Turkcell Tv Müşteri Yorumu

3 tane tv hizmet sağlayıcısı kullanıyoruz. Sanki evde bir Yüksel Aytuğ var da tüm programlara erişmeliymiş gibi...

Her şey şöyle gelişti;

Ankara'da Next and nextstar uydu sağlayıcısı kullanıyorduk, malum eskiden daha çok Kıbrıs'ta bulunuyorduk, Ankara'da tv ile de çok işimiz olmuyordu. Kıbrıs'ta Digitürk vardı yetiyordu. Kaldı ki, Kıbrıs'ta bahçe, deniz, Pepe derken kumandaya elimi sürmüyordum. 

Ben daha çok Ankara'da bulunmaya başlayınca geçenlerde size bahsettiğim şu belgeselleri izlemek için ne alsam diye düşünürken artık kendime bir de Türkiye hattı almak lazım gelince faturalı hattın yanına bana bir Tivibu (üzerinize afiyet) kakaladılar. 

Tivibu'nun sürekli donması, takılması yine mütemadiyen servis dışı kalmasıyla hayran olduğum (!) bir hizmet sağlayıcısına ayda 12 lira ödemeye başladım ki dün reklamlarda gördüm faturaya ek 1 lira kampanyası çıkmış, yastayım. :D

İnternet sağlayıcımız da Turkcell Superonline! Her ay beni arıyor bir tane apla, bu ay yine akk'yi (adil kullanım kotası) bilmem kaç katı aşmışsınız, hızınız düşmüş gelin sizi minnacık farkla şu tarifeye taşıyalım.

3 defa olur dedim, taşıdılar. Ama bize akk'ler yetmiyordu, apla da pes etti. (Yani dizileri filmleri 1080 p indirirsem akk'den ne bekliyorum ki sonuçta!)

Apla akk'de pes etti ama en sonunda bana Turkcell Tv'yi pazarladı. Ayda minnacık (!) bir farkla eve 3. tv sağlayıcıyı da aldım. Yüksel Aytuğ beni yanına asistan falan alsa bari. 0.o :D

Aradan bir ay geçmiş Turkcell'deki apla yine arıyor bu sefer de Tv'yi yükseltecek daha çok kanal açacakmış, yine minnacık bir farkla!

Sonunda Turkcell'den kurtulamayacağımı anladım, herhalde bu her ay bu ritimde devam edecek, dedim apla valla benden pes, yaz boyunca da arama en kısa zamanda Kıbrıs'a dönüyorum zaten, benden artık sana ekmek yok.

Ahaha :D Şakası bir yana, bunların hepsi neden oldu biliyor musunuz? Şurada da bahsettiğim telefon fobim yüzünden! Telefonla konuşmaktan o kadar nefret ediyorum ki konuşma uzamasın diye her şeye evet dşyorum, hayır dersen ikna etmek için uzatıp duruyorlar. Lakin böyle giderse telefon dolandırıcılarına da evet diyerek karakol önlerinde röportaj vermem yakındır.


Yorum Gönder

12 Yorumlar

  1. ahahah ya nabrutcum ne olacak bu halin :) benim bunula alakalı bir anım var bi arkadaşımın banka nın müşteri temsilcisi ile konuşmasına denk gelip ağzım açık kalmıştı bence tüm insanlar onun gibi konuşsa türkiye de müşteri hizmetleri diye birşey kalmaz. sistem çöker :)) bizde yaklaşık 5 yıldır dijitürk üyeliğimizi iptal etmeye çalışıyoruz sonuç olarak eşim her seferinde iptal etmek için arayıp yeni bir paket alarak telefonu kapattığı için en son kendisini digitürk üyeliği nasıl iptal edilir diye googlearken yakaladım bir yorumda şöyle yazmış adam - digitürk üyelğinizi iptal etmek istiyorsanız öncelikle çelik gibi bir kararlılık ne teklif sunulursa sunulsun hamdi bey in teklifini kabul etmeyecek bir iradeye sahip olmalısınız.bundan sonrasını okumadım zaten :)) yani onları da anlıyorum ama arkadaşım müşteri hizmetlerinde çalışıyordu bildiğin kölelik her birimde birer takım var 10 arlı 12 li mesela takım liderleri var bi tahta var haftalık aylık vs. verilen hedefler var baya konuşanları yazar gibi yazıyorlar tahtaya performansınız herkeslere ifşa ediliyor hedefi tutturana ödül tutturamayana kol saati veriyorlar ahaha :) ya ne kadar uzattım konuyu ya neyse işte bu konuda herkes çok dertli sanırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim telefonu kapatmama sebebim de işte bu! Çalışanlara kıyamıyorum ^^

      Sil
  2. Benim de telefon fobim var sadece yakınlarımla rahat konuşuyorum , en kesin çözüm aradıklarında açmamak ^^

    YanıtlaSil
  3. Elinizi verdiniz mi kolunuzu istiyorlar.Kapatalım deyin bin dereden su grtiriyorlar .Sadece Turcell değil diğerleride o yüzden internet artı tv yayını alacaksanız çok dikkatli olun derim .Ancak siz üçüncüyü almışsınız. Moralinizi bozmayayım.Ama işinız zor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaaa bilmem mi :D Çok taşındığımız için öyle sıkıntılarımız da oldu maalesef. En son Superonline'da lanet olsun diyerek 200 tl kapatma ücreti ödemişliğim var :/

      Sil
  4. Bu gibi durumlarda "konuşmalarınız kayıt altına alınıyor.."cümlesinden sonra telefonu bir kenara bırakıyor, ses kesildikten sonra da "hayır kabul etmiyorum, teşekkür ederim" deyip telefonu kibarca kapatıyorum. Belki de gerçekten çok cazip teklifler de sunuyor olabilirler, neler kaçırdığımı hiç bir zaman bilemeyeceğim 😁

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahahaha :D Çok kibarım ben ya :D Tamam bu mantıklı deneyebilirim :D

      Sil
  5. Bu tip telefonları kısa kesmek için bir öneri, hiç müsait değilim.. çok meşgulum. Müsait de olmayacağım minvalinden cümlelerle baştan savmak. Bazısı 2 dk sürecek, kısacık falan der. İnanın şu an hiç konuşamam diyin o zaman da. Sevgiler, Asiye

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sorun şu ki bundan prim alan müşteri temsilcilerine kıyamıyorum :D

      Sil
  6. nabrut konuyla alakasız ama şu an izlediğin kore dizizis ne yada önerebilecğin varmıı cevap verirsen sevinirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Radio romance bitirdim en son. Salı günü yayına vereceğim :)

      Sil