Restoran İşletmelerine Özel Amerikan Servis Baskıları

 Restoran İşletmelerine Özel Amerikan Servis Baskıları

Hızlı tüketimin yaygınlaştığı günümüz koşullarında artık insanlar, örtü ya da benzer hiçbir şeyden hazzetmeyip daha pratik ve hızlı bir süreç işlemek adına en iyi şekilde örtü yerine Amerikan servis türünde servis istemekteler. Bu beklenti içerisinde olan müşterilerinize özel şekilde doğru bir yöntem ile karşılık vermek isteyen restoran gibi işletmeler, günümüz koşulları içerisinde birbirinden farklı Amerikan servis örtüleriyle beraber onları özel hissettirmeyi başarırlar.


Günümüzde birbirinden farklı türde bulunan Amerikan servisi için, tamamen kağıt baskısıyla beraber de bir servis sunabilirsiniz. Masaların üzerinde bir örtü yerine doğrudan amerikan servis basımı sayesinde çok seri şekilde ve pratik bir biçimde restorana gelen müşterilerinize özel servis açarken, masada bulunan dikdörtgen bir kâğıt sayesinde yemek öncesi alt kısmın serilmesi ve bu sayede pratik bir yemek tüketimi alışkanlığının sağlanması da gerçekleştirilir.


Son derece basit, pratik ve müşterilere özel olduğunun hissini vermek adına restoranlar için olmazsa olmaz matbaa baskısı hizmetlerinden biri olan Amerikan servis baskılar ile beraber örtü görevi görecek şekilde kullanım sağlanması mümkündür. Bu sayede hem imal edilen baskının kalitesiyle hem de ürünlerinizin ve markanızın yer aldığı bu Amerikan servisi sayesinde en iyi modern işletme olarak avantajlarından da yararlanmış olabilirsiniz.




Hızlı Tüketimde Olmazsa Olmaz Şey: Amerikan Servisi 


Matbaa süreci oldukça hızlı ve basit bir süreç olan Amerikan servisleriyle ilgili olarak hem cafe hem de restoranlarda oldukça iş gören şekilde kullanımı yaygındır. Sürekli kullanıma açık olan bu ürünlerle beraber temizliğinden tutun da yenileme noktasında kadar hem iş yükünden personellerinizi kurtarır hem de hiçbir şekilde zaman dahi harcamadan pratik bir şekilde servis aç ve kaldır işleyişini sağlayabilirsiniz.


Müşterilere uygun şekilde hazırlanan yemek sonrasında, yemeğin tüketilmesiyle beraber temizlik bu noktada çok basitleşir. Garson tarafından örtülerin yenilenmesi, kaldırılması gibi bir zahmete dahi girmeden çok rahatlıkla istenen şekilde müşteri memnuniyetini Amerikan servis baskı seçenekleriyle beraber gerçekleştirebiliyorsunuz. Ayrıca restoranlara özel Amerikan servislerinde, markaların isimlerinin, logolarının ve hatta menülerinin dahi yer aldığı şekilde avantajlı bir ürün tanıtım bilgisi de yer vermiş olabiliyorsunuz. 


Amerikan Servis Baskının Avantajları


Tek yönlü baskısıyla beraber maliyetin de düşük olduğu şekilde Amerikan servis baskısı yaptırabilirsiniz. Tek kullanımlık olması sayesinde de her türlü reklam yaparak, amaca uygun şekilde baskı yaptırmış olabilirsiniz. Özel renk uygulaması ve özel renk çalışmalarıyla beraber canlı bir şekilde tasarımdan faydalanmasını da sağlarsınız. Bu da yine 4 renk ofset baskı kullanımında oldukça güçlü ve avantajlı şekilde sizi ön plana çıkartacaktır.


Ayrıca Amerikan servisleriyle ilgili kağıtlarda da seçimler genel olarak Amerikan Bristol kâğıdı kullanılması tercih edilir. Elbette bunun yanı sıra alternatif şekilde kuşe kağıtlarını da tercih edebilirsiniz. Tek kullanılabilir olması sebebiyle maliyetleri düşürme noktasında birinci ya da ikinci sınıf kâğıt olduğuna dair önemli bir detaylar önemsiz olacaktır. Tek kullanımlık olması için amerikan servis baskı fiyatları ile beraber doğru, avantajlı fiyatlardan yararlanır ve kaliteli baskı ile beraber talep edilen sayıya göre de maliyetlerde düşürme yaptırabilirsiniz.


Hem ekonomik olması hem de maliyetleri daha da düşürmek adına kullan ve at şeklinde uygulanacak bu Amerikan servisleri için daha düşük gramajlara sahip şekilde baskı yaptırabilirsiniz. Bunlarda yine maliyet düşüren unsurlar olur. Bununla beraber isterseniz özel renk seçenekleri yerine 4 renk seçimleriyle beraber isteklerinize uygun, şık ve kaliteli tasarımlarla beraber baskı yaptırabilirsiniz. Böylece beklentilerinize uygun olarak tasarlanan bir tercihi de sağlamış olursunuz.


Yorum Gönder

0 Yorumlar