Ruhi Detoks

Hafta sonu Anneler Günü ve Hala Sultanı anma programı vardı.
Ben burada Anneler Günü ile ilgili düşüncelerimi dile getirmiştim ama Serdar Tuncer gelecek dediler gitmem mi?
Anneler günü değil, Sevgililer günü programı bile olsaydı,
''tüm herkes sevgilisi ile gelecek mecburidir'' deselerdi, salona girebilmek için yanıma bir kız arkadaşımı alır, cinsel tercihlerimi sorgulamayın, demokratik bir dünyada yaşıyoruz der,
yine de giderdim. ♥.♥

Serdar Tuncer'in programlarını izleyip de ona hayran olmayan var mı?
Varsa da siz onu anlatmayacağım.
Hem onu anlatabilecek kelimelerim yok! Hemde anlatırsam, anlatamam.Yani beceremem.
Bakın bu kadarını anlatırken bile bocaladım.
Nitekim anlatılabilecek bir adam değil, sadece dinlemelik, şansınız varsa yüz yüze sohbet etmelik bir adam...

Neyse efendim asıl bahsedeceğim meseleye geliyorum.
Sahneye çıkar çıkmaz şu görüntüye kilitlendim kaldım.



Resme bakınca sizinde dikkatinizi çekti mi, bilmiyorum ama erkekte en sevdiğim görüntü ile karşılaşınca büyülendim.☺
Dizi çıkmış pantolon.
Namaz kıldığına işaret değil, delil.

İşte Cemalnur Sargut vari anlattıkları sadece dilinde olmayıp, yüreğine inen, anlattıklarını bil fiil yaşayan insanlara hayranım.
Serdar Tuncer'de onlardan biri...

Beynimizi yıkadı, sağ olsun. Ruhi detoks oldu.
Hala etkisindeyim. Anlattıklarının hepsi aklımın bir köşesinde...

Not:Hala Sultan kimdir? meraklısına...Bkınz.




Yorum Gönder

14 Yorumlar

  1. Sadece ruhi detoks değil, ruhi aşk maşallah :)
    Serdar Tunceri de hiç sevmem diyen birine rastlamadım, saatlerce konuşsa susup bir fiil dinlenir...
    Bir erkekte ennnn güzel şeylerden biri dediğin gibi diz izi nabrutum, bir de hafif sakal ve o saçlar :)))

    YanıtlaSil
  2. Bende fanlarindanim bazen ramazan programina dalim oruc acmayi unuttugum olmustur nitekim :) mrl

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yada sahur pragramlarında dişimi son anda fırçaladığım :D

      Sil
  3. en sevdiğim şiiri nazlı çiçek..çok çok güzeldir ve bana beni anlatır..bakii selamlar..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. şairliği başak şiir okuması bir başka..ahlakı başka adam..

      Sil
  4. 8 mart dünya kadınlar günü sebebiyle bizim buraya memlekete davet edilmişti belediye tarafından kendisiyle orada yüz yüze gelme konuşma fotoğraf çektirme şansım bile olmuştu ne kadar da sevinmiştim kendisi benim gözümde bambaşka bir yerde ramazanda programlarını kaçırmam dinlenesi adam

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle katılıyorum geçen sene sahur da idi programı da beni uykusuz bırakıyordu :)

      Sil
  5. canımmm Rabbim sana ne güzel bir nazar bahşetmiş... Serdar tuncer sevilmez mi hiç? Aramızda kalsın ama hayalimdeki insana yakın bir şahsiyettir kendisi :/ :))) ses tonu,efendiliği,şiirleri,imanı,tasavvuf hali.Allah ondan razı olsun.. Lakin ben o fotoğrafa bakınca aklımdan ilk gecen 'pantolonu ütülenmemiş herhalde' ..... yazının devamını okuyunca anladım :/ kızdım kendime :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ah!! benimde yakın değil ta kendisi :D *.* :)
      benim düzenli namaz kılıyor mu tebit noktam budur çünkü kendimden biliyorum.5 vakit namaz kılıyorsan ilk kez giydiğin pantolanda bile o iz çıkar

