Bioderma Hydrabio Eau De Soin (Güneş Kremi Tazelemenin En Kolay Yolu)

Yaşlanmanın önüne geçmenin en önemli adımlarından birisi güneşten korunmak. Bu konuda yapılan çok fazla çalışma var ve uzmanlar da sıklıkla bunu dile getirdiği için uzatmayacağım.

Güneş koruyucusunu ise en az 4 saatte bir yenilemek gerekiyor aksi halde etkisini, koruyuculuğunu kaybediyor. Dışarıdasınız, belki makyajınız var, belki krem sürmeye, güneş koruyucuyu tazelemeye üşeniyorsunuz.

Ben üşenen taraftayım. Güneş kremi yenileme işi bana çok zor geliyor.

Peki güneş kremini tazelemenin kolay bir yolu var mı?

Evet!

Bioderma Hydrabio Eau De Soin Spf 30 güneş koruyucusu içeren nemlendirici bir su. 


Nem kaybı yaşayan hassas ciltler için derinlemesine nemlendiren koruyucu su olarak lanse edilse de benim için kullanım amacı cildimi güneşten korumak.

Güneş kreminde en az 50 spf kullandığım için yazın çok tercih etmesem de özellikle kışın güneş kremi sürmek yerine sprey formundaki ürünü direk yüzüme sıkıp öyle dışarı çıkıyorum. Kışın 30 Spf yeterli geliyor. Küçük bir ambalajı olduğu için de çantamda taşıyor ve gün içinde yeniliyorum. 

İçeriğinde silikon bulunduğu için makyaj sabitleyici olarak da kullanılabiliyor. Bu üründe bulunan silikon suda kolayca çözülebilen ve buharlaşan bir tür olduğu için sağlığa zararlı içerikler arasında yer almıyor, nitekim yüzden kolayca arındırılabiliyor. Düzenli makyaj yapan ve güneş koruyucusunu yenileyemeyenler için güzel bir alternatif olabilir çünkü nemlendirme etkisi çok güzel ve makyaj üzerine sıkıldığında makyajı da diriltiyor, tazeliyor. Silikon hiç olmasa çok mu iyi olurdu, evet!

Sentetik koruyucu içermemesi ürünün bir başka artısı olarak görülebilir. Çok hassas bir cildiniz varsa yine Avene'nin yine böyle Spf içeren bir termal suyu var, ben denemedim ama o minvalde bir ürünü tercih edebilirsiniz. Çünkü Bioderma Hydrabio Eau De Soin bazen hafif bir kaşıntı yapabiliyor.

Bioderma hydrabio eau de soin spf 30 kullananlar için önerim ise ürünü çok iyi çalkalayıp kullanmak yönünde olacaktır. Aksi halde parça parça bir püskürtme sağlıyor, yüze dağılımı sağlıklı olmuyor. Yine yüzde parça parça beyazlıklar oluşturmaması için iyice çalkalayıp öyle kullanmalısınız.

İçerik itibarıyla harika mutlaka alın, kullanın diyebileceğim bir ürün değil. Ama güneş kremini tazeleyemiyorsanız da pratiklik açısından memnun kalacağınız bir ürün olduğunu düşünüyorum.

Yorum Gönder

0 Yorumlar