Moda Kaşmir’in En Güzel Eşarp Serileri

 Moda Kaşmir’in En Güzel Eşarp Serileri

Tesettür giyimim en göz alıcı parçalarından biri olan eşaplar, renklerine, kumaş özelliklerine ve bağlanma şekillerine göre tercih edilir. Moda Kaşmir eşarp serileri içerisinde birbirinden şık tasarımları ile pamuk eşarplar, modal eşarplar, flamlı eşarplar ve medine ipeği eşarp modelleri yer alır. Bu harika eşarp modelleri içerisinde ihtiyacınız ve tarzınıza göre dilediğiniz modeli gönül rahatlığı ile seçebilirsiniz.


Pamuk Eşarp Modelleri


Pamuk eşarplar, daha çok terletmeyen ve aynı zamanda soğuk havalarda sıcak tutan özelliği ile ön plana çıkar. Pamuk, son derece sağlıklı bir kumaştır. Doğal yapısı sayesinde şık bir görünüm yanında son derece konforlu bir kullanım sunar. Pamuk eşarp; hafiftir, hareket etmenizi kolaylaştırır. Bonesiz ya da iç tülbentsiz kullanıldığında bile kolay kolay kaymaz. Spor yaparken, okulda, haftasonu pikniklerinde kısacası en hareketli tüm aktivitelerde rahatlıkla kullanılabilir.



Flamlı Eşarp Modelleri


Aklınıza gelebilecek her tarza hitap eden flamlı eşarp modelleri, büyük kesimleri ile dilediğiniz şekilde bağlama imkanı verir. Hafif ve ferah bir kullanım sunar. Koleksiyonda tüm kıyafet tarzı ile uyum sağlayabilecek renkleri bulabilirsiniz. Ayrıca kaymaz yapısı sayesinde sabah evden çıkarken nasıl bağlarsanız bütün gün o şekilde kalacaktır. Gün içerisinde bir çok kez eşarbınızı açıp düzeltmek ve yeniden bağlamak zorunda kalmazsınız. En koşuşturmalı ve yoğun günlerde bile rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Içini göstermeyen yapısı sayesinde iç tülbent ya da bone kullanmadan tek başına flamlı eşarpları kullanabilirsiniz. bu da dilediğiniz zaman eşarbınızı daha rahat ve pratik bir şekilde takıp çıkarmanızı sağlar.


Medine İpeği Eşarp Modelleri


Farklı kombinlerin farklı tarzda eşarp modelleri ile tamamlanması gerekir. Ayrıca bazı klasik kıyafetleri sadece belirli tarzdaki şık eşarp modelleri ile birlikte kullanabilirsiniz. Moda Kaşmir’in Medine ipeği eşarp modelleri en klasik akşam yemeği kombinleri ya da düğün ve nişan gibi tören kombinleri dahil aklınıza gelebilecek her tarzda tercih edilebilir. Medine ipeğinin incecik dokusu rahat bir kullanım sunarken ipeğin şıklığı da tarzınıza tarz katar. Medine ipeği eşarp modelleri oldukça geniş bir renk skalasına sahiptir ve tüm ürün çeşitlerini Modakasmir.com’da inceleyebilirsiniz.


Yorum Gönder

0 Yorumlar