Babor Cleansing CP Jel ve Tonik 2’si bir arada

Kişisel blogları okumak çok keyifli oluyor. Hayata dair her daldan bilgiler edinebiliyor, yeni yeni insanlar tanıyabiliyorsunuz.

Kişisel bir blog olan ve kendinden "Evli ve mutlu ;) Hukuk fakültesini bitirip rahatladığını zannederken alttan dersi kalmış müzmin öğrenci. Yükseleni akrep olan ikizler" diye bahseden Kiraz Kahve'nin yazarı da bizimle bir tavsiyesini paylaşmak istedi. Şimdilik sözü ona bırakıyorum, onun hakkında daha çok bilgi edinmek isterseniz de bloğunu ziyaret edebilirsiniz.

"Babor Cleansing CP Jel ve Tonik 2’si Bir Arada'yı duyanlar ya da kullananlar var mı? Ben bu ürünle aylar önce tanıştım. Öncelikle nasıl aldım onu anlatayım.

Yıllardır gittiğim güzellik merkezinde yüz için cilt bakımı da yapıyorlar ve çok rağbet görüyor. Ben de merak ettim, bir yaptırayım neler yapıyorlar dedim. Bir çok işlemden geçen cildime cefa mı verdim sefa mı verdim bilmiyorum :) Ama bitmesine yakın
nemlendirici maskenin öncesinde bir temizleme jeli kullandılar yüzüme, gerçekten çok ferahlatıcıydı! Ben de sordum tabi ki :) Bana bu ürünü gösterdiler. Günde 1 kere kullanılan derinlemesine temizleyici ve tonik. 



Biliyorum ki yüz temizleyici kullanıp ardından tonik kullanmadığımda açılan gözeneklerimi kapatmamış oluyorum ve tekrar siyah nokta oluşumuna sebebiyet veriyorum. Ama buna rağmen ya unutuyorum ya da üşeniyorum tonik kullanmaya. Paraben içermeyen yapıda olduğunu, cilt bakımı sırasında kullandıkları

Babor ürünlerden müşterilerinin de çok memnun olduğunu söylediler. Bu baya iyi olsa gerek dedim ve eve gelince siparişimi :)

Her akşam makyajımı temizleyip kullandım. Güzellik merkezine bir sonraki gidişimde uzman hanım yüzüme baktı ve başka seansa ihtiyacınız yok şu anda dedi. Çok şaşırdım çünkü bir sonraki seansınızı şu zamana ayarlayalım gibi bir şey bekliyordum :) 
Siyah noktanız yok denecek kadar az, gözenekleriniz içi boş, çok iyi bakmışsınız dedi :) Çok mutlu oldum, çünkü baya bir para verdim bunu alırken. Değdiğini görmek çok güzel oldu.

3 ay geçmesine ve düzenli kullanmama rağmen bu kadarcık kullandım. Nedeniyse ele küçücük bir damla sıkıp su ile karıştırıp kullanılması. Daha çok kullanacağım yani :)

Yağ içermeyen yapısı olduğu için tamamen temizlendiğini hissediyorum, aynı zamanda yüzümü kurutarak germiyor.

İçerisinde kızılyaprak bitkisi özü, atkuyruğu otu ve menekşe özü var.

Kokusu yumuşacık, insanın yüzünü yıkayası geliyor :) Çok memnun kaldığım Babor Cleansing CP Jel ve Tonik’ten sizin de haberdar olmanızı istedim. Keza siyah nokta ve sivilceler hepimizin canını sıkıyor. Ben aylardır bu konuda çok rahatım, size de tavsiye
ederim :)

Sevgiler :))

KirazKahve"

Not: Siz de misafir yazar olarak burada yer almak isterseniz nabrutvebiz@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.

Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. Merhabalar sipariş verdim bu üründen fakat bazı sitelerde 180 tl bazılarında 112 tl bende denemek istediğimden hemen aldım inşallah memnun kalırım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım istediğiniz sonucu alırsınız.

      Sil
    2. Benim verdiğim paraya değdi, umarım siz de çok memnun kalırsınız :) Düzenli olarak günlük kullanmanızı öneririm :)

      Sil
  2. Merhaba bu ürünü nereden alabilirim acaba ? internete baktım pek bişey bulamadım

    YanıtlaSil