♫♪♪♫♪ Huzurum Kalmadı ♫♪♪♫♪

Onca yıl boyunca Allah huzur versin duasının mahiyetini anlayamamışım. Şimdi yürekten âmin diyemediğim bu dualara çok üzülüyorum.

Yazının tamda burasında tatlı muharririniz Nabroşka size şu siteye tıklamanızı sadece 2 dakika süren dalga seslerini dinlemenizi tavsiye ediyor. (Sitenin ismi şahane değil mi? do nothing for 2 minutes-2 dakika boyunca hiçbir şey yapma)



Huzursuzum. Huzuru kaybetmeden de huzurun hayatınızdaki yerini asla anlayamıyorsunuz. Huzur bir yerde hep var ama hava gibi ve siz onu göremiyorsunuz. Ne zamanki o huzur tükeniyor, siz ölmeye başlıyorsunuz. Nasıl ki oksijen biterken birden değil de yavaş yavaş ölüyorsanız huzurun sizdeki etkisi de aynen böyle görülüyor. 

Madden bir huzursuzluğum yok, ama ruhen çok huzursuz ve kaygılı bir dönemdeyim. Ruhum huzursuz ve nereye konacağını asla bilemiyor. Huzursuz ayak sendromunda ayağınızı koyacak yer bulamadığınız gibi ruhunuz huzursuzlandığında da nereye konacağını bilemiyor. 

Burada, şimdi oturuyor ve bunları yazıyorum ama aklımda bir şeyi yapmayı unutmuş olma telaşı var. Devamlı olarak, bir şeyler yapmam gerekli ama ben unutmuşum ya da yapmam gerekenden başka bir şey yapıyormuş, asıl yapmam gerekeni unutuyormuşum gibi bir duygu içindeyim. Unuttuğum bir şey yok ama yaşadığım şeyi ancak böyle ifade edebiliyorum. Rahatça arkama yaslanıp o an ne yapıyorsam onun tadını çıkaramıyorum. Çünkü ruhum oradan oraya gezinirken bana rahat bir nefes aldırmıyor. 


Görsel kaynağı için bakınız: fotoğrafın sağ alt köşesi

Hani randevunuz saat 3'dedir ama siz 2'de hazır olursunuz. Kalan vakit kısa olduğu için oturup rahatlıkla başka bir şeyle meşgul olamazsınız ama bir yandan da beklemek için kocaman 1 saatiniz olduğundan bu vakti nasıl geçireceğim derdine düşersiniz, tam bu düşünce girdapları içinde gezerken o 1 saat heba olur, gider. İşte her şeyi heba ettiğim huzursuz kaygılı günler yaşıyorum. 

Allah huzurumuzu bozmasın…

Not: Başlığımda konumun tüm ciddiyeti ile örtüştü. Şahaneyim. :)

Yorum Gönder

24 Yorumlar

  1. Ben de öyle aynı sen gibi huzursuzum Nabrutcuğum. Tez geçer inşallah. Rabbim huzur versin hepimize.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha önce yaşadığım bir şey olmadığı için nasıl davranmam gerektiğini de bilmiyorum amin. inşşalah...

      Sil
  2. bir pazartesi sabahına nasıl iyi geldi bu dalga sesi anlatamam, tişikkirler süperman :)

    YanıtlaSil
  3. Sondan ikinci paragraf aynı ben. Ama huzurluyum yine de. Alıştım diye sanırım. Sen de ya alışmaya ya da değişmeye bak derim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. alışamam değişmekle de alakası yokgibi kaygıları bir yana bırakırsam iyileşeceğim sanırım.

      Sil
  4. Allah huzurunu huzurumuzu daim etsin insallah ablamm(AMİN AMİN AMİN);)

    YanıtlaSil
  5. Okurken bile kötü hissettım kendimi ama olur boyle bazen yaşına gore fazlamı yukleniyorsun acaba hayatı?? Vardır mutlaka sana iyi gelen manevii bir buyugun manen terapi alma zamanın gelmiş bence nabrutcum :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mnaevi büyüklerin etrafından ayağımızı kesmedik hamadolsun ama sanırım kabizat ve basitat halleri belki de...

      Sil
  6. Allah kalbine ferahlık versin Nabrut abla. En yakın zamanda huzuru bulursun inşallah :) Kaç gündür bendede bir huzursuzluk var bir neden yok ama ne kadar güzel bir şey yaparsam yapayım mutlu olamıyorum. Neyse buda geçer inşallah deyip geçmek istiyorum... Tekrar Allah kalbimize ferahlık versin :)

    YanıtlaSil
  7. Sevecek bir canlı türü bulup sevmeyi dene. Aynı dertten vardı sevince geçiyor. Gerçi kızı tekrar bulamayınca geri geldi :D
    Yiğenin olmaz :)

    YanıtlaSil
  8. Allah huzur versin canım. Yazın kendine me getirdi. Sağol nabrut :)

    YanıtlaSil
  9. İcimi okuyormussun gibi hissettim..birde okurken mino ve taehyun duetini dinliyordum ağlayacak gibi oldum amaa otobusteym bi eve gideyimdee onu o zaman hallederim..buraya ne yazsam bos yazilacak herseyi yazmissin zaten her zamanki gibi..eline yüreğine sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynı zamanlarda aynı duyguları yaşıyoruz sanırım. Sevineyim mi üzüleyim mi bilemiyorum. Allah huzur versin bize...

      Sil
  10. Allah yardımcın olsun:) Sadece bunu diye bilirim:)

    YanıtlaSil
  11. kesin bulaşıkları yıkamamışsındır ya da ev dağınız tozlu ve temizlik yapman gerekiyordur:))) onları yapınca daha iyi hissdiyosun,ya da benim gibi bir bekleyiştesindir.şaka bir yana hallolması gereken önemli bir mevzun olmalı zannedersem;henüz halledilmemiş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Jürim var, ankaraya gideceğim sonra. bunlar halledilmemiş mevzularsa evet var ama sanırım bunlarla alakalı değil :D

      Sil
  12. siteyi açıp hiçbir şey yapma uyarısını göz ardı ederek dalga sesi eşliğinde yazını okudum
    dalganın duygusallığı tetiklercesi sesi eşliğinde duygusal yazını da okumuş oldum ;)
    yazı yazdığın dönemden çok uzaktayız o yüzden duamı genelleyeceğim ;)
    Allah huzurunu daim kılsın bozulmasına fırsat vermesin inş..

    YanıtlaSil