Clean With Passion For Now konusu ve oyuncuları / 2018 Kore Dizileri



Konu o kadar eğlenceli gözüküyor ki bu diziden bahsetmeden edemedim.

Clean With Passion For Now konusu

Yoon Gyun-Sang'ın mizofobi hastalığı vardır ve bir temizlik şirketi işletmektedir. Fiziksel temastan ve ayrıca tek bir zor zerresinden bile hoşlanmamaktadır.



Mizofobi, kirlenme ve hasta olma korkusudur. Aklıma Ali Sunal'ın Hayat Öpücüğü filmindeki rolü gelmedi değil.

Kim You Jung ise birçok part-time işte çalışmak zorunda kalan, bu yüzden kişisel temizliğine çok da dikkat edemeyen sürekli eşofmanla gezen, dağınık bir kadındır. Yoon Gyun Sang'ın şirketinde çalışmaya başlar ve ikili böylece tanışırlar. Ve Kim You Jung, Yoon Gyun Sang'ın hastalığını yenmesine yardımcı olur. 

Klasik olarak da aralarında aşk başlar.

Clean With Passion For Now oyuncuları

Yoon Gyun Sang'ı sadece Doctors dizisinde izlemiştim, sanırım.



Kim You Jung'a ise bayılıyorum diyebilirim. Ufaklık çok tatlı. Onu da en son yarım bıraktığım Moonlight dizisinde izlemiştim.



Dizi; Ildan Ddeugeobge Chungsohara ismindeki webcomic'ten uyarlanmış.
Aslında çekimlere Ocak ayında başlanmış ama Kim You Jung'ta hipertroid hastalığı çıktığı için tedavi için ara vermek zorunda kalmışlar. 

Clean With Passion For Now ne demek Tutkuyla Temizle



Türü: Romatik Komedi
Clean With Passion For Now Bölüm Sayısı: 16
Yönetmen: No Jong-Chan
(Personal Taste)
Yayın Kanalı: Mbc
Yayın Tarihi: Kasım

Clean With Passion For Now Fragman


Yorum Gönder

20 Yorumlar

  1. Temizlik deyince aklima direk annemin gelmesi 😂 dizi cidden komik olacağa benziyor izleneck listeme eklendi

    YanıtlaSil
  2. Tüm çevirileri yok dimi bulamiyorum bilginiz var mi

    YanıtlaSil
  3. Allahım, son zamanlarda K-dramalarda izlediğim en komik erkek başrol bu dizideki esas oğlan sanırım:))))Esas dediysem de hakkaten esaslı ama çocuk şimdi Allah için. O boy, o basenler, o eller felan kocaman amma poncik mi poncik bir peluş oyuncak ayıcık gibi böle tam yanaklarını sıkmalık bunun. Hele hele o devasa endamıyla bu koca oğlanın bi de yüzünün, vücudunun aldığı şekilleri görseniz ortada mikrop felan kalmıyor zati:)))) Şimdiye dek izlediğim sayısız Kore dizi ve filmleri içinde ( Özellikle, romantik ve komedi ağırlıklı gençlik türü filmlerde ) ilk kez bir başrolün hem bu kadar uzun hem de bu kadar nasıl desem genç irisi derler yaaa hahhh aynen öyle bişey işte, kilolu da demeyelim ama hafiften tombikçe olanını görüyorum. Gördüm ve evet sonunda bi ohhhh çektim. Hadi kızlarını geçtim onlar 40 bilemedin max 45 kilo gözümüz onları kanıksadı artıkın da erkek başrolün zayıf olmayanına sefte tanık oldum bu diziyle. Bana göre normal aslında da Kore de bu çocuğu nasıl zayıflatamamışlar hayret doğrusu. Neyse maşallah diyeyim Tosun Paşaya. Dedim yaa pek bi şeker, pek bi komik kızzz. Temizlik fobisi yüzünden yaptığı ve de aldığı şekilleri izlemek ben de hobi oldu efenim. Ailecek hastasıyız kendisinin temizlik hastalığına. oyy oyyyy oyyyy kıyamam ona. Amanın sevdiği kızı da bi görseniz, bunu kessen yalansız 4 tane çıkar valla kemizsiz tarafından bu kızdan. Oğlan 1.90 na 90 kilo, kız 1.60 a 40 kilo. Zati gidip gidip elektrik direklerine sarılıyor "Depönyim" diye diye. Geçen kızı öpmek için aşağı doğru ben diyim yarım metre siz diyin bir metre eğilmiştir herhal:))) Ama nedense bir acıma geliyor bu çocuğa içimden yazık kızzzz. Bir kızla nasıl flört edilir felan bilemiyor tam şaşkın ayol ama Allahtan Sekreter Hanım tam bir anne edasıyla o kadar doğru davranıyor ki bu koca bebeğe du bakalım kurtulcak sanırım şu fobilerden ve sevdiği kıza açılacak hadi inşallah. Fekattt olmazsa olmazımız "Second Lead Handsome Boy" umuz daha doğrusu psikiyatristimiz var ki du bakalım kızı hangisi tavlayacak????? Hadi ben kaçtım birazdan 8. bölüm için yayıncı kuruluşun (JTBC) sitesine girip izleyeceğim. Bizim kızı sekreteri yapmış sanırsam preview da gördüm. Hayırlısı bakalım sinirli büyükbaba ve şefkatli sekreter bi oyun çeviriyorlar yaaa neyse izleyip görücez. Depönyim Fighting!!!!!

    YanıtlaSil
  4. Öyle bir yorum olmuş ki koşup izleyesim geldi :)

    YanıtlaSil
  5. 9.bolum ve sonrasi yokmu nasil bulabilirim ne olur biri cevap yazsin lutfeeenn cok guzel bi dizi bi anda kahkaha atip aniden gozleriniz dolabilir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim Kore ile eş zamanlı izliyorsun, daha yayınlanmadığı için çevirisi de yok :)

      Sil
  6. Hangi günler ve saat kaçta yayınlanıyor?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pazartesi Salı günleri yayınlanıyor. Kore saati ile 20:00

      Sil
  7. 11 12 niye yayinlanmiyor yada ben niye bulamiyorum hic bir videosunu :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Henüz dizi devam ediyor, çevirisi bitmemeiş ya da Kore'de yayınlanmamıştır.

      Sil
  8. 13 . bölümü bekliyorum sabırsızlıkla :D esas oğlan esas kız ben zaten bu kızı her dizinsinde begeniyorum

    YanıtlaSil
  9. Bu dizi bana Protect the Boss’ı hatırlattı, bayağı bi benzer. PtB en sevdiğim dizi olduğu için bakalım bu aynı etkiyi yaratacak mı? :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında evet, daha izlemeden şöyle bir konuyu düşününce bile benziyor

      Sil
  10. bütün bölümleri izledim ama 16. bölümü hiç bir yerde bulamıyorum sanırım daha yayınlanmadı :S

    YanıtlaSil