ULUSA SESLENİŞ

Evlilik konusunda bana gereksiz lakırdılarda bulunan, teyzeler, nineler, ablalar ve bilumum gereksiz insancıklar!
Size sesleniyorum ki ;



Kör alıcımı bekliyorum.

Bir sakıncası var mı?

Yazan: Bitli Bakla.

Yorum Gönder

18 Yorumlar

  1. Aaa olurmu ama onları bu dertle yaşmaya mahkum etm sen evlenmezsen o insancıklar ne yaparlar sonra evlenki sen onlarda bu dertten kurtulsunlar :)
    Sana bir sır veriyim :) O insancıklardan her yerde var benimde burnumdan getirmişlerdi hemde bazen çok ileri gidenler olmuştu hala içimde oturuyor yaptıkları :)

    YanıtlaSil
  2. BİZ ULUS OLARAK PEK BİR MERAKLIYIZDIR BU BURUN SOKMA İŞİNE ,BEKARSIN YOK MU BİRİ,NİŞANLANIRSIN ,EEE DÜĞÜN NE ZAMAN .EVLENİRSİN ÇOCUK NE ZAMAN ARKASI KESİLMEZ BU MERAKIN.ÖNÜNE DEĞİL DE ÇEVRESİNE BAKAN BU TEYZELER BİR GÜN FENA TOSLAYACAKLAR,SEN ÇOK TAKMA KAFANA

    YanıtlaSil
  3. ahahahaa bende bende kör alıcımı bekliyorum :)
    bazen merak ediyorum acaba bu teyzeler toplanıp gizlice bekarların başının etini yeme timini mi oluşturdular? bizimmi haberimiz yok? valla kursa gittiğim yerdeki teyzeler bile bu yaşta(!) hala bekar oluşumu eleştiriyolar :) valla napim adam gibi adam çıktı da karşıma benmi istemiyorum sanki. yok anacım yok :)

    YanıtlaSil
  4. Allah yardımcın olsun o teyzeler var yaa.......:|

    YanıtlaSil
  5. bende bekliom kör alıcımı:D

    YanıtlaSil
  6. Puhahhahaha

    Bu cevap da teyzelere kapak ossun.

    YanıtlaSil
  7. Tencere kapağını bulmalı. Çekinecek birşey yok...

    YanıtlaSil
  8. kıyamam kiii!Kim attırdı şartelleri?
    Önce kariyer.Evlilikte neymiş sanki evlenenin başı göğe ermiş hıh...

    YanıtlaSil
  9. ben de buna hastayım işte.. okul biter biri yok mu derler, nişanlanırsın düğün ne zaman, evlenirsin çocuk ne zaman, e çocuğu da yaptıysan ikinci ne zaman.. sanki siparişle oluyor.. karşımdakinin özel bir durumu olabilir mi, acaba canı acır mı demeden paldır küldür insanın özeline dalmak ne kolay bazılarına..

    YanıtlaSil
  10. @şehirler arası aşk aslında ileri giedecek kadar bir şey olmadı henüz.ama ben bu konuda çok muhafazakarım geri kafalıyım.bana böyle şeyler hakkında konuşmasınlar ya..ufacık bir şeye tahammülüm yok.

    @nilerk takmıyorum da geçici bir asabiyet yaşıyorum :) gereksiz insanlar işte :)

    @doodle noor evet evet bu bir tim.pkk nın bir kolu bile olabilir insanları psikolojik yıkma üzerine odaklanmışlar yada masonların bir koluda olabilir:))
    kör alıcısını bekleyenlere selam olsun.

    @esved o teyzeler gereksiz insanlar yaşama nedenini bilmeyen dilinde tesbih yerine laf olanlar...

    @@dürri yekta bitli baklalar birleşelim :)

    @@profösör inşallah hocam.

