The Virtual Bride konusu ve oyuncuları

12 bölüm olması ve konusu bilinen aksine ters köşe olması sebebiyle dikkatimi çeken bir dizi The Virtual Bride.



The Virtual Bride konusu:
Dasom 4 kişilik popüler bir kız grubunun üyesi iken artık popülerliğini yitirmiş bir idoldür. Popüleritesini kazanabilmek için bir reality showa katılmaya karar verir. Showun senaryosu gereği kaynanası olan Goo Doo Shim ile tanışır ve yine senaryo gereği ondan nefret etmesi gerekirken çekim arkasında aralarından su sızmaz ve gerçek bir gelin kaynana gibi olurlar.

Normalin aksine birbirine seven gelin kaynana senaryosu bende merak uyandırmadı değil.

Dasom Sistar grubunun üyesidir. 
Erkek başrolümüz Ryu Soo Young'u ben ilk kez My Princess dizisinde izlemiştim. Daha sonra Endless Love, Blood gibi bir çok başarılı yapımda yer aldı.

Yayın tarihi: 17 Ağustos
Yayın kanalı: Kbs2

Fragmanları






Yorum Gönder

10 Yorumlar

  1. Konusunu sanki biraz the greatest love'a benzettim ama tabi ordaki kız doktoru seçmiyordu orası ayrı. Fragmanları güzel görünüyor ama 12 bölüm olması biraz düşündürmedi değil.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hımm evet o açıdan biraz benziyor doğru. 12 bölüm olması ya şahane olacak ya berbat göreceğiz :D

      Sil
    2. Ben de daha yeni hatta yepyebi bitirdim greatest love ı. Yeni derken 5 dakika önce ve hemen yeni dizi arayışına geçtim ve tabiki bloguna göz atayım dedim. Ve popüleritesini kaybetmiş idolumüz aklımda go ae jungı hatırlattı. Bu arada bloguna bayılıyorum ne kadar bol dizi konularını kuru kuru anlatan siteler olsa da yorum ve giflerin bulunduğu bloglar beni daha cezbetmiştir özellikle senin yorumların çok hoşuma gidiyor. Benim gibi kore delilerine bu konuda yardımcı olduğun için kamsahamnida...

      Sil
    3. bende yorumların için teşekkür ederim. böyle arada ses verirsen sevinirim

      Sil
  2. Budizi içinde rica etsem replik ve fotoğraf paylaşsanız:) ben bayıldım valla:)
    Bu diziye dasom için başladım, ilk bölümler sıkılmıştım fakat birkaç bölümden sonra çok heyecanlı ve akıcı olmaya başladı, arka arkaya izledim , kendimi tutamadım:)
    çok şaşırdım bir komedi dizisinin seyrini değiştirmesine:) sonlara doğru aile bağları ile ilgili hayat dersi vermesine , dasom ve profesörün aşkı da beni çok etkiledi, yani diyeceğim o ki birçok 16 bölümlük dizilere taş çıkarttı, ayrıca finali en güzel Kore dizisi finallerinden biri valla:)
    Tabi ki bir Kill me heal me veya secret garden değil ama dizi çok geliştiriyor kendisini , sizi çok şaşırtıyor, ben ilk bölümler çok sıkılırken ve sadece komedi dizisi olduğunu düşünürken sonradan çok şaşırttı beni, hemen bitirmek istedim, çok heyecanlandım, artık sadece dasom değil diğer karakterler de etkiledi beni , yani diyeceğim o ki çerezlik görüyordum diziyi ama sonra diyorum ki iyi ki izlemişim bırakmamışım, bazı yerlerde duygusallaştım valla, spoilerrrrr vereyim, dasom ve profesör kavuşunca çok rahatladım, diğer karakterlerin de yaptıkları hataları anlayınca çok Mutlu oldum, aile büyükleri ve kaynanaların özeleştirilerine hayran kaldım, bence birçok 16 bölümlük dizilere taş çıkartan, çok sevimli, komik, eğlenceli, bazen de duygusal ve öğretici bir diziydi, su gibibitti, finali en güzel Kore dizilerinden bir tanesi diyelim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu dizi hakkında ilk defa bir yorum alıyorum. merak ettim hakikaten. şu an izlediğim diziler bitsin bir şans verebilirim.
      teşekkür ediyorum

      Sil
  3. Asıl ben teşekkür ederim. Böyle güzel bloğunuz için :) dediğim gibi sizi hayal kırıklığına uğratmak istemem, hatta ilk bölümler ben de sıkılmıştım, çok kaliteli bir dizi, süper bir senaryo, büyük bütçeli bir dizi değil, yanı bir kill me heal me secret garden falan değil, fakat profesör Dasoma aşkını itiraf ettiğinden itibaren beni etkilemeye başladı, diğer karakterler de bazı hatalar yaptı onlar da ben de merak uyandırdı , zaten 12 bölüm su gibi bitti ve şirin sevimli bir diziydi finalini de sevdim umarım seversiniz burada repliklerinizi okumayı dört gözle bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tamamdır, bahsettiğin şeyleri göz önünde bulundurarak izleyecğim ^^

      Sil
  4. Nabrut, dizide ki kaynana ile araları iyi olmuyor, aksine kadın gayet klasik atarlı giderli kaynana. Yani senaryo gereği değil kadın huysuz :) İzle bence diziyi bu arada :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu dizi izlemek ve izlememk arasında kaldığım bir diziydi. böyle olumlu yorumlarda aldım aslında. bir şans vermeli madem

      Sil