Rexona Clinical Protection Yorum

Düğün öncesi kınaydı, nikahtı strese bağlı terler, elbiselerimde hoş olmayan görüntüler oluşursa diye korkarak çok güçlü bir deodorant aramaya başladım.

Dediğim gibi normal, rutin hayatımda çok terleyen, daha açık konuşmak gerekirse koltuk altı ıslanan biri değilim, yazın bile orta korumalı bir deodorant işimi görür. Ama gelin olarak başrole geçecek olunca belki vücudum kontrolden çıkabilir diye düşündüm. 

Uzun araştırmalarım sonucu ise Rexona Clinical Protection deodorant yorumları beni cezbetti. Özellikle çok aşırı terleme sorunu yaşayanların memnun kaldığı bir üründü. 

Rexona Clinical Protection İçeriği

Rexona Clinical TRIsolid teknolojisi ile üretiliyor. Ter bezlerinde derin bir koruyucu tabaka oluşturarak daha az terlemeye yardımcı olan bir içeriği var. Ter bezlerini derin bir şekilde örtüyor diye düşünürsek içeriğinin gayet ağır olduğunu, günlük kullanım için sağlıklı olmayacağını söylememe gerek yok sanırım. Her ne kadar sitesinde içerdiği nemlendirici sebebiyle günlük kullanım için uygundur diye söylense de.


Rexona Clinical Protection Nasıl Kullanılır?

Özellikle gece duş aldıktan hemen sonra sürüldüğünde 24 saat koruma sağlayacağı vadediliyor. Çünkü içeriği gece uyuyan ter bezlerinde aktifleşerek ter bezlerini bir kalkan gibi sarıyormuş.

Ben çok memnun kaldım. Hala da kullanıyorum. Shower Clean'in sabunumsu çok hoş bir kokusu var ama bu koku çok yoğun ve kalıcı, bunu da belirteyim.


Rexona Clinical Protection kullananlar diye arattığınızda bazıları siyah giysilerde leke problemi yaşadığından bahsetmiş ama ben böyle bir problem yaşamadım. Sadece Rexona Clinical Protection fiyat olarak diğer roll-on'lardan oldukça pahalı. En son indirimden 39 liraya aldım.

Özellikle sunum, özel gün vesaire gibi stresli günler için kurtarıcı bir ürün olduğunu söyleyebilirim. Aklınızda bulunsun.

Yorum Gönder

0 Yorumlar