Midnight Runners Yorum / Kore Filmleri

O kadar çok dizi ve film birikti ki yazmam gereken, bu hafta bir dizi önerisinin yanına bir de film ekleyim.


Midnight Runners Konusu

Park Seo Joon ve Kang Ha Neul Kore Ulusal Polis Üniversitesi'nde çaylak öğrencilerdir. Başarılı, parlak öğrenciler oldukları söylenemez ama mesleklerine karşı aşkla bağlıdırlar. 

Bir akşam beraber dışarı çıkıp eğlenmeye karar verirler. Gecenin sonlarına doğru bir kaçırılma vakıasına tanık olurlar. Olayı hemen karakola intikal ettirler ama karşılarına birçok bürokrasi çıkar. Böyle bir sonuç alamayacaklarını anlayınca kaçırılan kadını kendi yöntemleriyle kurtarmaya karar verirler.

Midnight Runner Yorumu;
  • Türü aksiyon, komedi ve suç.
  • Ama bence demişler ki bir bromance yapalım, iki şahane adamı birleştirelim hedef kitleyi de gençlerden oluşturalım. Sonucunda da "gençlik filmi" çekmişler. 
  • Komedi ve eğlencesi ağır basan, çok fazla çerezlik, hatta biraz basit kalan bir yapımdı.
  • İki oyuncuyu aşırı sevmesem filmin sonunu getirebilir miydim bilmiyorum. Ama oyuncuları sevdiğim için sanırım, çok da sıkılmadan izledim.
  • İlla izlenmesi gerekir mi, hayır!
  • Oyuncuları sevenleri tatmin eder mi? Evet.
  • Kang Ha Neul ikinci adam olmayı neden bu kadar çok seviyor, neden bu kadar çok fazla gençlik dizisinde yer alıyor, onu şöyle bir chebol rolünde falan izleyemeyecek miyiz, çok merak ediyorum.
  • İkinci olarak bu ikiliye bir film yapmışsınız, hiç değilse ucundan azıcık romantik bir şeyler hadi o da olmadı bari güzel bir kadın koysaydınız, yazık değil mi bize? Hahah!
Ayrıca benden kore dizi önerisi isteyenler için yukarıda Kore Dizileri sekmesinde yıllara göre en iyiler listeleri var, telefondan girenler için buraya da link ekliyorum.

Film önerisi isteyenler de şuradaki linkten en iyiler listelerine göz atabilirler.

Hadi siz de bana film ya da mini dizi önerin. Var mı aklınızda bir şeyler?

Yorum Gönder

10 Yorumlar

  1. En sevdiğim oyunculardan ikisi ve bir filmde. İzlemesem olmaz. Bu ikiliyi aynı filmde izlemek eğlenceli olacak gibi Nabrut. Konusundan bahsederken ben de bi güzel bi başrol beklemedim değil. Ama izlerken belki başrollerden dolayı eksiklik hissetmem :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yani komedi türünde olduğu için idare edeceksin artık :)

      Sil
  2. Mini dizi olarak Minho nun somehow 18 var.İki bölüm sıkılmadan izleyecegin bir dizi.Lets eat 3 ü izledin mi 1 i izlemiştin diye hatırlıyorum benim en sevdigim lets eat sezonu oldu ama reytingi en düşük sezon olmuş malesef.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mini diziyi not ediyorum.
      Let's Eat'e gelirsek evet sadece 1. sezonu izledim ama ona başlamaya korkuyorum çok acıktırıyor :D

      Sil
  3. Gonjam tımarhanesi
    Ben bir katilim
    Bir katilin günlüğü
    Sessizlik
    Bunlar son zamanlarda izledigim kaliteki yapım kore filmleri. Ozellikle "Forgotten" adli kore filmi başyapıt resmen. Severek izledim hepsini. Romantik komediden cikmak istersen bunlari izle derim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında Kore söz konusu olunca romcom'dan çıkmak istemiyorum çünkü, black mirror, this is us, lucifer falan derken kanım emiliyor :D Ama ama ama, iyi yapımları da es geçemem tabii :D
      Film ismi özürlüyüm ama bir bakayım hangilerini izledim hangilerini izlemedim.
      çok teşekkür ediyorum :*

      Sil
    2. Bende Kore romcomlarını çok seviyorum.Ama hapsini izledim yenilerde eskilerin tadı yok.. Nette gezinirken bir çin dizisine rastladım ve bayıldım. Playfull kiss'in replay tadında olanı. Abartılardan uzak daha gerçekçi bir senaryo ve oyunculuk. Tek rahatsız eden basrollerin boy farkı:) 23 bölüm nasıl bitti bilmiyorum. Bol bol güldüm başlarda okul yılları çok iyiydi. Ilişki başlayınca bitmedi sonrasi da vardı. Çin dizilerine bakışını bilmiyorum ama şiddetle tavsiye ediyorum. A Love So Beautiful ...

      Sil
    3. Çin dizilerine açılmak istemiyorum, en çok müslüman türk kanı döken ırk olduğu için sanırım ırka karşı antipatim var

      Sil
  4. Hey maşallah hayranım yahu. Cidden çok gıpta ediyorum. Zannederim baya yoğun birisiniz; fakat bu bloğa, kitaplara, dizi ve filmlere zaman ayırıp bizlerin önüne keyifli mi keyifli güzel mi güzel yazılar sunuyorsunuz. Hepsini nasıl yetiştiriyorsunuz? Bir gün de böyle bir şey paylaşma imkanınız var mı? Teşekkürler bu arada emeklerinize sağlık :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ediyorum öncelikle ^^
      Aslında özel bir çaba harcamıyorum. Sosyal medyada aktif değilim, mesajlaşmayı ya da telefonda konuşmayı sevmem, yüz yüze görüşmeyi tercih ederim. Telefonla aram hiç yok yani. Türk insanı günde 4 saat telefonda vakit geçiriyormuş. Bu 4 saat de bana kalan diğer şeyleri yapmak için artı zaman sağlıyor sanırım :)

      Sil