Karaoke'den Çıkıp Şarkıcı Olmaya Karar Verenler

Beni gerçek hayatta tanımadığınız için ne kadar şanslı olduğunuzu biliyor musunuz?

Muhtemelen bilmiyorsunuz.

Mesela beni gerçek hayatta tanıyor olsanız; size, hadi karakokeye gidelim, diye baskı yapacaktım. O kadar tatlıyımdır ki, beni kıramayacak, kendinizi benimle karanlık bir odaya hapsedip acayip kötü olan sesimle söylediğim şarkıları dinlemek zorunda kalacaktınız.

Yetmez gibi bana eşlik edecek, hatta o karga sesimle tezat oluşturan özgüvenim sayesinde solo söylemek istediğim tüm şarkılarda gülüp eğlenmiş gibi yapacaktınız.

Günün sonunda 3 saat karaoke yapmış, sesi kargaya meyletmiş, şarkı söyleyip hoplayıp zıplayıp yorulan bedenimi doyururken bana eşlik etmeye mecbur kalacaktınız.

Beni tanımadığınız için bir an ferahladınız değil mi?
İtiraf edebilirsiniz, rahat olun. Zira ben de kendimi çok seviyor değilim.


Bu karaoke nereden çıktı derseniz;

Malumunuz Kore dizilerinde sürekli karaoke sahneleri geçer. İçi şişen, sayhasını atmak üzere kendini bir karaoke barda bulur.
Daha önce Karaoke genelde içkili mekânlarda olduğu için hiç böyle bir atraksiyon içine girmedim ama içkisiz mekânlarda olduğunu öğrendikten sonra arkadaşlarımla ses geçirmez bir odaya girip gönlümüzce eğlenme fikri çok cazip gelmeye başladı. 
Sonunda da muradına erdim.

Mekanda klimalı odalar vardı, bir solist koltuğu 3 kişilik ayrıca bir koltuğu vardı. Ayrıca herkese birer tane kablosuz mikrofon veriyorlar. İsterseniz odalara yiyecek ve içecek servisi de yapıyorlar. Şarkıları kendiniz seçiyorsunuz ve büyük bir arşiv vardı. Şarkıları seçerken epey vakit kaybı oluyor. O yüzden tavsiyem gitmeden önce listenizi oluşturup arama kısmından girerek vakitten kazanmanız olacaktır.

Korkusuzca yanımda geldikleri yetmiyormuş gibi, solo parçalarımı büyük tezahüratlar eşliğinde dinleyen 3 saat boyunca sesime katlanan, benimle düet yapan canım arkadaşlarıma buradan bir kez daha teşekkür ediyorum, günün sonunda hala benimle arkadaştılar. Hatta arada yokluyorum, benimle yollarını ayırmadılar. Hahah!
HIımm, dizilerde izlediğimiz kadar iyi geldi mi, rehabilite oldun mu derseniz;

Hakikaten iyi geldi. Bağırdık, hopladık, zıpladık. 

Bir ara bu hayatı bırakıp assolistlik kariyeri yapmayı bile düşündüm sonra sesimi duydum, vazgeçtim. O kadar gerçek hayattan koptum, gerisini siz düşünün. Hahah!

Not: Ankara'da nerede karaoke yapabiliriz diye soran olursa; Meşrutiyet'te iki-üç mekan var. -İçkisiz- İsimlerini hatırlamıyorum ama yol üzeri mekanlara girip sorabilir, odasını en çok beğendiğiniz yeri seçebilirsiniz.

Nabrut Gündeş Bildirdi.

Yorum Gönder

26 Yorumlar

  1. Senin sesin kötüymüş benim sesimde berrbat olduğuna göre birlikte gidebiliriz yaşasın:DD
    ~ELİF~

    YanıtlaSil
  2. Bu kızın yazılarını okurken bi gün yaşadığım dolu duygulardan dolayı yarilacam.mesela şimdi ağzım 4 köşe 😀ve muhtemelen seni tanisaydim günün sonunda yine samimi arkadaş kalirdik.o kadar da vefaliyim yani 😅neyse yüreğine ve bileğine sağlık.mevzu ilgi alanima girmese bile severek okuyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel bir yorum böyle. hadi gel bizim eve çay içip çekirdek çitleyelim demek istedim ^^

      Sil
  3. Hahaha yazına çok güldüm, ben o işkenceyi evde yapıyorum tiz sesli olunca da bütün apartmana yetiyor sesim , mikrofona gerek olmuyor :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Off! Ben sadece karaokede sesli söyleyebilirim sanırım evden falan kovarlar sonra :D

