Fight For My Way Konu ve Oyuncuları


Third-Rate My Way Konusu

Oldukça uzak olmalarına rağmen yine de hayallerinin peşinden koşan iki kişinin hikayesini anlatmaktadır.

Park Seo Joon lise yıllarında kariyeri parlak bir tekvandocu iken şimdilerde sıradan bir ofis çalışanıdır. Ama Ufc ligine katılarak hayallerinin peşini bırakmamaya kararlıdır.

Kim Ji Won ise lise yıllarında spiker olmanın hayalini kurarken şimi bir mağazada satış danışmanı olarak çalışmaktadır. 

Eskilerden beri yakın arkadaş olan çiftin aralarında romantik bir ilişki başlayacaktır.

Edit: Diziyi izledim. Detaylı bilgi, Fight For My Way yorum ve Fight For My Way replikleri için şuraya bakabilirsiniz.


Third-Rate My Way Oyuncuları

Esas oğlan Park Seo Joon!
İlk olarak Witch Romance dizisinde izlemiş, Kill me Heal me'de yazık olan 2.adamlar arasına almış, She Was Pretty'de ikinci adam olan Siwon onu iyice ezmişti. :) Bu dizide nasıl izleyeceğiz merak ediyorum.


Esas kız rolünde izleyeceğimiz Kim Ji Woon'u ilk kez Heirs dizisinde izleyip sinir olmuş, One Sunny Day dizisinde So Ji Sub ile başrolde oynayınca kesin torpili var demiş ama Descendants of the Sun'da performansına şapka çıkarmıştım. 


Yayın Tarihi: 8 Mayıs
Bölüm Sayısı: 20
Türü: Ofis, romantik

Bilgiler geldikçe yazıyı güncelleyeceğim.

Yorum Gönder

13 Yorumlar

  1. Oooo!Seo Joon'umuz geri gelmiş.Hem de Kim Ji Won ile birlikte.
    Hwaran dizisini izlemeye niyetlenmiştim en son ama okuduğum birkaç olumsuz yorum benim üzerimde iyi bir etki bırakmadı.Ben de bu kardeşten soğumamak adına başlamadım.Kim Ji Won'u Moonlight Drawn by Clouds ile başrolde bekliyorduk ama iyi oldu bu diziyi seçmesi.Moonlight Drawn tam bir fiyaskoydu.Merakla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hwarang izlmedim ama dediğin gibi Park Seo Joon hakkında ben de çok olumsuz yorum okudum. bakalım bu dizide nasıl izleyeceğiz?

      Sil
    2. Hwarang'ı şuanda izliyorum ve Park Seo Joon'u bir erkek izleyici olarak bu dizide rolünü severek izliyorum. Size de tavsiye ederim... ��

      Sil
    3. Hwaran muhteşem kesinlikle izlenmeli ve ilk defa Seo joon hayranı bi erkek gördüm oha dndjdksk

      Sil
  2. Listeye ekliyim bence güzel bir dizi gelcek.

    YanıtlaSil
  3. yine merakla beklediğim bir drama hwarang da park seo joonu izleyememiştim konusu çok sıkıcı geldiği için umarım bu dizi beklentimi kalşılar. gerçi başroldeki kıza hiç ısınamıyorum the heirste ne kadar iyi oynamış ki hala etkisi devam ediyor :D merakla bekliyoruzz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben dots'ta çok zor da olsa ısındım sayılır gibi :) bakalım bu dizide ne hissedeceğiz :D

      Sil
  4. bu kıza bayılıyorum çok cool fighting!!!

    YanıtlaSil
  5. Joon'u severim kızı da Heirs ı izlememe rağmen hatırlamayıp ilk mini diziden izlemiş sonra da senin gibi Descendants of the Sun dizisinde çok iyi bulmuştum.. uyumlu bi ikili olabilirler, yüksek ihtimal eş zamanlı izlerim ;)

    YanıtlaSil
  6. Kim Ji Won High Kick3 aile dizisinde de oynadı çok komik bir dizi orada çok severdim onu izlemenizi tavsiye ederim .Bloğunuzu da çok beğeniyorum iyi çalışmalar

    YanıtlaSil
  7. Sitcom sever misin bilmem ancak Ji Won'un oynadığı bir dizi vardı bahsetmediğinden izlememişsindir dedim. High Kick 3 adı. Unstoppable High Kick diye de geçiyor. Çok keyfile izlediğim bir diziydi. Öneririm.

    YanıtlaSil