Cilt Lekesi Problemimi Nasıl Çözdüm?



Son zamanlarda sıklıkla şu soruyu duyuyorum;


Cilt lekelerin gitmiş, cildin çok güzel görünüyor.



Tam bir makyaj bloğu giriş cümlesi oldu değil mi? Ama beni biliyorsunuz; memnun kalmadığım bir ürün hakkında sizi yanlış yönlendirir ve üstelik bundan para kazanırsam helal olmaz diye düşünüyorum. Bu sebeple yazıya giriş cümlem tamamen doğru.


Kore deyince ilk akla gelen pürüzsüz, porselen yüzlü hatunlar olunca cilt lekesi sorununu çözmede usta olduklarını düşünüyor ve çok memnun kaldığım Beyond markasından bir ürün denemek istiyordum.


Bunun üzerine cilt lekelerini, ciltteki ton düzensizliklerini azaltmayı ve cilde ışıltılı bir görünüm kazandırmayı hedefleyen iki ürün satın aldım.


Yüz Temizleme Jeli: Beyond Phyto White Facial Foam

Emülsiyon: Phyto White Emulsion



Ürünleri çok düzenli olmasa da kullanıyordum ama bu sıralar ayna ile pek yakın ilişkim olmadığı için de cildimin güzelleştiğinin farkında değildim. Hatta ürün hiçbir işe yaramadı diyordum.


Ta ki; birçok kimseden yüzümle ilgili olumlu yorumlar alana kadar! Böyle şeyler duyduktan sonra cildimi takip etmeye başladım ki gerçekten cildim uzun zamandır en pürüzsüz halinde olduğunu gördüm.


Ve tabii takdir edersiniz ki ürünlerle aşk yaşıyorum!


"NOTLAR"

  • Başka bir nemlendiricim olduğu için ve ağır geleceğini düşünerek serinin 3 adımını oluşturan nemlendiriciyi almamıştım ama en kısa zamanda onu da alacağım.
  • Ürün hakkında tek bir sıkıntım var; kaşıntı yapması. Yüzümde zaman zaman bir kaşıntı oluşuyor. Leke için kullanılan ürünlerin böyle bir reaksiyonu olabiliyor. Sorun kremde mi, zaten benim alerjik olan cildimin bahara karşı gösterdiği bir tepkime mi olduğunu birkaç gün sonra Beyond Ankara mağaza müdürü Demet Hanım’a soracağım. Sizi de bu noktada bilgilendiririm.
  •  Ürünler çok pahalı gibi dönüşler alıyorum ama Instagram’da  Ankamallbeyond hesabını takip ederseniz %50 indirim gibi kampanyaları denk getirerek alışveriş yapabilirsiniz.

Yorum Gönder

10 Yorumlar

  1. bu markayı çok duydum ama fiyatları biraz pahalı. İndirime giriyor mu hiç?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Giriyor. Hatta şu anda mineral makyaj ürünleri yüzde elli indirimde. Mağaza kargo ile gönderim yapıyor bir bak istersen

      Sil
  2. yumurta kabuğu diyorlar ne kadar doğru acep

    YanıtlaSil
  3. İnternet üzerinden satış-gönderim yapıyorlar mı? Bir fiyatları tam olarak nereden öğrenebiliriz? Çok faydalı oldu bu paylaşım, hassaten teşekkür ederiz:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımsın ^^
      Ankamall beyond hesabı üzerinden mağaza ürünleri kargo ile gönderiyor. Hesapta yazan numarayı ara benim adımı verip Demet hanımı iste fiyat dahil olmak üzere istediğin her şeyi sor. Hem çok bilgili bir hatun hem de çok güzel yönlendiriyor.

      Sil
  4. Aslında epeydir takipçinizim ama ilk yorumum bir cilt ürününe nasipmiş:) oldukça hassas ve alerjik bir cilde sahibim maalesef ama yinede denemek istiyorum inşaallah uygun bir kampanyaya denk gelebilirim.Bu arada yazılarınızı özellikle dizi değerlendirmelerinizi severek takip ediyorum sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar :) memnun oldum öncelikle ^^
      Hesabı takip ederseniz mutlaka denk gelirsiniz. ayrıca kargo ile de gönderim yapıyorlar.
      Bu arada şu anda mineral makyaj ürünleri yüzde elli indirimde ve bb kremler vs. 40-50 tl gibi bir fiyata denk geliyor değerlendir derim :)

      Sil
  5. Merhaba lekeleriniz büyükmüydü benim alnımda büyük bir leke var kurtulamadım ondan ne yaptıysam..geçiceğini bildem hemen alırım...

    YanıtlaSil