Isana Göz Altı Roll On Yorumu

Bahsedeceğim göz altı serumu ya da göz altı roll on ürünü mükemmel bir gelecek yatırımı. Aşağıda bahsedeceğim, öyle zengin bir içeriği var ki her yaştan hatun günlük rutini içerisine Isana Hydro Booster Göz Roll On 'u eklemeli.

Isana markasından daha önce bahsettim. Buraya yine kısaca yazayım;

Marka;

Vegan,
Hayvanlar üzerinde deney yapmıyor,
İçeriği temiz,

Ve fiyatları çok uygun.


Isana cilt hydro booster göz çevresi roll on üzerinde serinletici etkisi olan demir bir top bulunuyor. Sabahları dondurucuda bekletilmiş kaşığı göz altına koyma etkisi yaratıyor diyebilirim. 

Ürünün vaatleri ise şöyle;

  • Özel 24h-Hydro-Kompleksi sayesinde göz altının daha bakımlı ve aydınlık görünmesine yardımcı olur.
  • Hyaluronik asit, pullulan ve alginat'tan elde edilen 3D etki deposu formülü ve hydro kompleksi sayesinde cildi uzun süreli yoğun bir bakım altına alır.
  • Düzenli kullanım halinde yabani kuşburnu, Asya'dan gelen su taşı, aynısefa çiçeği ve maya proteini içerikli özel etken kompleksi göz halkalarını azaltmaya yardımcı olur.

Isana Hydro Booster Göz Roll On deneyimime geçmeden ve size tavsiye etmeden önce şu hususa dikkat çekmek istiyorum;

Bu ürün hakkında internette yeterince nemlendirmediğine dair yorumlar okudum ama bu bir nemlendirici değil, bir serum. İhtiyacınız varsa üzerine bir nemlendirici kullanmanız şart.

İçeriği o kadar zengin ki bence geleceğe yatırım olarak senede bir kere sabah rutinine eklenmesi gereken bir ürün. Kullanırken gözle görülür bir değişim olmayacak, göz altı halkalarınız için de mucizevi bir ürün değil ama şu içerikle göz altınızı buluşturup beslemek mükemmel olur.

Isana Hydro Booster Göz Roll On İçeriği


Aqua, Butylene Glycol, Sorbitol, Betaine, Panthenol, Glycerin, Urea, Caffeine, Escin, Serine, Sodium Hyaluronate, Ruscus Aculeatus Root Extract, Biosaccharide Gum-1, Centella Asiatica Leaf Extract, Algin, Pullulan, Calendula Offcinalis Flower Extract, Phenoxyethanol, Glyceryl Polyacrylate, Trehalose, Carbomer, Ethylhexylglycerin, Pentylene Glycol, Ammonium Glycyrrhizate, Sodium Hydroxide, Caprylyl Glycol, Disodium Phosphate, Hydrolyzed Yeast Protein, Sodium Citrate, Pantolactone, Potassium Phosphate, Citric Acid.

Size biraz içerik okuyum;

Ruscus Aculeatus Root Extract, kan damarlarının daralmasına yardımcı olan kızarıklık önleyici, yatıştırıcı bir bitki özü.
Sodium Hyaluronate, zaten her zaman bahsettiğim Hyorülonik asit.
Biosaccharide Gum-1, yaşlanma karşıtı bir içerik.
Urea, cildin rehidrasyonunu destekler yani kaybettiği suyu yeniden kazanmasını sağlar.
Calendula Offcinalis Flower Extract, ülkemizde aynısefa ismiyle de biliniyor. Cildin yenilenmesine yardımcı olan özellikle egzama ve sedef hastalıklarının tedavisinde kullanılan mucizevi bir bitki.
Escin şişliği azaltıcı etkiye sahip bir madde...
Centella Asiatica Leaf Extract, cildin gerilme mukavemetinin artıran ve yüzyıllardır alternatif tıpta yara tedavisinde kullanılan tıbbi bir bitki.

Devam edesim var ama çok uzatıp sizi de sıkmak istemiyorum.

Vel hasıl kelam direk gözle görülebilir bir etkiden çok anti-age amaçlı kullanılması gerektiğini düşündüğüm bir serum. İlk kullanmaya başladığımda cildim hassas olduğu için hafif bir yanma yaşadım. Sonrasında muhtemelen cildim alıştı ve bu sorunu yaşamadım. Çok hafif jelimsi bir yapısı var, kolayca emiliyor. 3 ya da 4 ay kadar gidiyor. Yılda bir defa rutininize eklemenizde fayda var.

Ben buzdolabında saklayıp sabahları soğuk soğuk sürüyorum ki etkisi artsın. Bu da aklınızda bulunsun. Şu an indirimde ve 20 liraya denk geliyor. 

Diğer cilt bakım ürünü önerileri yazılarım için şuraya bakabilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar