Nice Guy Dizi Yorumu ve Replikleri

Nice Guy dizisi, yayınlandığında büyük ses getiren, çok beğenilen dizilerden biriydi.
Ama ben türünü sevmediğim ve çok ağlayacağım söylendiği için hep izlemeyi tehir ettim.



Yayın tarihi 2012 iken neden şimdi izlediğimi sorarsanız;
neden 1- izleyip postunu yapmam üzerine yapılan ısrarlar,
neden 2-Song joong ki askerden dönüp Descendants From Sun çekimleri başlamadan önce bu dizisini de izlemek istemem.

Dizi hakkındaki yorumum;
*Kötü bir espri olsa da hakikat bu ki; bu dizide nice olan tek şey Song joong ki.
*Olay örgüsü heyecan uyandırmıyor, hem de bir adamın öyle bir kariyeri bırakıp suçu üstüne alması, suçunu üstüne aldığı kadının onu hapiste ziyaret bile etmez olduğu halde, hala ona sevgi ve dahi iyi niyet beslemesi diziyi çok yapmacık kılıyor.
*Dizinin sonu konusunda kelimelerim tükendi. En kötü Kore dizi sonlarından biri seçilmeye ilk 3'ten aday bence.
*Eğer o zaman izleseydim belki severdim, ama bunun üzerine çok akıllıca yazılmış senaryolar izlediğimiz için bu dizi bana vasat geldi.
*Tekrar etmekte fayda görüyorum evet Song joong ki 10 numaraydı. Ayrıca başroldeki kızımız için, Song joong ki ile oynamak çirkin şansının bir getirisidir diye düşünüyorum.
*Hiç ağlamadım, beni öyle derinden etkileyen bir şey olmadı. Biraz daha ergen olsam Song joong kiiiii diye ağlardım en fazla. :)
*O birbirlerine çarpmaları, kaza olayı ayrı bir saçmalıktı.
* Sevdim mi tam seviyorum, sevmedim mi de böyle yerden yere vuruyorum değil mi? Üzgünüm.


Yasal uyarı: Buradan sonrası yüksek dozda spolier içerir.


Repliklerim dizide yoğunlaştığım kişi etrafında şekillenmiş olabilir ama bundan şikayet edeceğinizi sanmıyorum.

Yıllardır Song joong ki'nin aradığı benmişim söylememişsiniz zaten. Haha!

Aynı ben, inanın aynı aynı :)

Askerden dönsün artık, eminim bir çok fanı da aynı şeyi düşünüyordur.


Size repliklerimin başrolünü söylemiştim zaten.




Kwang Soo'ya It's Okay It's Love dizisinde olduğu gibi, bayıldığımı da söylemek isterim. Hep daha büyük olduğunu düşünsem de 1985'liymiş.



Dizideki klişelerden birini ekliyorum. Bu klişe hakkında yarın daha çok şey söyleyeceğim.




ng. paylaşan: Nabrut1

Videodaki fon müziğini şu siteden indirdim. Emeğe saygı olarak ekliyorum.

Dizinin en sevdiğim replikleri ile bitiriyorum. Dizinin hayranlarından içtenlikle özür diliyorum. Diziyi sevip bir türlü içine giremediğim için sadece bu kadar replik çıktı.
Bu seferlik böyle olsun.




Günün birinde hayatıma bir kadın girdi.
Onu olabildiğince ağır sözlerle derinden yaraladım.
Onu uzaklaştırabildiğim kadar kendimden uzaklaştırdım.
Yine de bana geri döndü.
Bana çok benziyor.
Ona baktığımda sık sık kendimi görüyorum.
Bende olan fiziksel yaralar onda da var.
Beynimi dolduran göz yaşları onun kalbine doğru akıyor.
Bu yaralara sebep olan, onu ağlatan benim. 
Onunla hiç karşılaşmamalıydım. 
Onun benim gibi bir adamın hayatına girmesine izin vermemeliydim.
Pişmanım baba. Hayatımda ilk kez pişmanım.

Blog'umda yazdığım tüm dizi ve filmleri alfabetik olarak sıraladım.
Buradan hepsine ulaşabilirsiniz

Yorum Gönder

31 Yorumlar

  1. Himmmm.... Merak ediyordum bak bende bu diziyi ama fazla merak iyi degilmis sanirim ^^ song joong ki icin acarmiyim emin olamadim ona oysaki severim kendisini :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. diğer yorumları okuyarak kararını verebilirsin :D

      Sil
  2. Güzel olmuş gerçi ben sevmiştim bu diziyi ama oyunculardan kaynaklı biraz sanırım sevdim diyebileceğim bi dizi olsa da favorilerim arasına girmez sanırım bu arada Moon Chae Wona bayılırım ben ya çirkin şansı demişsin beni üzdün :(( :DD Princess Man izlemediğini düşünüyorum :))

