Life on Mars Kore konusu ve oyuncuları

Tunnel dizisini sevenlere müjde! Yenisi çekmişler. :D


Life on Mars konusu

Jung Kyoung-Ho soruşturma takımına liderlik eden dedektiftir. Başarılı bir kariyere sahiptir. Önemli bir cinayet davasını araştırırken başına bir kaza gelir. Gözlerini açtığında kendisini 1988 yılının kışında bulur. Başına gelenlerin nedenini bilmemektedir ama artık küçük bir şehrin polis karakoluna atanan bir dedektiftir. Günümüze geri dönebilmek için seri cinayet davasını çözmesi gerektiğinin farkına varır.

Tunnel dizisinin ters orantılısı bir dizi. Tamamen aynı mantık üzerine yazılmışken Tunnel dizisinde günümüze gelen bir polis izlemişken şimdi de geçmişe giden bir polis izleyeceğiz. Tunnel benim için ortalamanın üzerine çıkamamıştı ama umarım bu çok daha başarılı bir dizi olur. Zira zaman yolculuğu temasını seviyorum.

Life on Mars oyuncuları

En son Prison Playbook dizisinde çapkın gardiyan rolü ile izlediğimiz ama bence bir çoğumuzun Falling for innocence dizisindeki şahane aşık rolü ile hatırladığımız Jung Kyoung-Ho dedektif rolünde izleyeceğiz.




Başrol kadın oyuncusunu daha önce izlemedim: Ko Ah-Sung



Türü: Time Travel
Life on Mars Bölüm Sayısı : 16
Senarist: Lee Dae-II (Let's fight ghost!)
Yönetmen: Lee Jung-Hyo
Yayın Kanalı: TvN

Yayın Tarihi: 9 Haziran 2018
Life on Mars ne demek: Mars'ta yaşam

Life on mars izle fragman


Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. Çok çok çok mutlu oldum. Signali bitirmeme çok az kalmıştı ve polisiye konulu dizi izlemek istiyordum bu haber muhteşem oldu. Artık romantik komedi tarzındaki dizilerden çok sıkıldığım için böyle diziler arıyorum öneri yapabilirseniz çok mutlu olurum.:)

    YanıtlaSil
  2. Bayağı uzun zamandır bekliyorum bu diziyi;) Bence güzel olacak gibi duruyor^^ Prison Playbook’u da yarım bırakmıştım yaptığın yazının spoilersız kısmını okuduktan sonra devam etmeye karar verdim^^
    Ve Nabrut Abla, Durl diye bir dizi var hiç izlemeyi düşünür müsün? Senin yorumunla efsane olacağını düşünüyorum^^
    İyi günlerr~~

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. PP çok güzel ama mutlaka devam et :)
      Durl bilemedim ama duel den mi bahsediyorsun acaba?

      Sil
  3. Yanlış yazmışım╮(╯▽╰)╭ Evet Duel den bahsediyorum:) Pp övgün içinde sağolasın abla(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎) Park BoGum<3 Mutlaka devam edeceğim^^

    YanıtlaSil