Celenes El Kremi Yorumu

Celenes by Sweden hayvanlar üzerinde deney yapmayan temiz içerikli, silikon, paraben, alkol, nanopartiküller, petrokimyasallar ve renklendirici içermeyen uygun fiyatlı mis gibi bir marka. 

Cloudberry Yoğun El Bakım Kremi de Omega 3, Omega 6, Omega 9, C ve E vitamin ve Urea içeriyor. Kırışıklık karşıtı, yenileyici bir içeriği olduğu söylense de benim el kreminde aradığım özellikler şunlar;

  • İyi nemlendiriyor mu?
  • Kolay emiliyor mu?


Nemlendirme etkisini seviyorum. Biraz yavaş bir emilimi var. Bu temiz içerikli güzel kremin benim için tek kusuru kokusu. Yüzde 81'i doğal içerik olduğu için baskılanamayan bir bitki kokusu var. Ben kokusundan çok rahatsız oluyorum ama genel olarak kokulu kozmetik sevmiyorum. Siz koku konusunda hassas değilseniz severek ve gönül rahatlığı ile kullandığınız bir krem olur.

Celenes yüz yıkama jeli hakkındaki yorumumu da şuradan okuyabilirsiniz.

Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. Nabrutçum senden la Roche posay ürünleri hakkında bilgi isteyecektim. Şöyle ki cildim kendime ıpl uyguladığım için ve de genetik aşırı kuru. Yüzüm ise karma. Bir de eczanede satıcı sabun duş jeli hepsini bırakacaksın bunun vücut yıkama jelini kullanacaksın dedi . Yoksa fayda etmez dedi. Görüşlerin değerli brnim için.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Atopik bir cildin varsa bu yönde bir ürün kullanman şart ama marka hakkında çok deneyimli değilim açıkçası. Marka dışında atopik ürün alman şart ama o konuda eczacın haklı.

      Sil