    YanıtlaSil
  3. Ne tesaduf oldu bende bu diziyi daha dun bitirdim ve acaba neden Nabrut yorumlamadi diyordum :) Sonunu izleyince izlediğim 20 bölüm boşuna gitti dedim kendi kendime :D

    YanıtlaSil
  4. Maysın sonunda askerden döndü ve şuan tatilde galiba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. doğrudur çünkü temmuzda dizisinin çekimleri başlayacak

      Sil
  5. Ayy bu dizi. Hiçbir şey bulamayınca ben de song joong ki'yi merak etiğim için izlemiştim. Yani izlerken resmen içim şişti. Romantik komedilerde bile dram olunca ileri saran bir insanım zira. Ama cidden somg joong ki iyiydi. hatta yazıları okumadan izlemesi bile güzeldi. Descendants from the sun çooooook çok çok güzel olcak inşallah :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dram değildi ki drama razı idim ben secret love gibi dram olsa senaryo sürüklese neyse ama maalesef.
      olu inşallah umuyorum :DD

      Sil
  6. Yorumunuza yuzdeyuz katılıyorum. Dizi o kadar yavaş geçiyodu ki her bölüm son bölümü açıp izleyimde bitse mi artık diye düşünüyodum. Ama song joon ki gerçeği izlettirdi işte :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kimse sevmemiş buraya yorum yazan :D bana izle diye baskı yapanlar nerdeler ya :D

      Sil
  7. Ben geçen yıldı galiba hatırlayamıyorum daha öncede olabilir 3 bölüm izleyip bırakmıştım.Konu sürükleyemiyordu.Ama Soong Joong nice dı gerçekten :).Geçen gün bir yerlerde görmüştüm yine, bir daha bakayım belki diğer bölümlerde güzelleşiyordur diye düşünmüştüm. Şimdi senin yazdığınıda görünce bir daha bakacağım belki tamamlarım bu defa.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. genel yorumlar hep olumusz burada ama bana izle izle diye baskı yapanlar elime bi geçse ahah :D

      Sil
  8. Ay bende oldukça kötü huylu, mızmız ve komşu teyzelere bakılırsa evde kalmaya ramak kalmış bi kızım. Şaka bi yana bu diziyi bende yarım bırakmış ve bu kadar insan sevdiğine göre bende bir sorun var heralde demiştim. Bide Warm and Cozy'i izliyorum demiştin ablacım umutla senin bu diziyle ilgili postunu bekliyorumm . Uzun yazdım affola (^_^) .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. neyseki sorun bizde değilmiş :DD
      tatlım warm and cozy'İ yep'den izliyorum o da alt yazıyı bitirmedi. Bnede diziyi bitirmedim tabi. Bitsin yapacağım inşallah :*

      Sil
  9. dram sevmeyen ben nedense bu diziyi pek bir sevmiştim song joong ki nin oyunculuğunumu oradaki aşkı hissettirmesinemi bilmiyorum ama aklıma gelince güzel diziydi diyorum finali hariç finaline sinir olduğumu bu ne yaaa diye yerimde tepindiğimi hatırlıyorum :) belki şimdi izlesem sevmezdim bilmiyorum ki !!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o zaman izleyen bir çok kimse çok sevmişti zaten sanırım artık çıtamız yükseldi

      Sil
  10. bu kadar harika bir diziye bence haksızlık etmişsin baya. ben dizileri izlerken ki psikolojik durumunda yorumlara katılması taraftarıyım.
    moon chae won gayet güzel bir kız . neresi çirkin ? :D Dizi gerçekten de can yakıyor melodram olmasının sebebi bu.Bu dizide hayatları normal değil uç olan insanlar var ve verdikleri hastalıklı kararlar. Normal bir sıradan hayatı konu edinmiyor.O yüzden bence şans verilmeli. Sonu tabikide buruk fakat acı bir sürece buruk fakat gayette ümitkar bir son yakışırdı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. işte bazen oluyor böyle herkesin sevdiğini sevmiyorum. Ama kötü son güzel bir diziyi heba edebilir böyle :(

      Sil
  11. seninle bu dizi için de aynı duyguları besliyorum izleyeyim de bitsin diyerek bitirdiğim bi dizi olmuştu
    merhameti de vicdan yoksunluğunu da doruklarda yaşadık sağ olsunlar(!) :)
    ve iki kız da birbirinden iticiydi çocuğu harcamışlar :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yaşasın :) ben gibi düşüneneler olunca pek sevinyorum :))
      Diğer kız çok güzel kabul ediyorum ama bu dizide de coffee house'da da sinirdi. Böyle güzel kızlar itici olunca çok ilginç buluyorum

      Sil
  12. Hayiir bu kadar begenmeyen olamaz :D Evet kabul ediyorum bariz abarti bi dizi ama ben sevmistim ya :((finali saymassak). Ama dedigin gibi o zamanlar KMHM gibi harika senaryolar gormedikkii gonul bunu gordu bunu sevdi :D Ve esas kizi sevmemek o diziyi sevmeyi cok zorlastiriyo uzuldum oyle olmasina ki bu kizi ben severim :( Neden boyle oldu ya bu zamana kadar sevdiklerimiz uyusuyodu :P :) (Bu arada yillardir takip ettigim halde ilk yorumum bu oldu:( severek takip ediyorum efenim :D )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ilk yorum son olmaz inşallah çok teşekkür ederim diye başlayarak :) belki zamanında izlesem bende severdim. tamamen yanlış zamanlama :D hele final konusunda konuşmak bile istemiyorum :D

      Sil
  13. Ben de iki gün evvel başladım. Bir de Nabrut ablamız ne diyor diye baktım. valla dizi çok yapmacık geldi bana. Descandants of the sun dan sonra izlediğim için midir nedir bilmiyorum ama ben de sevmedim. Ayrıca şunu da ekleyeyim Descandants of the sun çok abartıldı bence. tamam konusu değişikti ama her bölümünü de iple çekmedim ben. Ama çoğu kişi bu diziyi keşke bitince izleseydim bekleyemiyorum dedi. Goodbye mr black e başladım ilk cekildiginden itibaren oradada oyuncular çok iyi, konu da çok iyi ama konular arası geçiş iyi yapılmıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ablan kurban olsun sana diye Bülent Abla girişi yaptıktan sonra :D
      Dots dizisini yazmadığımın da farkında isen henüz bitiremedim. Şöyle söyleyim twitterda da yazdım bence yazarın diğer-secret gardan, agd gibi dizilerinin yanına yaklaşamaz. Ama kötü bir dizi de değil. Övülmeseydi bu kadar ne hoş bir dizi diye izlerdik. Ama övülmesi de antipati yarattı. ben daha bitiremedim. 12. bölümdeyim. Dediğin gibi bölümler heyecan yaratmıyor ama yazar her zamanki gibi romantik sahneler mevzu olduğunda şa-ha-ne. tartışmasız. goodbye mister black'e de başladım bir kaç gün içinde devam eden dizi yorumumda bahsedeceğim burada uzatmayım orada yine sohbet edelim

      Sil
  14. Kesinlikle katılıyorum. Dram sevmem ama -en azından Kore'de- illa ki izlenecek diziler var o niyetle başlamıştım. Konu olarak sevemedim o kariyeri değmeyecek bir kadın için bırakması ve hala sevmesi cidden sinir bozucu. Hele sonu o kadar kötü ki. Neyi bu kadar sevilmiş hiç anlayamadım.

    YanıtlaSil
  15. Ya niye begenmiyosunuzzz:((( Hayatimda izledigim en guzel dizilerdendi. Hatta daha yeni bitirdim bu aralar aradan 5 yıl gecmis yayınlanalı ama ben cok sevdim <33 Bence konu cok güzeldi olaylar da akıcıydı hic ama hic sıkılmadan jzledim hatta herkesin cok begendigi dizileri izlerken bile sıkıldım ama bu dizide sıkildıgım dk sayısı 15 i gecmez. Ayrıca kıza cirkin sansı demissiniz. Ben nirmalde kızlara fazla ilgi duymam ama bence cok güzel bi kız ve ayrıca oyunculugu da aynı sekilde. Hatta bu diziyi bitridikten sonra kızın 2 tane dizisini bulup izledim:) Neyse cok konustum ama böyle bi diziye yapılan yorumları gorunce icim acıyor bence cok haksızlık yapılıyor bu diziye :( tüm övgüleri hak eden bi yapım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzellik göreceli bir kavram herkesin sevdiği ve sevmediği şeyler olacak. Hyatın rengi bunlar.
      sevgiler :)

      Sil
  16. Bu diziyi senin bloğundan okuyup izlemiştim eline sağlık cidden:) her ne kadar sonu benim içinde hüsran bir dizi olsada konusu güzeldi.Bu tarz yani aynı konuya sahip başka bir dizi var mı acaba merak ettim.Secret Love ve Behind your smile da intikamdi bunlar dışında

    YanıtlaSil
  17. Bu dizide de öyle, sanırım Kore'de bir erkeğin bir anda gelip bir kızı kolundan tuttuğu gibi bulundukları yerden götürmeleri normal. Yine Koreli erkeklerin duygularından bahsetmeleri çok ayıp olmalı. Ve kız erkek farketmez birini sevdiklerini ve aşık olduklarını anl

    YanıtlaSil