Doom at Your Service Yorumu


Doom at Your Service konusu hakkında şurada bilgi vermiştim.

Doom at Your Service Yorumu
  • Dizinin çıkış noktası güzel.
  • Hikaye kaliteli gibi görünüyor.
  • Esas kız ve esas oğlan da şahane bir eşleştirme olmuş, ikisinin de yanakları mıncırmalık.
  • Tam da bu sebeplerle başladım.
  • Ama sadece 5. bölüme kadar devam edebildim. Instagram'dan devam edeyim mi, açılıyor mu diye sorduğumda büyük bir çoğunluk devam etme deyince diziyi izlemeyi bıraktım.
  • Başlamadan önce çiftin şahane olacağını düşünürken dizi de öyle olmadı, ikilinin kimyası tutmamıştı. Bana geçiremediler. Aşıktan çok abi kardeş gibiydiler.
  • Konu bir türlü açılmıyor, dizi yükselmiyordu.
  • Mecburen birbirimizi sevmek zorundayız tavrı duygunun bana geçmesine izin vermiyordu.
  • Bir mazi vardı ama onu açıklamakta o kadar yavaş davrandılar ki bu da dizinin temposunu düşürdü.
  • Böylece Doom at Your Service yarım bıraktığım diziler arasında yerini aldı.
Diziyi izleyenler ne düşünüyor, bırakmakla doğru mu yaptım?

Intagram hesabım: https://www.instagram.com/nabrutvebiz/

Yorum Gönder

7 Yorumlar

  1. Yaaaa bu dizinin yorumunu yapmanı bekkiyordum üzüldüm şuan başrol için izleyecektm

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar Nabrut Hanım, nasılsınız? ben diziyi bitirenlerdenim. Diziyi güncel takip etmiştim ve sırf sonunu merak ettiğim için izlemeye devam ettim. Senaryo hiç olmamıştı. Aslında güçlü bir senaryoyla dizi uçardı ama kanadı kırık kaldı. Dizide bir sürü mantık hatası vardı, mesela yıkım ışınlanabiliyor ama kimi sahnede boş boş koşuyordu kızımızın yanına gitmek için, kızımızın hastalığı mucize gibi iyileşti ama doktor çok normal karşıladı, teyzesinin eşi yabancıydı, aynı dili konuşmamalarına rağmen anlaşıyorlardı vs. birde çok çabuk aşık oldular o yüzden de duygu geçmedi. yan roller için de bence iki adam da yanlıştı al birini vur ötekine gibiydi. Sırf çift olsun diye editör ile oldu. Bana geçen başrolün duygularıydı, güzel yansıttığını düşünüyorum. Birde kimi cümleler vurucuydu. OST'una da bayıldım. Arada açıp dinliyorum.(Breaking Down-Ailee) Aklımda kalan güzel sahne, yıkımla yürürken o kiraz çiçeklerinin açmasıydı🌸 ^^ Sosyal medyada dizi ile ilgili, yaşanılanlar Jina'nın yazdığı bir hikaye olacakmış diye tahminlerde bulunuyorlardı keşke öyle olsaydı daha farklı olurdu. yine de izlememin sebebi sırf sonuydu bide boş vaktim vardı ondan bitirdim diziyi, aslında ben mutsuz son diye düşünüyordum ama ters köşe yaptılar. Yarım bırakmak da gayet doğal bence. Çünkü dizi bir şeyler eksik dedirtiyor. Daha güzel dizilere diyelim o zaman ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ediyorum iyiyim ^^
      Yorumunuzu okuyunca çok mutlu oldum. Demek ki yarım bırakmakla hata etmemişim diye rahatladım

      Sil
  3. Yarısına varmadan sıkılıp bırakmışsınız:)) ben sabırla sonuna kadar izleyenlerdenim maalesef. Hayatımda böyle saçma böyle boş bir final bölümü görmedim. O bölüme hiç gerek yokmuş niye çekmişler diye düşünüyor insan. İlerleyen sona yakın bölümlerde kızın mutlaka dönecek diye beklediği kısımlar ile dönüş kısmı verdiği duygu bakımından biraz daha güzeldi bana göre.Genel söylüyorum hayatta olsun filmlerde olsun bir erkeğin duygusallığını en çok vurgulayan partnerine nasıl sarıldığıdır bence. Kucaklayabilmek her yiğidin harcı değil sanki.:))Yakışıklı olabilir hele bu dizi de daha bir rötuşluydu yakışıklılığı ama Seo In Guk bana hep biraz duygu fukarası biri gibi görünmüştür. İnsan hissetmediği şeyi karşıya geçiremez. Onu gerçekten seven bir erkek rolünde gördüğüm tek dizi "Smile Has Left Your Eyes" idi.. Oradaki partneriyle çok yakışmışlardı (Jung So-min) ve çok sevgi doluydular ortak sahnelerinde. Seyrederken hatta bu ikili bu diziyi çekerken birbirlerinden etkilenmiş belki de aşık olmuş olmalılar diye düşünmüştüm. O diziyi izlemeyenlere tavsiye ederim doğrusu, hikaye de güzeldi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Genel olarak pek seven olmamış, güzel yorumun da bana iyi ki bırakmışım çok da bir şey kaybetmemişim dedirtti. teşekkür ediyorum

      Sil
  4. Slm. Ben diziyi eş zamanlı izleyip bitirenlerdenim. Senin yorumunu görünce bende yazmak istedim çünkü o kadar da gömülesi bir dizi değildi bence. Önce ana karakterler zaten çok iyi. Seo In Guk a çok yakışmıştı bu karanlık ve kasvetli karakter, cuk oturmuş desem yeridir (hele saç rengine bayıldım). Ben senaryo, romantizm vs. den çok konusundan etkilendim. Gittiği her yere yıkım götüren bir adamın gözünden dünyayı ve insanı nasıl gördüğünü, öfkesini, acısını, değişimini izlemek hoştu. Elbette mantık hataları vardı ama detaylarıyla etkileyici ve akılda kalıcı oldu. İzlemeni isterdim.

    YanıtlaSil