Isana hydro booster nemlendirici krem jel yorumu

Marka;

Vegan,
Hayvanlar üzerinde deney yapmıyor,
İçeriği temiz,
Ve fiyatları çok uygun.

Bunların hepsini aynı anda bulmak mümkün mü?
Mümkün.

Isana Alman menşeili bir kozmetik firması. 

İçeriğinde bulunan bileşenler fiyat olarak epey yüksekken ürünlerin bu kadar uygun fiyata satılmasını sürümden kazanmalarına bağlıyorum. Çünkü üretimi çok sert Alman yasaları çerçevesinde gerçekleştirildiği için üzerinde yazan şeyin içinde olduğuna emin olabiliyorum.

Markanın serum, kapsül, krem, tonik ve miceler suyu gibi birçok ürününü deneyimledim. Arzu ederseniz zaman zaman hepsinden bahsetmek istiyorum.



Geçenlerde Instagram'dan uygun fiyatlı, hiyolironik asit içeren bir nemlendirici önerir misiniz diye sorduğumda herkes bu ürünü biiyordur ve muhtemelen önerir diye düşündüm ama sonuç şaşırtıcı oldu. Kimse önermiyorsa, çok az kişi biliyordur diye düşünerek  Isana hydro booster nemlendirici krem jel hakkında bir kaç kelam etmeye geldim.

Isana hydro booster nemlendirici krem içeriği itibarıyla çok tatmin edici, uygun fiyatı da hesaba katıldığında.


Isana hydro booster içeriği


Paraben, sülfat ve silikon içermiyor.
İçeriğinde anti-age özelliğe sahip iki birleşen bulunuyor. (Beta-Carotene, Citric Acid)

İçeriği görselde göreceğiniz gibi güvenli ve kısmen temiz.


tıklayarak büyültebilirsiniz.

Kısmen diyorum bunun birinci sebebi;


  • Alkol içeriyor olması ama bu fiyatlara daha iyisi şamda kayısı. 

İkinci sebebi ise;

  • Isopropyl Myristate içermesi. 


Bu içeriğin komodejenik olduğu ve fungal akneye sebep olduğu biliniyor. Eğer hassas bir cildiniz varsa dikkatli olmanızda yarar var. Ama cildiniz hassas ve sivilceye eğilimliyse bile alıp test etmenizi tavsiye ederim, eğer istemediğiniz bir reaksiyonla karşılaşırsanız kullanmayı keser, el kremi yaparsınız, zira bir el kremi kadar makul bir fiyatı var. Ama kötü senaryo gerçekleşmezse ve cildinizle barışırsa çok uygun fiyatlı temiz içerikli bir nemlendirici sahibi olursunuz.

Kremde parfüm sevmiyorum ama çok hoş bir kokusu olduğunu söyleyebilirim. Isana hydro booster krem jel mavi renkte ve adından anlaşılacağı üzere jelimsi hafif bir yapısı var, cilt tarafından kolayca emiliyor.


Isana hydro booster kullanıcı yorumları genellikle olumlu yönde. 24 saat etkili olduğu söylense de sık abdest alan biri olarak bu vaadi hakkında net bir şey söylemem mümkün değil.

İçeriği güçlü serumlar kullandığım için benim kremde aradığım güzel bir nemlendirmeden öte geçmiyor. Bu sebeple de fiyat kalite performansı açısından beni çok memnun eden bir ürün olduğunu söylemeliyim.

Son olarak;

İstediğin gibi bir ürünü zaten biliyormuşsun, Instagram'dan neden sordun derseniz, cildin bağışıklık kazanmaması için kremleri dönüşümlü kullanıyorum. Çünkü aynı kremi kullanmak bir müddet sonra cildi uyutuyor ve tesirini azaltıyor. 

Sizin bu markadan kullandığınız ve memnun kaldığınız ürünler var mı?

Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. Böyle bir ürün den haberdan ettiğin için teşekkürler. cildimin kuru hassas olması ve ince çizgilerimin olması sebebiyle söz ettiğin güçlü serunlardan da bahsedebilirsen sevinirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hemen sana link veriyorum o zaman ^^
      https://www.nabrut.com/2019/05/ginseng-serum-kullananlar-blog-yorumu.html

      Sil