Isana Sivilce Kurutucu İşe Yarıyor mu?

Isana markasının sivilce söndüren bir jeli olduğunu biliyordum ama bir türlü indirimde denk gelememiştim. Hiç sivilce problemi yaşamayanların bile maske yüzünden cildinin bozulduğu şu günlerde bu ürünü denemek istedim.

Ürünün ismi: Isana Anti-Pickel Gel Reine Hout

Kızaran ve ben geliyorum diye haber veren sivilcelerin üzerine sürüyorsunuz. Daha önce sivilce kremleri kullandıysanız bilirsiniz, yapısı Isotrexin'e benziyor. Alkol kokan, şeffaf bir jel. Kuruduktan sonra aynı Isotrexin gibi kabuk oluşturuyor. İçeriğindeki salisilik asit ve çinko sayesinde sivilceleri kurutmayı vaat ediyor.


Ciltte yanma gibi herhangi bir hassasiyet oluşturmuyor. Gece yatarken bölgesel olarak değil sadece sivilcelerin üzerine sürüyorum. Sabah kalkınca mucizevi bir şekilde sivilceler kaybolmuyor. Ama birkaç gün içerisinde sivilceyi söndürüyor. Biliyorum ki bu ürünü kullanmasam sivilcenin iyileşme süreci uzardı. 

Bu jel ergenlik veya hormon sivilcesi gibi yerleşik sivilcelerin tedavisinde kullanmak için uygun değil. Pms dönemi, maske sivilcesi gibi dönemsel çıkan sivilcelerin daha hızlı iyileşmesi için tercih edilebilir. Yani elinizin altında bulundurmanızda fayda olan ama şahane, çok işe yarıyor diye de lanse edemeyeceğim, uygun fiyatlı bir ürün.

Herkesin cilt tipi farklı olduğu için indirimde 10 liraya kadar düşen bu sivilce karşıtı jeli denemenizde fayda var.

Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. Merhaba nabrut benim yanak kisimlarimda deri altında sivilce gibi şeyler oluyor dışarda bakınca belirgin değil ama sıkınca çıkan cinsten bisey bir adı varmı bilmiyorum :) yuzimu ne kadar temiz tutsamda deri altinda yag olusuyor bu sekilde bununla ilgili bir yazı göremedim ama tavsiye edebileceğim bir ürün var mı? Yada bundan muzdarip olanlar nasıl çözüm buluyorlar merak ediyorum yardımcı olur musunuz ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben kimyasal peeling tavsiye ediyorum. Nabrut kimyasal peeling diye aratırsan detaylı bilgiler mevcut ^^ deri altını başka türlü temizleyemezsin

      Sil