Evinize Yenilik Katacak Köşe Koltuk Takımları

 

Evinize Yenilik Katacak Köşe Koltuk Takımları

Köşe koltuk takımlarının popülerliği her geçen gün daha da artıyor. Evlerde değişik bir hava yaratmak için farklı model, renk ve ölçülerde l koltuk takımları üretiliyor. Diğer koltuk takımlarına kıyasla, köşe koltuk takımları ortamın daha ferah görünmesini sağlarken konforu elden bırakmıyor. Bugün l koltuk takımları yaygın olarak oturma odasında tercih edilse de salonda, mutfakta, ofiste, bahçede, balkonda veya çalışma odasında da sıklıkla tercih edilebiliyor. Kaliteye ve yenilikçi tasarıma önem veren Yataş Grup markası Divanev, birbirinden şık, modern ve konforlu l koltuk modelleri ile yaşam alanınızı zevkinize göre dekore etmenizi sağlıyor. 

Köşe Koltuk Modelleri Evinizi Renklendiriyor

Renk ve tasarımı ile evinizi daha şık ve kullanışlı alanlar haline getirebilecek birbirinden farklı köşe koltuk modelleri mevcut. Modern görünümlü bir ev dekorasyonu istiyorsanız minimal ya da daha lüks köşe koltuk takımlarını tercih edebilirsiniz. Kaliteli işçilik ve malzeme ile üretilen modellerde daha yumuşak bir oturma yeri, daha kolay temizlenebilen ve leke tutmayan kumaşlar kullanılır. Her türlü boyuttaki salon, oturma odası, mutfak gibi alanlar için farklı ebat ve tasarımlarda modeller vardır. Kullanılacak alana göre, köşe koltuk modelleri de farklılaşmaktadır. Örneğin salon için daha şık ve büyük boyutlardaki modeller tercih edilir. Oturma odası için hem daha küçük hem de kol yönü istenildiğinde değişebilen, sandıklı ve yatağa dönüşebilen modeller yaygın olarak kullanılır. Eğer eviniz küçükse ve yatılı misafir kabul ediyorsanız yataklı modeller tam bir kurtarıcı olabilir. Çalışma odasında veya ofiste tercih edilen modeller ise genellikle uzanma koltuğu şeklindeki modellerdir. Bahçede veya balkonda kullanılan köşe koltuk takımları ise daha hafif yapıda, suya ve sıcağa dayanıklı olan modellerdir. Mutfakta tercih edilen modeller ise daha geniş kullanım alanı sağlamak için daha minimal modellerdir. 

Köşe Koltuk Takımında Tercih Edilen Malzemeler

Genellikle değişken yoğunluklu kauçuk ve elastik malzemelerle hazırlanmış ahşap yapıda köşe koltuklar tüketiciler tarafından tercih edilir. Ayrıca deri, kadife veya keten türü döşemeye sahip olan modellerde mevcuttur. Koltukların ayak ve gövde kısımlarında dayanıklılığı arttırmak için genellikle kayın ağacı ve meşe tercih edilebilir. Köşe koltuk takımlarının oturma ve sırt bölgesi için kilitli elastik kayışlar kullanılırken, koltuk minderlerinde sıklıkla kaz tüyü ve elyaf dolgu kullanılır. L koltuk takımı seçenekleri her yıl tüketicilerin tercihleri, talepleri ve zevklerine göre güncellenir. Köşe koltuk modellerinin ortak noktası rahatlığı ve şık tasarımıdır.  

Köşe Koltuk Takımlarının Tercih Edilme Nedenleri

Köşe koltuk takımlarının sıklıkla tercih edilme nedenlerinden biri daha işlevsel ve modüler olmalarıdır. Köşe koltuk takımları birden fazla parçadan oluştuğu ve modüllerinin birbirinden bağımsız kullanılabilme olanağı olduğu için son derece işlevseldir. Diğer tercih edilme nedeni ise köşe koltuk takımlarının evlerde daha geniş oturma alanını ve konforu bir arada sunmasıdır. Ayrıca yaşam alanlarını daha spor ve kullanışlı olarak dizayn etmek isteyenler ile görüntüden ziyade konfora daha çok önem verenler köşe koltuk takımlarını yeğliyor.


Köşe Koltuk Takımlarının Fiyatları Neye Göre Değişir?

Köşe koltuk takımlarının fiyatları da modeline, koltuğun ölçülerine, kumaş ve malzeme kalitesine göre farklılık gösterir. Divanev'de en kaliteli malzemeler ve ince işçilik kullanılarak üretilen köşe koltuk tasarımları zevk ve tercihinize göre farklı kumaş ve özelliklerde dizayn edilir. Yeni evlenecek olan çiftler ve evini yenilemek isteyenler avantajlı fiyatlardan yararlanmak ve evinde farklı bir hava yaratmak için Divanev'in şık, modern ve göz alıcı modellerine mutlaka göz atabilir...


Yorum Gönder

1 Yorumlar

  1. Selamün aleyküm bacım. Nasılsın? Aldın mı kucağına minik nabrutu.. :)

    YanıtlaSil