SEO Hizmeti Almak İsteyenler Buraya – SEO FD

Birçok insan SEO'nun zor olduğunu ve yapılan işin pek bir anlam ifade etmediğini düşünüyor. Tabii ki, bu ifade doğru değil. SEO'nun temelleri aslında oldukça basittir. Diğer yandan istatistiklere baktığımızda web trafiğinin %57,8'i Google arama motorunda gerçekleşiyor. İnternetle ilgilenenler için (içerik pazarlaması, ürün pazarlaması, video pazarlaması vb.), SEO öğrenmek de bu noktada, dijital dünyada yükselmek isteyenlere ve çalışmalarına kesinlikle değer katacaktır. Peki SEO nasıl yapılır? Bu soru ve daha fazlasının yanıtı için okumaya devam edebilirsiniz. 

SEO Nedir?

“SEO nasıl yapılır?” sorusunu cevaplamadan önce SEO kelimesini açıklamakta fayda vardır. Pazarlamasını yaptığınız web sitesini veya ürünü daha görünür kılmak için çeşitli yöntemler kullanmanız gerekir. Bunlardan biri de SEO çalışmasıdır. 

 Arama motorları, bilgi ve ürün elde etmek ve geniş bir müşteri tabanına sahip olmak için kullanılır. Genellikle insanlar karşılaştıkları ilk web sitesine tıklarlar. Bu yüzden SEO oldukça önemlidir.  Ayrıca SEO çalışması yaparak web sitenizi veya ürününüzü rakiplerden önde tutabilirsiniz. Bu şekilde daha fazla tıklama ve müşteri elde edersiniz. Kaliteli bir SEO çalışması için Furkan Danacı’nın internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. 


SEO Hizmetinde Neler Yapılıyor? 

SEO yaparken öncelikle iş yaptığınız sektörle alakalı anahtar kelimeleri belirlemelisiniz. Daha sonra tanımlanan anahtar kelimelerin kullanımı ile arama motorlarında üst sıralarda yer alırsınız. Bu şekilde ziyaretçilerden yüksek trafik elde edeceksiniz.

 Web siteniz veya ürününüz SEO çalışması ile daha erişilebilir hale gelmektedir. Bu özellik ile SEO çalışmaları, web sayfalarını daha basit ve anlaşılır hale getirecektir. Böylece ziyaretçilerin beklentilerini karşılamış olacaktır.  Arama motoru optimizasyonu denilince akla ilk olarak “Google SEO” gelmektedir. Google'ın organize SEO çalışması, kullanıcıları aradıkları özelliklere sahip sitelere yönlendirir. Peki SEO nasıl yapılır? Bu çalışma üç farklı analiz aşamasından oluşur. Bunlar ise şu şekildedir:

  • Anahtar kelime 

  • Rekabet 

  • Sektör 

Tüm bu adımları dikkatli bir şekilde takip ederek başarılı bir SEO çalışması yapmak mümkündür. Bu analizler ve “SEO nasıl yapılır?” sorusu ile ilgili daha detaylı bilgi almak için yazının devamını okuyabilirsiniz.

Ya da direk olarak SEO FD ajansının yeni müşterilerine özel SEO Hizmetimizden faydalabilirsiniz. 

Anahtar Kelime Analizi 

 SEO çalışmasının yapılacağı web sitesine göre farklı anahtar kelimeler belirlenir. Bunu yaparken hedef kitleyle alakalı ve aranma oranı yüksek kelimelere odaklanılır. Belirlenmiş olan kelimeler ile sitenin içerikleri optimize edilir ve güncellenir.

Rekabet Analizi 

SEO yapacağınız sitenin bulunduğu sektördeki rakiplerini bir süreliğine izleyebilirsiniz. Bu izlemenin büyük faydaları vardır. Bu sayede ziyaretçi oranında büyüme yaşanabilir. Aynı zamanda yapmış olduğunuz cironun olumlu etkilenmesi de söz konusudur. Tüm bunlar aracılığı ile anahtar kelime seçiminde doğru tercihler yapabilirsiniz.

Sektör Analizi 

Rakip analizini tamamlamanızın ardından sıra bulunduğunuz sektörü inceleyeme gelmektedir. Sektörün içerisinde yaşanan rekabet incelenmektedir. Bu incelemeden sonra ise hedef belirlenir. Bu çalışmalar doğrultusunda SEO işlemlerine başlanmaktadır. 

Kaynak: www.seofd.net

Yorum Gönder

0 Yorumlar