When Time Stops Konusu ve Oyuncuları


Kim Hyun Joong'u severdim bu derde düşmeden önce :D Yani bu kadar estetik yaptırmadan önce, Playfull kiss ve Bof'taki kızıl hallerindeyken....

Neyse konuya geçiyorum.

When Time Stops Konusu


Kim Hyun Joong bir zaman yolcudur. Yaşlanmak gibi bir korkusu olmadan zamanda yolculuklarına devam eder ama çok yalnız bir hayat sürmektedir. Bir gün 3 katlı bir binanın sahibi olan An ji Hyun ile yolları kesişir ve Kim Hyun Joong hayatın anlamını bulur.

Time travel konulu dizilere bayılıyorum zaten ki bu dizinin 12 bölüm olmak gibi de bir artısı var. Bakalım 4 yıl sonra tekrar dizi çekecek olan Kim Hyun Joong nasıl bi performans sergileyecek? Merakla bekliyorum.

That Time When Time Stops oyuncuları


Kim Hyun Joong'a konu içerisinde bolca değindiğim için ekleyeceğim bir şey yok. Başrol kızımız ise Goblin'de kütüphanedeki hayaletmiş. :D Hatırlayamadım. Ama epey hızlı yükselmiş. 

that time when time stops ne demek zaman durduğu zaman

Türü: Time Travel
Bölüm Sayısı: 12
Senarist: -
Yönetmen: -
Yayın Kanalı: KBS W

Yayın Tarihi: Ekim

Bilgiler geldikçe yazıyı güncelleyeceğim.

Yorum Gönder

15 Yorumlar

  1. Kim Hyun Joong bu kadar "olay" yaşamasaydı belki izlerdim diziyi ama o kadar durumdan sonra maalesef normal gözle bakamıyorum kendisine... Halbuki konusu da benim sevdiğim tarzdaymış ama yapacak bir şey yok artık...

    YanıtlaSil
  2. Aman dikkat estetikli dedin diye yine fanları delirmesin hahaha :D

    YanıtlaSil
  3. Dizi harika olacak çünkü kim hyun joong çok seviyorum kim hyun joong

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de severdim umarım bu dizi aramızdaki buzları eritir :DD

      Sil
  4. Yaptığı işlerle değil yaşadığı olaylarla gündeme gelip durdu ne yazık ki.Gene de izleyeceğim.

    YanıtlaSil
  5. Goblin'de annesinin arkadaşı olan hayaletti kız hatırladım ben nabrutcuğum :D Ah Ahh Kim Hyun Joong'u eskiden ne de çok severdim şu olaylar olmayaydı. Neyse yinede merak ettim diziyi, bakalım nasıl olucak.

    YanıtlaSil
  6. Ya sonunda yıllar sonra yeni bir dizisi yayınlanacak heyecanla bekliyorum

    YanıtlaSil
  7. Önyargı değil mi bizi bizden,çevreden uzaklaştıran. Çoğu kez yanılırız hatta.Sanki biz mükemmelmişiz gibi eleştiri oklarımızın ucu hep zehirlidir.
    Temamen tarafsız ,ilk bölümü izledim. Bir şans vermeyi hakettiğini düşünüyorum. İnsanların özel hayatına değil yaptığı işe bakmalı. Selâmlar sevgiler....

    YanıtlaSil
  8. Estetik mi neresine gerek duymuş merak ettim

    YanıtlaSil