazırlanmış en pratik bilgiler eşliğinde sizlere konuk olmaya devam ediyor. Kadınlar sitesi arasında en gözde yere sahip olmanın mutluluğunu sizlerle her geçen gün biraz daha büyüyerek izliyoruz.

Yorum Gönder

1 Yorumlar

  1. Nabrut Hanım, bu site, siz, oje, kalıcı, abdest ??????????????????

    YanıtlaSil