      Sil
  6. Cemalnur sargut la ilgili ya da ne bileyim kimseyle ilgili kesin konusmamak gerek nacizane. Bende boyle ama bakalim kendi hayatinda boyle mi cinsinden seyler soylemistim. Bi arkadasimizin ogretmeniymis meger. Ogretmenin kendini en belli ettigi yer siniftir :) nasil biriydi dedim ayni gorundugu gibi dedi. Hep sabreder hep sukreder. Cocugunu kaybetti cok acilar gecirdi ama hep sukur halindeydi. Tesettur konusunda katiliyorum tamamen.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. şeriat olmadan tasavvuf asla olmaz.bu benim gerçeklerim değil dini hükümler.
      Cemalnur hanım içinde aynı hüküm geçerli maalesef :/ yani anlattığı tasavvufi şeylerin hepsini yapıyor olsa da şeriat olmadıktan sonra hükmü yok kazancı yok...demek istediğim bu :/

      Sil
  7. serdar Tuncer abimiz, çok hoş bir insan gerçekten, onu güzel yapan sadakat ve teslimiyeti, sohbetini programlarını dinlerim, ama Üstad' ını(k.s.) görünce serdarın adı geçmez, varlığı yok olur...çünkü o an, hiç birşeyin anlamının kalmadığı, zamanın durduğu, Allah'ın rahmetinin sağanak yağmurlar gibi kalplere indiğini hisseder insan... hayatı(mı), varlığı(mı), değiştiren güzelliktir, görmeyen, yaşamayan her Müslümana Allah'ın lütfetmesi duasını ettiğim mübarek(k.s)... kısaca serdar abiyle, manevi babamız bir, o yüzden serdar abideki güzellikler eskisi gibi gözümde büyümez ve ondan daha ne güzellikler var, çok şükür dünya gözüyle gördük, Rabbim manevi gözle görmeyi nasip eder... (biraz manevi bir yazı oldu ama ismini duyunca ve de bu kadar sevildiğini görünce, ooo daha ne güzellikler var canlar inşallah onları görmek nasip olsun size, onları araştırın demek içindi:)) hayatımda ilktir bir bloğa yorum yapmak, güzellerin hatrınadır, kalplerde vesilelere, tebessümlere sebep olur inşallah... en son cemalnur sargut içinde bikaç cümle etmek isterim haddim olmayarak... Allah muhakkak kalplerdeki imanı bilendir, herkes gücünün yettiği kadarını yapar, kalbinin imanının büyüklüğü kadar... ancak değişmeyen bir şey vardır ki o da, Allah'ın kitabı ve Rasulünün(s.a.s.) sözleridir. kendisini tasavvufi aşkından dolayı beğenmiştim, ama daha sonra örtü ile ilgili ayetleri yorumlama biçiminde, ayete hadise ters düşen konuşmalarını dinleyince tamamiyle işin boyutu değişmişti. bir insan örtülü değilse, Allah'ın farzını yerine getirmemiş olur, bu o kişiyle Allah arasındadır, ama Allah'ın farz ettiğini, aslında edeple de örtünmektir maksat diyip, örtünün emir olmadığını ima ederek konuşursa işte orda olan şirktir, Allah hepimizi muhafaza etsin... çok uzattım sanırım, kusura bakmayın, hepinize sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben Cemalnur sargut için şöyle diyorum Şeriati yerine getirmeden tasavvufa geçemezsin.şeriatsiz tasavvuf olmaz nokta.Tartışılacak başka bir şey yok.setr ayetini kabul etse bile yerine getirmedikçe ve daha bir çok şeri hükmü yerine getirmedikçe tasavvufa geçemez.daha söylenecek bir şey yok senırım.
      ben bahsettiğin manevi güzelliklerle Serdar Tuncer'İ bir kefeye bile sokamam.O başka bir şey bu başka bir şey :) ne demek istediğini anlıyorum ama bu suri bir şey.
      Bahsettiğin şey manevi.
      Serdar tuncer sussa kalbime dokunamaz.sadece konuştukları ile var.
      Ama bahsettiğin kişilerin konuşmasına bile gerek yoktur.görmeye bile asla gerek yoktur.hayal etmek bile ruha iyi gelir :)
      O yüzden bence kıyaslamayalım bile :)
      çok teşekkür ederim bu güzel yorum için :)

      Sil