Dermalogica Daily Microfoliant

Dermalogica Daily Microfoliant

Merhabalar,
Bu gün daha önce deneme boylarını kullandığım cilt bakım ürünleri arasında doğal bitki özlerinin bileşenleriyle hazırlanmış Dermalogica ürünlerinden, akneye meyilli lekeli ciltler için Dermalogica Daily Microfoliant ürünü sizlerle de paylaşmak istiyorum.

Dermalogica Daily Microfoliant ürünü hakkında yaptığım araştırmalarda diğer markalardan farklı olarak doğallıktan ödün vermediğini ve kullananlar tarafından çok övgü aldığını gördüm. Gençler ve yetişkinler için kullanıma uygundur.


İçeriğinde bulunan papain, salisilik asit ve pirinç enzimleri sayesinde ciltte yumuşak ve aydınlık bir görünüm sağlar. Yeşil çay gibi birkaç ürün karışımıyla birlikte cilde rahatlık verir. Günlük bakıma uygun olan Dermalogica Daily Microfoliant cilt tonunu eşitleyerek lekelerin azalmasına ve kalıcı olarak yok olmasını sağlar. Toz kıvamında olan bu ürünü biraz suyla karıştırıp köpürterek kullanılır.


Yüz bakımı için kullanıma uygundur. Cilde peeling şeklinde uygulanan bu ürün siyah noktaların temizlenmesine yardımcı olur. Suni renklendirici içermez ve kokusuz bir üründür. Paraben bulunmaz. Ölü hücrelerin kalıntılarını giderir.

Dermalogica Daily Microfoliant’ı Dermokozmetika’da %15 indirimle ücretsiz kargo ile avantajlı bir şekilde satın alabilirsiniz.