      Sil
  4. Tamda neredeymiş bu odalı karaokeler diyecektim ki Ankara diye yüzüme çarpıverdi cevap. Ay bende çok istiyorum şöyle elime mikrofon alayımda bir kaç şarkı söyleyeyim :) Ses yok ama istek o biçim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Belki senin yaşadığın yerde de vardır araştırmak lazım :)

      Sil
  5. Şanslı olan sensin bence en azından zorla da olsa arkadaşların geliyor bizimkiler hayatta gelmez :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şanslı olan benim tabi aksini hiç iddia etmiyorum :D beni dinlemek zorunda kalanlar şanslarına küssünler :D

      Sil
  6. Keşke gerçek hayatta tanışsak hangimizin sesi daha karga karar veremesek falan :D :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şeymaaaa Ankara'da iş bul. Ben de bulayım. Sonra biz hangimiz daha kötü karar vermeye çalışalım ne güzel olur değil mi :D

      Sil
    2. Hayaline bilem bittim ben olur mu olur böyle de yorum yazdıydık diye konuşuruz belki çok süper güzel olur yaaa :D

      Sil
  7. Çekirdek on numara fikirmis.belki bi gün olur dimi ama.isterdim yani senin gibi kafa bi arkadaşla dolu dolu bi gün geçirmeyi

    YanıtlaSil
  8. Yaaa istiyorum istiyorum istiyorummm :D
    Bir kez daha seninle gerçek hayatta tanışmış olma hayali tezahür etti zihnimde :D Yalnız tanışık olsaydık -yani dışarıda- karaokeye sürükleyen taraf ben olurdum, zira ev sayemde her daim bir karaoke bar :D :D
    Birlikte Fesuphanallah'lar, Sarı Çizmeli Mehmet Ağa'lar, Arnavut Kaldırımı ve daha nice şarkılar seslendirirdik...
    'İnşallah bir gün..' diyor ve usulca gidiyorum :D
    Her daim gülsün yüzün, her anın karaoke tadında geçsin, inşallah ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımsın hep beraber inşallah.
      Kim bilir gideriz belki bir gün. neden olmasın :D

      Sil
  9. Ahh ahh bizim komşunun oğlu var abla ınan kulakligi takıyor ve başlıyor şarkı soylemeye bendim odanin tam üstü onun odası şansa bak bütün vize-finalimde o bebeyi(bebe demek istiyorum) bogna öldürme planlari yapıyordum birkaç kere viledanin sapiyla falan vurmak istedim ama terlik firlatmakla yetindim bazen aha işkence bitiyor deyip ayak yoluna gitsem bakiyorum bebe orda sen olsan ne yapardın??? :))) (seni dinlermiydim orası sorgulanır ama bende katilirsam sana çok bir ses duymazdik sıkıntıda olmazdi diye düşünüyorum inşallah....;))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yani senle ancak düet yaparım sola dinleyemem diyorsun hahah :D
      Allah kolaylık versin sen vileda sapını dene bence :D

      Sil
  10. Biraz öyle oldu galiba istemeden olsada sen beni dinlermiydin kargalar yanımda assolist olur...
    Abla vallahi şimdi kpss iletiyle boğuşuyorum bu aralar bedenin sesi cikmiyor malum okul geceleride derse oturunca şarkı değil ayak seslerini dinlemek nasip oluyor şarkıdan iyi ama... :)))

    YanıtlaSil
  11. Bence en çok şarkıyı sesi kötü olanlar söyler. Mesela ben. Özellikle son bir haftadır okullar var ama öğretmenler yok durumundayız, arkadaşımla boğazımız ağrıyana kadar şarkı söylüyoruz sınıfta. Türk sanat müziğinden girip mehter marşından çıktığımız da oldu. Burada en güzel şeylerden biri gerçekten güzel bir sese sahip arkadaşımın benimle düet yapıyor olması =D Bu arada tüm sınıfın da istemeseler bile bizi dinlemek zorunda kaldığını söylemeye gerek var mı? Yaşasın kız okulu ve yaşasın benim muhteşem özgüvenim! Çıkıp kendileri daha iyi söylemeyeceklerse(üşenirler en başta) benim söylememe de karışamazlar =P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Off çok eğlenceli gözüküyor hangi okul o ben de geleyim :D

      Sil
  12. ben daha şu korku evlerine bile gidemedim. Kaldı ki karaoke. Eğlenmene svindim ayrıntıları artık yüz yüze konuşuruz

    YanıtlaSil
  13. çok tatlısın canım ya

    YanıtlaSil