Run On Kore Dizi Konusu



Run On Kore Dizi Konusu

Dizi Ki Sun-Gyeom ( Im Si-Wan ) ve Oh Mi-Joo ( Shin Se-Kyung ) arasındaki aşk hikayesini konu almaktadır.

Ki Sun-Gyeom ( Im Si-Wan ) zamanında milli takımın popüler sprinterı yani kısa mesafe koşucusuydu. Bir iftiraya uğrar, hakkında dava açılır ve bu sebeple sporu bırakmak zorunda kalır. Sonrasında ise spor ajanı olarak çalışmaya başlar. 

Oh Mi-Joo ( Shin Se-Kyung ) ise dizi ve filmler için altyazı çevirmenliği yapmaktadır. Adını çevirilerin sonunda gördüğünde büyük heyecan duymaktadır. Yolları bir şekilde Ki Sun-Gyeom ( Im Si-Wan ) ile kesişir. Karşılaşmalarının kader olduğunu düşünmektedir.

Seo Dan-A ( Sooyoung ) bir spor ajansının Ceo'sudur. Büyük bir holdingin tek varisidir ama bazı sebeplerle yönetimden uzaklaştırılmıştır. O ise kendisine ait olan bu mevkiyi almak için hırsla savaşmaktadır. 

 Lee Young-Hwa ( Kang Tae-Oh ) üniversite öğrencisidir, film izlemeye ve çizim yapmaya bayılır.

Run On Oyuncuları



Run on ne demek : Devam et


Yayın Kanalı: JTBC
Yayın Tarihi: Aralık
Türü: Romantik, drama, spor

Run on Fragmanı



Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. Dizinin konusundan ziyade, benim için önemli olan senin görüşündü Nabrutcuğum.. Ama yorumda bulunmamışsıın 😅😅

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İzledim. Özellikle basrol erkeği hic beğenmedim. Diğer sitelerde beğenildigini görünce şaşırdım. Başladığım diziyi ölsem de bitirme huyum olmasa bitirmezdim. Ama bitirdim. Beğenmedim.

      Sil
    2. Açıkçasi diziyi bende beğenmedim durağan dizileri çok severim ama bu diziyi hiç beğenmedim bitirmek için kendimi zorladim ben oyunculari sevdim ama diziyi beğenmedim . Bu dizi izlediğim en iyi durağan diziydi ilk tefa durağan bir diziyi sıkılmadan izledim diyenler var şok oldum gerçekten . Dizi hiç güzel değil . Tamam bir dizi durağan olabilir ama romantik sahnelerle diziyi ilerletirsin ama bu dizinin romantikliğide zayif veya güzel mesajlar verir . Bu dizide hiç biri yok . Encounter ,Romance is bonus book gibi çok güzel durağan diziler var ama bunlari bir ilişkide kadinin büyük olmasi gibi bir ön yargisi olduğu için çoğunun bu diziler iyi olduğu halde pek izlemezler. Veya miss hammurabi gibi hayata dair güzel mesajlar veren bir dizininde bu kadsr beğenildiğini görmedim. Kisacasi ben beğenmedim .

      Sil