YÜZÜK TAKMA APARATIM :)))

YAPTIĞIM ŞEYİ ADLANDIRMAKTA EPEY ZORLANDIM:)

 İLK RESİMDEN BUNUN NE OLDUĞUNU ANLAMANIZI BEKLEMİYORUM :))) ANNEMDE NE OLDUĞUNU ANLAMADI.BELKİ SOYUT HEYKELLER YAPMAYA MERAK SALDIĞIMI DÜŞÜNMÜŞTÜR....



AMA BU RESİMDEN DE ANLAŞILDIĞI ÜZERE (HALA ANLAMAYANLAR ÇIKABİLİR:)))YÜZÜKLERİMİ TAKMAK İÇİN YAPTIM.EVDE KUVARZ TAŞI VARDI (EVE POZİTİF ENERJİ VERİYORMUŞ )ÜZERİNE SİLİKON İLE KALEMLERİ YAPIŞTIRDIM.TAŞI TÜLLE KAPLADIM AMA BEĞENMEDİM TAŞIN RENGİ PEMBE OLMAKLA ZATEN GÜZEL.TÜLÜ ÇIKARACAĞIM.TAKI KUTUM ÇOK.AMA YÜZÜKLERİ İÇİNE KOYUNCA NE OLDUĞUNU BİLEMİYORUM Kİ.KARMAN ÇORMAN BİR HAL ALIYOR.AMA BÖYLE BİR APARATIN ÜZERİNE TAKINCA NE VAR NE YOK ANLAMAK DAHA KOLAY OLACAK.

Yorum Gönder

5 Yorumlar

  1. aaaa.çok hoş olmuş iyi fikri tek sıkıntısı en alttaki yüzüğü alman için diğerlerini çıkarman gerekecak ama olsun dekoratif de olmuş

    YanıtlaSil
  2. ya aynen öyle :) en alttakini alırken hepsini döküp saçıyorum.bi çözüm bulmam lazım :))))

    YanıtlaSil
  3. ".BELKİ SOYUT HEYKELLER YAPMAYA MERAK SALDIĞIMI DÜŞÜNMÜŞTÜR" :)))
    çok güldüm buna:) çok güzel yapmışsın cnm.buna benzer bi yüzük takma şeysini amasrada görmüştüm ben ama yüzükleri takınca devrilecek bi mekanizmaya sahipti ki üreticilerinin boynuna sarılıp bu zeka dolu fikirleri için tebrik edesim geldi o an:))

    YanıtlaSil
  4. @miss ebruli ben bu yazıyı yazalı epey oldu sanırım ama ben bunu kullanmıyorum artık çünkü yukarıdaki yorumda yazdığım gibi en alttakini almak için bütün hepsini döküp saçıyorum :)
    pek parlak fikir değilmiş yani :)
    peki yaptığım aparat ne oldu.
    soyut heykel olarak bir köşede duruyor :)

    YanıtlaSil
  5. @miss ebruli ben bu yazıyı yazalı epey oldu sanırım ama ben bunu kullanmıyorum artık çünkü yukarıdaki yorumda yazdığım gibi en alttakini almak için bütün hepsini döküp saçıyorum :)
    pek parlak fikir değilmiş yani :)
    peki yaptığım aparat ne oldu.
    soyut heykel olarak bir köşede duruyor :)

    YanıtlaSil