ŞEKER KIZ CANDY

BAHARAT HANIM Beni mimlemiş. Sağolsun var olsun. Aslında sihirli değnekten gelen bir mimim daha var ama henüz fotoğraflayamadığım için cevaplayamadım. En kısa zamanda cevaplayacağım. Ona da selam olsun. Bu mimin konusuda ne kadar güzel öyle.
HANGİ ÇİZGİ FİLM KARAKTERİ OLMAK İSTERDİN?
Bu sorunun cevabı hep bellidir bende.

ŞEKER KIZ CANDY….


Bu arada ben terry’ciyim.
Antoni iyi ki öldü.

Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. Ben 1960 yıllarında Yüzbaşı Tom Miks'in macerlarını okurduk hep gizli gizli. Ders çalışmak sıkıcı gelirdi bana . Sonra büyüdüm ben. Lise yıllarında para kazanmam gerekiyordu, okuyabilmem için. Tay Yayınları'na baloncu olarak free çizerlik yaptım. İngilizce gelen resimli romanların, konuşma balonunun üzerine aydınger koyup, türkçelerini yazıyordum rapido kalemlerle. Yüzbaşı Tom Miks'in macera arkadaşlarından birsi de Profösör idi. (Son iki "ö" noktalı yazılıyor.) Ne zaman darda kalsalar Profösör mutlaka bir çare ve çıkış yolu buluyordu arkdaşlarına.

    Gel zamn git zaman Üniversitede beni adımla değil de "Profösör" lakabımla çağrılır oldum. Şimdi de Profösör rumuzunu kullanıyorum burada. Belki blogdaşlarıma çare bulurum diye.

    Profösör'ü severim ben. Zaten blogda da varlık sebebimdir bu benim. Çizgi romanlardaki asıl kahraman Tommiks olmasına rağmen "Profösör" orda bir figürandır. Ama hikmet sahibidir. Bunun dışında Alaaddin i severi. Teşekkürler..

    YanıtlaSil
  2. @profösör çok güzel bir özgeçmiş :)

    YanıtlaSil
  3. şeker kız candy ve şirinler,varyemez amca ve bıkaaç favorı cızgıfılımlerım vardı eskı gunlere gıttım yaaaa

    YanıtlaSil
  4. @sibelce biz çok şanslıydık çok çok güzel çizgi filmlerle büyüdük şimdi öyle güzelleri yok malesef

    YanıtlaSil
  5. sana katiliyorum biz cok sansliydik en kotu karakterimiz gargameldi simdi oglumun izledigi cizgi filmlere bakiyorumda aman ALLAHIM diyorum ki oyle fazla izlettirmem belli saatleri vardir uygun olayanlari secerim ve onu izleyemez ama o izlemese arkadaslari izliyor bi araya geldiklerindede olanlar oluyor Bakugan savas diyen atiyo kendini yerden yere ALLAH yardimcimiz olsun !! :)

    YanıtlaSil
  6. @fem ya bu devirde çocuk büyütmek o kadar zor ki Allah yardımcınız olsun.ben çizgi filmleri çok severim kumanda elime geçse ilk açtığım kanallar arasında çizgi film kanalları var.trt çocuk kadar uyduruk çizgi film yayınlayan görmedim ben çocuk olsam bende izlemem bakugan isterim tabi.devletin kanalı adam gibi soft ama çocukların ilgisini çekebilecek çizgi film yayınlamıyor ki diğer kanallara kızmak mümkün değil

    YanıtlaSil