Marriage Lyrics, Divorce Composition Konusu ve Oyuncuları




Marriage Lyrics, Divorce Composition Konusu 

Dizide öngörülemeyen talihsizliklerle karşılaşan 30, 40 ve 50'li yaşlardaki üç güzel kadının hikayeleri anlatılacak. Evli çiftlerin gerçek sorunlarını izleyeceğiz.

Sung Hoon avukattır ve karısı Lee Ga Ryeong'ı davul çalarken görmüş ve o anda aşık olup evlenmeye karar vermiştir. 3 yıldır evlilerdir.

Lee Tae Gon bir hastanenin nöropsikiyatri bölümünde yöneticidir ve Park Joo Mi ile evlidir. Park Joo Mi ise bir radyo programınınhem yapımcısı hem de yönetmenidir. Evine çocuklarına ve kocasına mükemmel bir hayat sunmak için elinden geleni yapmaktadır.

Song Won yetenekli bir çevirmendir, öince çeviriler yapmaktadır ve yakın zamanda boşanmıştır.

Jeon Soo Kyung radyo programının ana yazarı ve Jeon Noh Min'in karısıdır. 30 yıldır evlilerdir ve tüm ömrünü kocasına adamıştır. 

Park Hae Ryoon Üniversitenin tiyatro ve film bölümünün dekanıdır ve Jeon Soo Kyung'un desteği ile profesör olmuştur.

Marriage Lyrics, Divorce Composition Oyuncuları

Sung Hoon'u Oh My Venüs dizisiyle tanımış sonrasında tam bir klişerle zinciri olan Noble, My Love ve My Secret Romance dizilerinde başrol olarak izlemiştim.


Esas kız Lee Ga Ryeong'u ise daha önce izlememiştim.

Evlilik temalı bir dizi olduğu için Matrimonial Chaos dizisine benzeyeceğini, güzel tespitler izleyeceğimizi düşünerek takibe aldım. Bilgiler geldikçe yazıyı güncelleyeceğim.

Yorum Gönder

0 Yorumlar