Touch Your Heart Konusu ve Oyuncuları / 2019 Kore Dizileri

Habere gel! Cunning Single Lady çifti yeniden beraber derken Goblin'in Ölüm Meleği ile tatlı kızımız Sunny'i bir araya getirmişler, daha ne isteyelim! Şüphesiz bu haber beni daha çok heyecanlandırdı.

Touch your heart poster

Reach of Sincerity Konusu 
Touch Your Heart konusu

Yo in Na popüler bir oyuncuyken adı bir chebol ile aşk dedikodularına karışınca kariyeri dibe vurur. Güzelliği ile ünlüdür ama oyunculuğu neredeyse berbattır. Kararını vermiştir, ünlü bir senaristin yeni dizisinde başrolü alacak ve kariyerini kurtaracaktır. Karakterine daha iyi bürünebilmek için elinden geleni yapmaya söz vermiştir ve bu yüzden bir avukatın yanında bir süreliğine sekreter olarak çalışması ve rolüyle bütünleşmesi gerekmektedir.

Lee Dong Wook bir avukatlık bürosunda avukatlık yapan huysuz, kibirli ve soğuk bir kişidir. İşine aşıktır ve aldığı her davayı kazanmaktadır. Patronu 6 aylığına Yo in Na'nın onun yanında sekreterlik yapmasına izin vermesini ister. Bu durumdan hiç memnun olmaz ama kabul etmek zorunda kalır. Bu süreci Yo in Na'nın burnundan getirmeye kararlıdır.

Aman Allah'ım inanılmaz klişe bir senaryo!
Ama Yo in Na'nın tatlılığı, Lee Dong Wook'un şahane oyunculuğu ve de Goblin'deki ayrılıklarının acısını çıkarmak adına izlenir mi? Ben izlerim! Net. :)




Şunu da ekleyim; dizi klişe gözüküyor ama senaristi Park Joon-Hwa! Eee yani derseniz; 
Why Secretery Kim, 
Because This Is My First Life,
Let's Fight Ghost 
dizilerinin de yönetmeni olan bu adam senaryoyu inanılmaz kurguluyor. Çok klişe bile olsa süprizli sonlar, eksik sonradan tamamlanan sahnelerle dizinin dinamiğini hep üstte tutuyor. Yani izlediğim 3 dizisinde de böyle oldu.

Ayrıca dizi Koreli ünlü yazar Yaego'nun Jinsimi Dadda isimli webtoon'undan uyarlamaymış.

Reach of Sincerity Oyuncuları

Sanırım ikili hakkındaki tüm bilgiyi verdim. Şuraya Goblin'den güzel bir sahnelerini de ekleyim.



Görünce tüylerimin diken diken olduğu şu kısmı da eklemeden edemedim.



E, merakla bekliyorum, daha ne deyim.

Türü: Romantik Komedi
Bölüm Sayısı: 16
Yayın Kanalı: TvN
Yayın Tarihi: 6 Şubat


Yorum Gönder

8 Yorumlar

  1. Nabrut hanım merhaba,
    Yoo In Na ve Lee Dong Wook’un bu dizi haberine çok sevindim. Dizinin gerçek adını ve konusunu sizin gibi açıklayan yok😅 Yoo In Na’yı taa One More Happy Ending’ten beri beğenirim, Lee Dong Wook’un da abartısız temiz bir oyunculuğu var bence. Hikaye klişe ama uyumları Goblin’de tescillenmiş bu ikili yine de izlenir.

    YanıtlaSil
  2. Yaa goblin de kıza aşık olmuştum resmen . Baş rol çiftten çok bunları seviyordum ikisini aynı dizide görmek beni mutlu etti.Nedense dizi klişe olunca çok rahatsız olmuyoruö ya bunuda severk izlicem

    YanıtlaSil
  3. Yoo in na ‘ ya kızmıştım So ji sub’la oynama teklifini reddetti diye ama şimdi gözüme girdi işte :))

    YanıtlaSil
  4. Yaa bu ikisinin aşkına goblinde hasret kalmıştım.Umarım bu dizide doyasıya aşklarını yaşarlar da görürüz.Sabırsızlıkla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  5. Hikaye why secretary kim’i hatırlattı diyecektim, senaristte aynıymış😄. Ama ben sevmiştim o diziyi de.
    Lee dong wok bakışına, duruşuna, goblindeki saflığına hayran kalmıştım resmen. Yo in na’nın güzelliğine diyecek birşey yok, biblo gibi derler ya öyle.
    İple çekiyorum diziyi, son izlediklerimden pek tat alamıyorum, umarım güzel bir şey çıkar karşımıza.

    YanıtlaSil
  6. yoo in na nın my love from the startsdaki sinsi ve melek yüzlü şeytan hallerinden sonra hiç bir dizisini izlemem diyordum [ki goblini de inat edip izlemedim] ama bu diziyi izleyeceğim sanırım.

    YanıtlaSil
  7. nabrut ablacım çok tatlı bir diziydi, inan haftalarca beklemeye dayanamam ama her hafta bölüm bekledim şu sınav stresi dönemlerinde tatlılıklarıyla neşe bulaştırdılar. izlemeyen izlesin, izlettirsin. not: insanın canı çekiyor, hani bana hani bana diye:)

    YanıtlaSil
  8. Diziye yüzümde gülücükler ile başladım yüzümde gülücükler ile bitirdim. Romantik komedi sevenler hemen izlemeli. Dizide entrika,sakız gibi uzayan gereksiz konular yoktu en çokda o hoşuma gitti. Olaylar çabuk çözülüyordu ve bu da ayrı bir tatlılık katıyordu. Bazı yorumlar gördüm güzel değil falan yazılmış ama beğenip beğenmemek kişisel bir görüştür o yüzden izleyip karar vermek bence daha doğru. Ben kesinlikle tavsiye ediyorum. Şunu da eklemeden geçemeyeceğim başrol kız o kadar tatlıydı ki Lee Dong Wook hayranı olan ben bile kızın tatlılığından Lee Dong Wook'u göremiyordum. Gerçi Lee Dong Wook'un eksik kalır yanı yoktu doğrusu. Kısacası çok tatlı bir çift ve çok tatlı şeker tadında bir diziydi 😍❤️

    YanıtlaSil