    @sihirli kokosh hemde ne??demi ama? :)

    @medanşeri evet mahalle baskısı ama benim de huyum kurusun bir şeyi yap derseler yapmam inadım yani.
    bu insanlar yüzünden cidden evlenmeyeceğim
    ha sonra ibreti alem olurum daha iyi de mi?:)
    Allah razı olsun bil mukabele hepimize.

    @yemek sınıfı evet kadının bu çilesi hayatının her anında var sanrım ki bir de bunun çocuklar büyüyünce ne zaman evlendiriyorsun kısmı var ki bakınız annem :)

    YanıtlaSil
  11. anaaaam o teyzelerin lafı bitmez hiiiç bulaşmayacaksın onlara annen ağızlarına tıkasın laflarını yoksa sen cevap verirsen cazgır kız bundan evde kalıyo olur :) bu teyzeler yukarda da sayıldığı üzere nişanlansan nişanlının işiyle vurular seni :) nişanlının geliriyle ,kültürüyle :) evlenirsin eşinin kazancı,kayınvalide ilişkin dert olur,bebek hemen sorulur,sora ikinci bebek ,sora çocuklar nasıl okula gdiyorlar özel okul mu devlet mi bi güzel çevreyle kıyaslanmaya tabii tutulursun, sora sen bittiysen kardeşlerini sorarlar bu defa çocuklar üniyi kazanabildi mi bu var kazandı ve bittiyse iyi kazançlı iş bulabildi mi iş bulabildiyse askere gitti mi askere gittiyse ne zaman evlenecek evlendiyse ne zaman çocuğu olacak :))) uyhhh yoruldum. he bide kilo durumları da girecek araya onu unutmayalım.biz ülke olarak hiç bilinçli değiliz..hep insanları özel hayatları ile üzmeye çalışıyoruz..yaşın çok genç.hayata dair yapacakların varsa evlilik önemli değil bence :)) anaa bey duymasın :) sadece erken çocuk sahibi olmak kadını genç kılıyor..

    YanıtlaSil
  12. @güzel şeyler dükkanı aman gözüm yıldı ha.
    benim annem çok çetin cevizdir annemin yanında hiç bir şey diyemezler.birinci derece akrabalarımda sağolsunlar hiç burunlarını sokmazlar bunlar sağdan soldan beni sıkıştırmaya fırsat bulan karnı dar:) çoğunluk.
    evet tamda dediğn gibi yapacak şeylerim var ilk başta donanımlı bir eş olmak isterim ayaklarım yere bassın karşımdaki insanı layıkı ile taşımak isterim bunun içinde biraz daha zamana ihityacım var.
    ama bazen bu gidişle çocuklarımla aramdaki yaş farkı çok olacak yaşlı ebeveyn olacağım diye düşünmüyor da değilim.
    sonrada aman hayatımı şimdiden çocuklarım için yönlendrimeme de gerek yok diyorum.

    YanıtlaSil
  13. onları böyle yıldıramazsınnnn :))))

    YanıtlaSil
  14. @seyhan amaaa bende yılmayacağım :)))

    YanıtlaSil
  15. Ahh be nabrut yil olmus 2015 hala mi bekliyorsun? Evlen de bu sefer koca kari yazilarini okuyalim. :))) o zaman neler yazarsin merakla bekliyorum valla. Alinma seni seven yazilarini merakla okuyan gariban biriyim sadece :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. samimiyetinden şüphem yok. bu yazıyı yazdıktan sonra geçen süre zarfında yurt dışına yerleştim, master'a ve son olarak da iş hayatına başladım. Hiç bekleyecek vaktim olmamış ki :) vakit bulursam söz bekleyeceğim :)

      Sil
  16. o teyzeler hayatın boyunca bitmicek. tecrübeyle sabittir :) bekarken ne zaman evlenirsin diye soru yağmuruna tutarlar, evlenirsin bu seferde ne zaman çocuk yapacaksın derler :) ben yöntemimi buldum sordukları soru ne olursa olsun cevabım aynı ' düşünmüyorum ' diyip kestirip atıyorum :)

    YanıtlaSil