Fluttering Warning Konusu ve Oyuncuları


Fluttering warning konusu

Chun Jung-Myung kadınlar arasında oldukça popüler olan bir dermatologtur ama onun flört etmeye pek de ilgisi yoktur. 

Yoon Eun Hye ise bir aktristir ve çıkış yaptığı günden beri adı hiçbir aşk dedikodusuna karışmamıştır.

Bu ikilinin bir gün yolları kesişir ve adları bir skandala karışır. Aralarında bir anlaşma imzalarlar ve bir süre sevgili gibi davranmaları gerekmektedir.

Dizinin konusundan bahsettim ama ben bu diziyi şimdiye kadar neden yazmadım, asıl yazmak istediğim kısım o!

Diziyi o kadar çok bekledim ve haberine o kadar çok sevindim ki canım bir türlü yazmak istemedi. Güzel bir şey olunca nedense içime kapanıyorum ahahah! :D

Neyse efendim, 9 yıllık profil fotoğrafımdan da anlaşılır ki Yoon Eun Hye hayranıyım, hastasıyım, delisiyim! Yani bir Jang Dong Gun bir de Yoon Eun Hye benim değişmez, tutkunu olduğum oyuncular. Onları görünce 15 yaşıma iniyorum, içim öyle pırpır ediyor ki ikisi de ancak 5 yılda bir dizi falan çekiyorlar. 

Yoon Eun Hye en son 2013 yılında Marry him if you dare dizisinde rol almış, hatta o zaman dizi bittikten sonra Yeh'ciğimin giysilerine kadar bahsettiğim 3-4 uzun yazı yazmıştım. Hazır olun bu diziyi de ilmek ilmek inceleyeceğim.

Kaldı ki Yeh'ciğim bu sefer çok sevdiğim bir oyuncu ile Chun Jung-Myung ile başrol oynuyor. 

Kaldı ki bir de romantik komedi ve ve çok klişe. Aşık rolü oynarken birbirine aşık olan iki çift izleyeceğiz, çok sevdiğim klişelerden birisi...

Klişe ama webtoon'dan uyarlama olduğu için baymayacak bir dizi izleyeceğimizi umuyorum.

Fragman epey sıradan dursa da o kadar tatlılar ki gel de izleme!
Neyse efendim, aslında dizi çoktan başladı, umarım kaliteli de bir çeviri gelir ben de Yeh'ciğimle doya doya hasret gideririm.


Fangirl bildirdi.

Yorum Gönder

13 Yorumlar

  1. Bende çok severim bu ikiliyi hadi gözümüz aydın

    YanıtlaSil
  2. Dizi baya reyting alıyormuş diye okumuştum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kablolu kanalda olduğu için reytingi 2'lerde gözüküyor ama kablolu tv için iyi başarı diyebiliriz.

      Sil
  3. Çok eğlenceli bir dizi bölüm sayısı kaç olucak acaba?

    YanıtlaSil
  4. 8. Bölümdeyim ama birseyler eksik gibi. Sanırım hem senaryo hem de yönetmen iyi değil. Müzikler ve mintaj da güzel olmamış. Oyuncuların vermeye çalıştıkları duygu ekrana yansımamış malesef 😑 yine de bu ikili için izliyorum.

    YanıtlaSil
  5. Selam Nabrut. Diziye başladım ama ilk bölümde doktorun annesi ve babasına tahammül edemeden bıraktım. Artık K-drama anne-babalarına tahammülüm kalmadı:) Konusu iyi ve oyuncularını da beğenirim halbuki. İzleyip yorum yapsan da merakımı gidersem şu anne baba aynı sinir bozuculukta devam ediyor mu acaba :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ve aleyküm selam :D
      İzleyeceğim mutlaka ama sıra gelmiyor. :D

      Sil
  6. Ne güzel kendinle barışık.hatta dalga bile geçen hayat dolu.Dizinin kon usunu merak ettiğimde ençok sizin yorumlarınızı okumak keyif veriyor.Emeğine kalemine sağlık.

    YanıtlaSil