Feel Good To Die Konu ve Oyuncuları / 2018 Kore Dizileri

Posterin efsaneliği ^^

Happy If You Died Konusu

Feel Good To Die konusu

Dizi Happy if you died isimli Webtoon'dan uyarlanacak. Webtoon'un tanıtımında "er patron ölürse herkes mutlu olur" şeklinde kısa bir açıklama var.

Dizinin tanıtımında ise şöyle geçiyor.

Baek Jin-Hee patronu Kang Ji-Hwan' daha iyi bir insan ve daha iyi bir patron yapmak için çalışacaktır.



Kang Ji Hwan bir şirketin patronu, takım lideri olarak çalışmaktadır. Baek Jin Hee başta olmak üzere ekip üyelerinin hepsi ondan nefret etmektedir. Çünkü çok kibirlidir ve her zaman doğru düşündüğüne inanmaktadır. 

14 Nisan günü patronuna bir kamyon çarpıp öldüğüne şahit olur ama ertesi sabah kalktığında hala 14 Nisan'dır ve patronu yaşamaktadır. İşe gittiğinde aynı günü tekrar yaşadığının farkına varır. Bir güne sıkışmıştır ve aynı gün sürekli tekrar edecek ve o patronun ölümden kurtarmak için uğraşmaya çalışacaktır.

Konu One More Time dizisini izleyenlere tanıdık gelmiştir. Konu farklı olsa da tema olarak aynı günü tekrar yaşama noktasında birebir aynı. Onda biraz dram vardı, bunu nasıl işleyecekler merak ediyorum. Daha eğlenceli olur, umarım.

Happy If You Died Oyuncuları

Kang Ji Hwan aslında çok hoş bir adam, iyi bir oyuncu ama bence dizi seçmekte bir sıkıntı yaşıyor. Lie to me'den sonra herhangi bir yapımda izlemedim, hit olan bir dizide yer almadı. Umarım sonunda izleyebileceğim güzel bir dizi olur.



Baek Jin He'yi Rockin' on Heaven's Door filminde izlemişim ama hatırlamıyorum. 

Webtoon'dan senaryoya uyarlayacak kişi bilinen bir isim değil ama dizinin yönetmeni Le Eun Jin! Daha önce Cheers up! ve Trot Lovers dizilerini ve Waiting for love, Don't Worry, Because I'm A Ghost tv filmlerini yönetmiş. İyi işler çıkarmış diyebiliriz, umarım bu dizide de aynı başarıyı yakalar.


Türü: Romantik Komedi, Fantastik, Ofis
Yayın Kanalı: Kbs2
Yayın Tarihi: Kasım
Feel Good To Die bölüm sayısı: 32

Yorum Gönder

0 Yorumlar